באביב חוגגים

טל פורן

New member
באביב חוגגים../images/Emo117.gif

אני רואה היום חוגגים באביב מה זה כל הארועים היום? עובדים קשה

TAFD

New member
כולה 2 שריפות בדירה......

אני לא מבין ? כולם שומעים את הקשר שלנו ? כולה היו בבוקר 2 שריפות בדירה, אחת ביפו, אחת בשכונת התקווה. זה לא חריג אצלנו, במיוחד לא במשמרת ג ששם תמיד יש ים אירועים. חוץ מזה היו היום עוד מליון הודעות מוקלטות ועד עכשיו היו עוד 2 שריפות בדירה נוספות, אבל לא היה שם משהו רציני. מי יודע מה יהיה בלילה (היום זו המשמרת ג הראשונה בחצי שנה האחרונה שאני לא נשאר ללילה).

טל פורן

New member
רותם אחי

זה לא שאנחנו מאזינים לקשר שלכם פשוט אתם מפורסמים באינטרנט כול דבר ישר באתר של ידעות כתוב על זה אם כבר הם יושבים ומאזינים לכם

TAFD

New member
איפה ? לא מצאתי ב ynet

על כל אירוע של שריפה בדירה או אירוע חריג יש נוהל שמודיעים לדובר הנציבות וממנו זה מגיע לאמצעי התקשורת. תאמין לי לפעמים באמת אני יוצא לשריפה וקורא עליה אחר כך, ולפעמים גם קורה שיש שריפות פי 1000 יותר גדולות שלא זוכות לחשיפה או לחשיפה קטנה ביותר.

טל פורן

New member
רותם

זה היה במבזקים של היום ידוע לי על הנוהל שמעבירים הודעות למשה מוסקו אבל את חולון פעם אחת אפילו לא הזכירו שם וותכם כל יום מזכירים

TAFD

New member
תראה.....

אני לא זוכר מקרים פסציפיים, אבל אני זוכר שמדי פעם אני קורא ושומע גם על אירועים באיזור חולון-בת ים. יכול להיות שהאתרים מפרסמים יותר על ת"א כי זו עיר מרכזית ויש בה הרבה בניינים גדולים וידועים. וגם אתה שומע על הרבה אירועים בת"א כי זו עיר גדולה ויש בה כמות אירועים גדולה.

למעלה