"באגים"

"באגים"

האם קרה לכם איי פעם מצב שבו אתם, לדוגמא, חושבים על איזו שאלה קשה במטמתיקה (ככה כותבים את זה? לא משנה!) ואז פתאום באמצע הארוחת צהריים התשובה קופצת לכם לראש, ככה סתם! לי זה קרה, וחשבתי: נאמר שאנחנו כן חיים בתוך איזו תוכנה, שלצורך העיניין נקרא לה "מאטריקס". ולכן אנו יו7דעים שבני האדם משתמשים רק ב כ-7 אחוז מהמח שלהם. למה זה? איך זה? תשובה: כי המאטריקס לא רוצה שנהרוס אותה ולכן היא נותנת לנו להשתמש רק באחוזי המח הדרושים לנו לקיומנו (ראיה, שמיעה, ריח עוד...). ואז כאשר התשובת במטמתיקה עולה לנו פתאום זה באג במאטריקס שבו החלק שאמור לשמור עלינו שנשתמש רק ב 7 אחוז מתקלקל לשבריר שניה, והידע העצום שיש לנו מגיע אלינו!

ואני חשבתי שזה קורה רק לי../images/Emo163.gif../images/Emo29.gif

כל העניין הזה של פתרון לבעיה במתמטיקה, באמצע הלילה קופצת לי התשובה. WHAT THE FUCK?

דנה^^

New member
לא בדיוק ככה

אבל לפעמים, או שלרוב, כשאני פותרת בעיות אני יכולה להיתקע באותה בעייה שעה ולא להבין מה אני עושה לא טוב.. לחזור לאותו תרגיל למחרת ולפתור ב2 שניות, לחשוב שזה התרגיל הכי קל בעולם ולא להבין למה לא הצלחתי קודם.

קרנוש20

New member
אצל כולם זה ככה

גם אצלי ואני אומרת אז למה בכלל להילחץ? אם לא היום, אז מחר....

Bassman

New member
לא קרה לי באותה סיטואציה אבל

|לא ממש קשור| למה תמיד יודעים מה להגיד או לעשות אחרי שמאוחר מדי?????????? נגיד מישהו צוחק עלייך/מקלל אותך/מתחיל איתך ואין לך מה להגיד ואז פתאום אחרי שהוא או אתה/את הולכים אז זה קופץ לראש??????????

זה לא לגמרי קשור...

כי כשמישהו עושה את מה שאמרת אתה בלחץ/מופתע וכו´ ולכן לוקח לך זמן להרגע ולהגיב. אבל אצל חלק מהאנשים זה בא יותר בקלות כל העניין של התגובה.

subotaj

New member
אנחנו משתמשים ב 7 אחוז מהמוח כי

תאי המוח לא נוצרים מחדש וכשאנו מגיעים לגיל זקנה אנו משתשים ב 100% כי כל ה 93% מתו

סליידר

New member
ממש לאאאא

כשאומרים שמתשתמשים ב7% מהמוח לא אומרים שזה 7% מהתאים, אולא 7% מהיכולת של המוח לבצע מה שהיא מבצעת. אם מה שאמרת היה נכון, אז לאנשים מבוגרים לא הייתה מערכת עצבים בגלל שגם תאי עצב לא נוצרים מחדש.

subotaj

New member
טוב ברור שהגזמתי באחוזים אבל

עקרונית זה ממש ממש אבל ממש ממש ממש ממש נכון!!!!! ואל תדוכח איתי בזמנו גם אני שאלתי את זה.

subotaj

New member
ושכחתי לציין בקשר לעצבים

עצבים לא מתים בקצב שתאי המוח מתים לידיעתך ואגב בוא נגיד שלאדם בן 75 80- רב מערכת העצבים מתה כי הגוף נשחק!!!!!! וגם המוח כמעט ומת!!!! עוד הפעם סרור שאני מדבר בהגזמה אבל זה מוכיח שכל הגאונים למינהם שחושבים שאנשים משתמשים ב 7% מהמוח זה ממש דבילי.

Gevakumon

New member
ממש ממש לא

תשמע, אני חייב לתקן אותך כי מה שאמרת הוא פשוט לא נכון, כשאנשים אומרים שהאדם משתמש ב7% מהמוח הכוונה היא כן 7% מהתאים במוח, ולא מהיכולת...אז זה דיי מבטל את הטיעון שלך... אתה החוליה החלשה שלום (מצטער שלקחתי לך, זה פשוט ממש מתאים :) )

למעלה