באג בביקורת תיקוף ברב קו

מוישי67

Active member
עליתי היום על אוטובוס, ותיקפתי מיד בתחילת הנסיעה, ראיתי על הצג של מכשיר התיקוף שאכן בוצע תיקוף.
במהלך הנסיעה, סרקתי את הרב קו באפליקציה, וראיתי את התיקוף שבוצע בתחילת הנסיעה.
לאחר מכן, הטענתי את הרב קו ב-70₪, וכיוון שבאפליקציית רב פס אי אפשר להטעין סכום גמיש בערך צבור, הטענתי 3 פעמים: 50₪, 10₪, 10₪.
כנראה בגלל 3 ההטענות (שמשום מה נרשמות בהיסטוריית הכרטיס כ-6 פעולות ולא 3) - התיקוף שבוצע קודם לכן, נמחק מהיסטוריית הפעולות בכרטיס.
לקראת סוף הנסיעה עלה פקח, בדק את כרטיס הרב קו שלי, והופיע לו שלא תיקפתי. הוא ניסה לסרוק את הכרטיס שלי גם באפליקציית רב קו אונליין במכשיר הטלפון האישי שלו, ושם הופיעו 6 הפעולות האחרונות: פעולת הביקורת, וחלק מפעולות ההטענה.
הסברתי לפקח את הסיפור, והוא האמין לי ולא נתן לי קנס.

עליתי היום על אוטובוס, ותיקפתי מיד בתחילת הנסיעה, ראיתי על הצג של מכשיר התיקוף שאכן בוצע תיקוף.
במהלך הנסיעה, סרקתי את הרב קו באפליקציה, וראיתי את התיקוף שבוצע בתחילת הנסיעה.
לאחר מכן, הטענתי את הרב קו ב-70₪, וכיוון שבאפליקציית רב פס אי אפשר להטעין סכום גמיש בערך צבור, הטענתי 3 פעמים: 50₪, 10₪, 10₪.
כנראה בגלל 3 ההטענות (שמשום מה נרשמות בהיסטוריית הכרטיס כ-6 פעולות ולא 3) - התיקוף שבוצע קודם לכן, נמחק מהיסטוריית הפעולות בכרטיס.
לקראת סוף הנסיעה עלה פקח, בדק את כרטיס הרב קו שלי, והופיע לו שלא תיקפתי. הוא ניסה לסרוק את הכרטיס שלי גם באפליקציית רב קו אונליין במכשיר הטלפון האישי שלו, ושם הופיעו 6 הפעולות האחרונות: פעולת הביקורת, וחלק מפעולות ההטענה.
הסברתי לפקח את הסיפור, והוא האמין לי ולא נתן לי קנס.
למה אתה אומר שאי אפשר להטעין 70 שקל?

846

Active member
הסיבה שהטעינה נרשמה כ 6 פעולות היא שבכל טעינה, הפעולה הראשונה מבטלת את הטעינה הקיימת ולאחר מכן טוענת את הסכום החדש, שלוש טעינות, שש פעולות.

DAVIDADATO

Well-known member
מוזר ברב קו און ליין אפשר כמה שרוצים
פרופיל רגיל סכום ההטענה יהיה שווה לסכום על הכרטיס אבל אם יש לך למשל פרופיל אזרח ותיק או נוער סכום ההטענה יהיה שונה מסכום הכרטיס.
לדוגמא אתה מטעין 50 ש"ח בכרטיס יוצג 100 ש"ח לאחר ההטענה

למעלה