באג ברד-הט 7.2

אשכר

New member
באג ברד-הט 7.2

ניסיתי כמה פעמים להתקין redHat 7.2 על גבי redHat.70 ובחרתי UPDATE (או UPGRADE?) בכל אופן, אחרי שבחרתי איזה אופציות להתקין, הגיע הקטע שההתקנה בודקת תלויות - dependencies. אחרי כמה שניות לינוקס קרנל התחיל לקפל את הבסטה וללכת הביתה (shutting down...)

תמר,

New member
בעניין ה-upgrade

ידעת שהתקנה כזאת יכולה לקחת ימים? אם אין לך הגדרות מסובכות מידי במערכת, אולי עדיף לך להתקין מחדש...

אשכר

New member
לילות, במקרה שלי

או ליתר דיוק 4 שעות. לצערי התקנתי מחדש. היו גם כמה קוריוזים אחרים. החלטתי להשתעשע ולבדוק איך KDE עובד עם עברית. גם KDE החליט להשתעשע, והעלים לי את הTASK-PANEL, ההוא מלמטה. אני פשוט אמחק את כל /kde./~ והשרץ יאלץ להתחיל מחדש. לא נורא! אני עובד בכל מקרה מקונסול של windows. לא צריך GUI בלינוקס. גם TSCH רוצה לבדר אותי. אז פעם יש tab cmpletion ופעם אין (בכל טרמינל, גם עם PUTTY) עכשיו אני מנסה לבדוק איך samba עובד עם סיסמאות מוצפנות. לא נראה לי לעניין לשלוח PLAIN TEXT כל הזמן. SWAT משעשע הרבה פחות מ-WEBMIN. למישהו יש ניסיון עם SAMBA ? יש לי בעיקר בעיות עם win2000

תמר,

New member
כמה הערות

בעניין ה-tcsh: ההשלמה האוטומאטית מתנהגת באופן שונה בין המערכות. אם אין לך השלמה אוטומאטית במקרה מסויים, יכול להיות שיש יותר מאפשרות אחת להשלמה. הקש על ctrl+d, ותקבל רשימה של אפשרויות (יש מערכות שבהן לחיצה נוספת על tab מבצעת אותה פעולה) בעניין ה-password של samba: אני לא בטוחה, אבל יכול להיות שתצטרך להגדיר את windows לקבל סיסמה מוצפנת. אני כרגע משתמשת עם samba ו-win2k. אולי תרצה לפרט אילו בעיות יש לך?

אשכר

New member
TCShell

אני יודע, ומכיר את CTRL-D וכו´ אבל הקטע שעד היום TCSH עבד בלי בעיה. מאז שהתקנתי REDHAT חדש זה קרה. ניסיתי לשחק עם set term=ansi (כרגע יש לי שם xterm) אבל ללא הועיל. זאת בעיה מוזרה, כי כשאני מתחיל לעבוד - הכל בסדר. אחרי כמה דקות פתאום הוא מתנהג כמו טלנט של דוס למחשב וקס... לא מכיר מקשים מורכבים כמו F keys או חצים. אני חושב, שיש תוכנית שאני מריץ וכשהיא חוזרת היא משנה את ההגדרות של הקונסול. רעיונות ?

אשכר

New member
samba ו-win2k

דרך אגב - זאת לא בעיה דחופה, אבל מסקרנת (אותי) אני עובד עם SAMBA שנתיים ותמיד הייתי צריך להגיד לווינדואז EnablePlainTextPassword=1 אבל איפה שהוא לא הסתדר לי שגם SAMBA וגם WINDOWS יעבדו עם סיסמא מוצפנת. יש לי גם בעיות אחרות, אולי את (או מישהו) מכירה: יש אצלי כמה משתמשים, וכל פעם שמישהו עושה mount לכונן רשת, אז וידואז 98 משתמש בסיסמא של הLOGIN, אבל win2k מבקש ממני כל פעם username & password. הכי מעצבן היתה בעיה שכבר פתרתי: SAMBA היה עושה oplock (בעברית נעילה בהזדמנות?
) וקובץ ששמרתי בךינוקס לא היה מעודכן תמיד בWINDOWS. איזה סיוט
הגירסאות החדשות של סמבה כבר מסתדרות עם זה בצורה אוטומטית. בקיצור, מה שאני שואל, האם אני יכול ליצור איתך קשר בטלפון [email protected] ובכל מקרה תודה

תמר,

New member
בעניין בקשת הסיסמה

נראה לי שהבעיה נוצרת אם הסיסמאות בלינוקס וב-windows שונות. ואם אתה משתמש ב-crypted passwords, אני מניחה שזה יוצר בעיות. בנוסף, יכול להיות שהאפשרות של שליחת סיסמה מוצפנת עדיין לא עובדת בצורה טובה. בעניין הטלפון - אני מעדיפה לייעץ דרך הפורום ולא בדרך אחרת. אם תרצה עזרה בתשלום אוכל להפנות אותך לבנאדם שדי מתמחה בשילוב של win2k/NT עם לינוקס.

למעלה