באג בWinME

באג בWinME

כשתוכנית מסויימת ``נתקעת`` וניתן לראות אותה כ``not responding`` (כפי שניתן לראות בהקשת Cnrt+Alt+Del) סגירתה ``תוקעת`` את המערכת כולה. המחשב לא חוזר לפעולה, אלא ע``י reset עצבני. אמרו לי שזאת בעיה ידועה... אני אפילו כבר יודעת שהיא נקראת Windows 9x Kernel אבל לא ידעו לפתור לי אותה. אנא הושיעו!

eYaL

New member
כל המערכת זו באג..

מה שאתה כן יכול לעשות,זה לגשת לאתר העדכון של מיקרוספט ושם ךמצוא רכיבים ותוספות שיתקנו לך את זה. (יש לך קישור בתפיט ``התחל``) eYaL

ובכל זאת

ובכן... אני שמחה לבשר שתרתי את אתר התמיכה של מיקרוסופט ו(bis surprise) לא מצאתי כלום.. איזה רכיבים ותוספות עלי לחפש? ואולי כאן המקום לספר שהמערכת חוקית לחלוטין (כן כן, שילמתי :) ואני מורידה את העידכונים שלהם כל פעם שהמחשב צועק ``רוצה``. ואייל: 1. באמת תודה 2. בנימה אישית יותר, אני אסלח לך בשל השעה אבל אני - את, כמו שניתן היה להבין בקלות מהודעתי הקודמת.

eYaL

New member
אממממ..

אני בעקרון,מאז ששדרגתי את הדרייברים של ה dircectX לא מקבל מסכים כחולים ב WinMe.נסי להוריד גם את את הגרסא האחרונה- 8 מלבד זאת,האם התוכנה שנתקעת לך היא אותה תוכנה תמיד או שזה משתנה? עכשיו ננסה לפי הסדר: :cool: 1-אין בעד מה... 2-תסלחי לי,פשוט העיניים כבר לא מבדילות בשעות הקטנות הללו.. eYaL

eYaL

New member
רצוי להוסיף...

אל תבני על המערכת הזו יותר מידי.. בקרוב,מתכוונים להשיק את WindowsXP ולפי כל האנשים שאני מכיר,שכבר ניסו את גרסאות הבטא שלה,זו הצלחה גדולה. שווה לחכות בינתיים. eYaL

ההמממ...

הורדתי והותקן.. אני לא יכולה לומר עדיין אם זה עזר כי לא הייתי רוב היום, אז עדיין בסדר, אבל זה שקט תעשייתי :) מה שכן - הבעיה לא היתה המסכים הכחולים הידועים, אלא קריסת תוכנית אחת גררה את כל המערכת. חשבתי שאני ברורה. ולא, אין תוכנית קבועה שעושה את זה. למרות שלאחרונה הנאפסטר עשה את זה יותר מאחרות (נאפסטר? אני? אתם לא מבינים, זה בשביל להוריד נאומים פוליטים לדודה שלי שהיא מורה לאזרחות, בחיי וגם בשביל מערכונים ביידיש לסבתא. הכל חוקי למהדרין ;-) ) לילה טוב נ.ב. המאמר שלך היה באמת מעניין, אבל חבר שקרוב לנושא טוען שהוא לא מדוייק בנתונים הטכניים (הוא פרט, אני ממש לא זוכרת, אם תתעקש יש לי את זה במייל) ובכלל המסר הצרכזי שלו היה don`t try this @ home

eYaL

New member
אחלה....

אגב..המאמר לא שלי.. לקוח מאתר עברי איי שם ברשת.. אבל מאוד מעניין :) לילה טוף! eYaL

dadoosh

New member
sorry 2 interrupt but...

ובכן צר לי על ההתפרצות אבל מה שאת מתארת כאן { ``קריסת תוכנית אחת גררה את כל המערכת ...``} קיים בכל מערכות ההפעלה WIN.9X +ME אבל... אם תישתמשי אי פעם ב WIN2000 תגלי שעם קריסת אפליקציה מסויימת נופל אך ורק הזיכרון שהוקצה לה ולא כל המערכת כפי שתיארת בגלל שWIN2K עובדת באופן שונה וחכם יותר . בקיצור אל תצפי ממוצר שפותח כדי לא לעבוד באופן מכוון, לעבוד כמו שצריך.

ובכן..

השאלה היא איך פותרים את הבעיה. והבנתי שאתם כולכם לא חובבי ME גדולים, אבל ה2K שונא את המודם שלי, ובבחירה בין קריסה אקראית פה ושם (גג פעם בכמה שעות) לעומת להיות מנותקת מהעולם אין לי דילמות. ד``א למה הכוונה ב``מוצר שפותח כדי לא לעבוד באופן מכוון``??

dadoosh

New member
היייי!

כמו שבטח שמת לב אנחנו בתור חברה מודרנית עסוקים בלעשות כסף רוב הזמן ולכן כבעלי כסף אנחנו גם מוציאים אותו , זאת אומרת שאנחנו ``צרכנים``. חברות המחשבים והטכנולוגיה ובעצם כל תפיסת העולם המערבית מעודדים אותנו הצרכנים להוציא כסף עוד ועוד ועוד , מה שמוביל לשאלה הבאה : אם תהיה לך מערכת הפעלה אולטימטיוית איזה צורך יהיה לך בשידרוג או בקנייה של מערכת חדשה ? לכן מערכות הפעלה כמו מוצרים רבים אחרים כמו מנועים של מכוניות וכו בנויים בכוונה בצורה לא נכונה וכך את ואני ממשיכים לצרוך אותם ולהוציא כסף והם ממשיכים להתעשר על חשבון חוסר האונים שלנו. בהתייחסות לשאלתך... מדוע ה2K שונא את המודם שלך?

למעלה