באג הפסיקו למכור את ה- H10 5GB ??

yuDa398

New member
באג הפסיקו למכור את ה- H10 5GB ??

והמשיכו למכור רק את ה- 6GB ?? תגידו יכול להיות שבחניות עצמן ממשיכים למכור אותו? בגלל שתיכננתי לקנות אותו עוד מעט באילת. איזה באסה... תודהמ לעונים

weird dust

New member
באמת הפסיקו למכור אותו??

הפאקק הכי גדול של אייריבר זה שאם הם מוציאים דגם חדש הם מפסיקים לייצר את הישן. גם אם הישן זול יותר או טוב יותר (H320 אההם אההם). בכל מקרה קטע מוזר. יכול להיות שלאחרות עוד יש מלאי.

salinasg

New member
גם כשאני קניתי

כשקניתי את שלי חיפשתי כמעט בכל חנויות באג בארץ עד שהגעתי לקניון גבעתיים שרק שם מכרו את ה-5 ג'יגה... קטע מסריח...

bitonano

New member
זה לא באג זה אייריבר...

נראה לי מייצרים רק את ה-6 גיגה עכשיו...

Giodor

New member
טעות...

רק בחנות של באג באינטרנט הפסיקו למכור אותו (ובחנויות הדגם של ה-5 ג'יגה נמכר ב1300) אייריבר עדיין מידרים אותו, תנשמו לרווחה...

bitonano

New member
אני לא בטוח... אולי הם לא מייבאים

עוד... כי גם בארקדיה אין...

naftaliz

New member
הפסיקו לייצר את הדיסק של 5gb

לחברות יש עוד מלאי של הדיסקים האלו, אבל במקומו הם מייצרים דגם מוזל של 4gb וכמובן את ה- 6gb, שנמכר כ- OEM באותו מחיר בו מכרו להם קודם את ה-5. דיסקים חדשים של 8 ו- 12gb באותו גודל פיזי, ייצאו ממש בקרוב. זה מן קרב הישרדות של יצרני הדיסקים נגד יצרני הפלאש, שכן אלו כבר מכריזים על "מארזי" פלאש של 4-8gb במחיר מוזל, וצ'יפ בודד של 4gb במחיר יקר הרי כבר קיים כמעט שנה.

סנאי נדיר

New member
מה ההבדל במחיר בקניית H10

בבאג אילת מאשר בכל חנות באג אחרת? כמה המע"מ מוריד מהמחיר של אייריבר? למישהו יש חישוב מדוייק של הסכום?

יאיר B

New member
הערה ושאלה על קנייה אילת

1. אין באג באילת. באר שבע זה הסניף הכי דרומי. מישהו יודע אם ניתן לקנות באילת נגנים (היקרים מן הסתם) ולא לשלם את המע"מ? ממה שאני ידוע, כדי לקנות מוצרי חשמל יקרים באילת צריך להוכיח שהקונה גר באילת (ע"י ת"ז), אחרת משלמים את כל המע"מ (הטענה היא שהפטור ממע"מ מיועד לתושבי אילת ולתיירים). אשמח אם מישהו שיודע אחרת יתקו אותי.

odedra10

New member
כן

אני קניתי את ה iriver h10 שלי בדיסק קלאב אילת ב 1200 יש להם גם נגנים נוספים, בשאר החנויות כמו שקם אלקטריק וטרקלין צריך תעודת תושב אבל הם יקרות יותר מדיסק קלאב הגירסה של ה iriver היא ארופאית עם אחריות של בנדא מגנטיק קישור ליבואן http://www.benda.co.il/

weird dust

New member
תומך במה שאתה אומר

צריך להראות תעודת תושב ברוב החנויות. ובנדא לפי מה שאני מבין זאת עוד יבואנית חוץ מארקדיה - אני לא יודע אבל ב100%.

למעלה