באג 2000

MaiMon11

New member
באג 2000

האם זה יתכן שאפשר לשלוח הצעות באום על מדינה שמורחקת מהאום. האם מדינה בלי תעשייה(0) יכולה לשלוח הצעה באום על מדינה שמורחקת מהאום. על פי החוקים שכתובים בהוראות מישחק לא........................ מספר מדינה שלי:25487 המספר של הבן בליעל:90443 אני אישית לא מאמין במקריות האם זה ייתכן שזה קרה כי עשיתי בית ספר למדינה מספר: 68152 אז בבקשה מימכם מנהלים יקרים או שתתקנו את הבאג או שתעדכנו את החוקים למשחק. ובנימה זאת ערן היקר תיבדוק בבקשה אם המדינות הנ"ל קשורות אחת בשנייה. מחכה לתשובה אבי

aradona

New member
אבי יקירי

תמשיך להתפלל אחי..
לפי דעתי עם ערן יראה את ההודעה הזאת, כבר יש לך מזל, אם הוא יגיב לך, אתה צריך למלות לוטו למה זה היום שלך.. אם הוא יסדר את זה במיוחד בשבילך, תמלה גם לוטו, גם ווינר, גם טוטו, וגם 777, למה עם המזל הזה אתה יכול לקפוץ מהאוורסט ולהשאר בחיים

randy kit orton

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאא הרגת אותי מצחוק עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

eran on drunk

New member
מנהלים?ברבים?

זה שהוא אומר צוות גינדיס זה לא אומר שיש לו שותפים זה רק הוא והמכונה האוטומטית יוני ולפי מה שאני יודע מכונה זה לא מנהל

randy kit orton

New member
עצור! מבין השניים יוני הוא הנורמלי

כל פעם שהיה לי בעיה ושלחתי אימייל ויוני ענה הוא פתר אותה לא כמו ערן שלא פותר אותן רק עונה תשובות מוכנות מראש..........

למעלה