באדולינה

מיכל לב

New member
באדולינה

אני קוראת עכשיו ספר מקסים שנקרא ``באדולינה`` (הוצ` ידיעות אחרונות מאת גבי ניצן)והוא פשוט, קריא ומקסים ובא לי להקריא לכם את ההקדמה שהיא ציטוט מדבריו של נלסון מנדלה, ובכן: ``הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מדי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו- לא האפלה שבתוכנו- שמפחיד אותנו יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמנו - איזו זכות יש לי להיות מבריק, יפהפה, מוכשר ואהוב? למען האמת- איזו זכות יש לך לא להיות? אין שום דבר נאור בלהצטמק כדי שאחרים לא ירגישו חסרי בטחון. ככל שניתן לברק שלנו להאיר אנחנו מעניקים,בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו. ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו, נוכחותנו תשחרר אחרים מפחד``. :cool: ליל מנוחה

sh12

New member
ספר מקסים בהחלט.

מסכימה איתך. ד``א הציטוט שהבאת הוא משהו שאני מנסה לשנן אותו לעצמי כמה מוזר פתאום להבין שאותםפחדים תוקפים את כולנו?! פשוט מוזר ומעניין. מסתבר שנלסון מנדלה חשב בדיוק באותם מושגים שאנחנו חושבים למרות פער הדורות התרבות והמנטליות. לדעתי המוח האנשוי של כולנו מורכב בבסיסו מאותם מרכיבים וזה המכנה המשותף. מיכלי קראת כבר את האלימאי של פאולו קואלו? בעניי זה התורה בהתגלמותה. תכתבי לי מה דעתך יום טוב. ביי :cool:

מיכל לב

New member
לא תאמיני אבל ...

עדיין לא.בתקופה שהוא התגלגל לידי נהנתי לקרוא ספרים קצת אחרים,שלמעשה מדברים על אותם הדברים אבל בצורה אחרת,לא באמצעות סיפור ולכן ספרים כמו האלכימאי,התקדשות, הנבואה השמיימית וכו`, עדיין לא זכו אצלי ליחס הראוי. את בודאי מכירה את החיבור הזה לספרים,שבנקודת זמן מסוימת לא מתחברים אליהם ובנקודת זמן אחרת המפגש הוא ממש חגיגה... אם בא לך אשמח אם תספרי לי מה קראת ברוח ``העידן החדש`` ונוכל להתקשקש על זה, קראתי ממש הרבה ספרים בתחום ,למעשה זה הדבר הכמעט יחיד שעשיתי בשנים האחרונות אז אני מניחה שיהיה מעניין. אני חוזרת עכשיו ל``באדולינה``, הפיה שלי נרדמה, אז ביי נשמה :cool:

למעלה