באדיבות באינטרנט

גלי ר

New member
לידה בלי דיכאון

דנה תודה על הקישורים המעניינים. בנושא של דיכאון לאחר לידה, מחקרים מצאו שהוא אופיני במיוחד לנשים שיולדות עם אפידורל. בניסוי שנערך על צביות, צביה שילדה את העופר בלידה עם אפידורל התעלמה מהרך הנולד לאחר לידתו (תופעה אופינית לנשים בדיכאון אחרי לידה שבה הן מרגישות ניתוק ריגשי מהתינוק בימים ובשבועות הראשונים) אצל נשים שיולדות ללא אפידורל התופעה כמעט ולא קוראת. אם יש לכם חברה שעומדת ללדת אני ממליצה מאוד על הספר "לידה פעילה". ספר מדהים. בזכותו חויתי לידה מופלאה. עמדתי וכרעתי ללדת (דבר שהיה מאוד לא פשוט בהתחשב במצב הרפואי ובמגבלות שהיו). זו חוויה ששווה את הכל

גלי ר

New member
תודה לך דנה

בהזדמנות אני רוצה לשתף בפורום הזה את הסיפור של הלידה. (שלושה ימים, כל יום משמונה בבוקר ועד חצות פלוס) זה הצליח ונגמר כל כך מופלא בזכות אנשים מדהימים שבאו לעזרתי, ובזכות חיבור של מזרח מערב... אבל יותר מהכל בזכות האיש שלי שעשה את הנס ביום השלישי של הלידה אחרי שנראה היה שאין יותר סיכוי. ובהזדמנות זאת דנה, רציתי להגיד תודה על כל השירים הנהדרים שאת מביאה. גלי

גם לי היה דכאון אחרי לידה...

ברצינות. אחרי שהבן שלי נולד החלטתי לקחת חודש חופשת לידה. ביטוח לאומי והכל. ולקחתי את זה ברצינות. אשתי אמנם הייתה בסביבה אבל מדי פעם היא שאבה ונתתי לו. חשבתי לפני כן שזה יהיה מה זה כיף, בתי קפה חברים גנים וכו' בסוף הסתבר לי שכולם עובדים ונשאבתי בלי ששמתי לב לעצמי אשכרה נפלתי ומישהי הסבירה לי שפעם החברה היתה שבטית והיתה תמיכה הדדית ואם למישהי היה תינוק היא לא היתה מבודדת בבית הם היוכולם ביחד עם המון תמיכה ואז נרגעתי אבל זה היה בשבילי שיעור מה זה חשוב על נשיות בדידות והקצאת זמן לעצמי כל הכבוד לכן באמת באמת !!!

גלי ר

New member
לדניאל המקסים

דניאל, אני מוקסמת ממה שכתבת, איזה איש! גלי

noati

New member
נכון, זו חוויה ששוה המוןןן :))

לידה ללא משככי כאבים,זו חוויה נפלאה. את שלושת ילדי ילדתי ללא משככים רק המשככים שבראש :) דיכאון אחרי לידה

riki72

New member
אכן כל הכבוד דניאל

בעלי היה בדיכאון אחרי לידה יותר ממני......

איזה כתבה חשובה !!!

מעמיקה לאללה זוגיות לידה ושוב זוגיות זה דבר שיעבור שינוי מעמיק בדור שלנו ככה מרגיש לי יש כאלו תפיסות מקובעות שהגיע הזמן לבדוק אותן לעומק ולאמת מפחיד אבל בלתי נמנע... תודה דנה !!! גם שירים, גם סיפורים... כל הכבוד

למעלה