באדר ארי בדרך לכלא?

serginho13

New member
באדר ארי בדרך לכלא?

יש שמוע שאומרת שארי פירק מישהו ב"אזרחות" וברך לכלבוש בגלל זה
מישהו שמע? יכול לאשר?
אם זה נכון כואב הלב לוחם מדהים..

ראיתי תמונה שלו באיזה אתר

נלקח למעצר ע"י שוטרים, והיה כתוב שהוא נעצר. לא זוכר באיזה אתר ולא התעמקתי כל כך כי k1 פחות מדבר אליי. אבל זה נכון שהוא עצור.

yair_bar

New member
מנהל
הראו עכשיו ביורוספורט את הקרב שלו נגד

אנדרסון סילבה (הקיקבוקסר). הבחור רוצח. מאד אוהב לראות אותו בזירה.

הייתי מאד שמח לראות קרב שלו נגד אנדרסון סילבה שלנו.

תכלס גם נגד ג'ונס

yair_bar

New member
מנהל
יורוספורט 2

אני חושב שזה ערוץ שקיים רק בהוט

יש שם גם לפעמים wwe רגיל וגם וינטאז' שזה נחמד

udi102

New member
מנצל"ש

זה רק אני או שעוד אנשים היו בשוק שילדה סינית קטנה בת 16 שברה את השיא עולם ב400 מעורב ונראה שיש לי ריאות של קרוקודיל , מאיפה היא הביאה את הפיניש המטורף הזה במאה חתירה האחרונים ? בלי קשר שזה משחה קשה רצח ,זה נראה לי הדבר הכי מדהים שהיה בשנה האחרונה

yair_bar

New member
מנהל
אל תתרגש. בטח אנדרוגינוס

יש הרבה מנצחות ושיאניות בעולם שהתגלו בהמשך ככאלו (במקרה הטוב אם לא סתם גברים בהסוואה)

udi102

New member
היא עשתה שיא עולם במאה האחרונים בחתירה

זה לא הגיוני על סף ההזוי ,אני יודע שמדובר בחומרים אסורים מה שמעצבן שהם לא נתפסים ,אני מאמין שמדינה כמו סין עם הטכנולוגיה שלה יכולה ליצור חומר שיטשטש עקבות .

דרך אגב אני בטוח שבולט גם משתמש באיזשהוא חומר אבל זה לדיון אחר .

yair_bar

New member
מנהל
אתה מתכוון, בניגוד ללוחמי MMA כמובן

עזוב, זה עצוב אבל זו העובדה כבר עשרות שנים בספורט תחרותי - כולם יעשו הכל כדי לשפר הישגים. על אחת כמה וכמה בתחרות הספורט הגדולה ביותר בתבל

fatnoam

Active member
בולט אוכל בטטות

או לפחות זה מה שהוא טען שעושה אותו מהיר כל כך.

מאוד הזוי שהמאה אחרונים שברו את שיא העולם במאה מטרים, על גבול הבלתי נתפס.

מצד שני, גם בריצות ל-200, המאה האחרונים מהירים בהרבה משיא העולם במאה (בשניה שלמה או משהו כזה), כי בזינוק למאה הרבה זמן מתבזבז על הזינוק. אולי גם בשחיה הזינוק מאט?

udi102

New member
הזינוק בשחיה מקזז בין 4ל5 עשיריות

מוסיף מהירות ודרך אגב גם היום היא שחתה די מדהים בחצי גמר . דרך אגב היא שחתה את המאה האחרונים יותר מהר משלוכטה שחה את המאה האחרונים ב400 מעורב לפני יומיים שהוא לקח את הזהב !! אם זה לא הזוי לא קוראים לי אודי .

דרך אגב מאז לוכטה רק מפשל אולי הוא ראה את שחר פאר ערומה ונהיה עיוור אין לדעת

YardenBu

New member
אינוויקטה 2בדיוק מתחיל

אפשר לצפות בחינם באתר http://www.invictafc.com/
הקרב הראשון נגמר בעצירת רופא אחרי הסיבוב הראשון, ניצחון של ליז מקרטני.
יכולות להיות בעיות בפתיחת האתר, כנראה שיש להם עומס, צריך לרענן עד שמגיעים לדף.
הקארד מצורף.

YardenBu

New member
היה אירוע מ-ט-ו-ר-ף! הבנות של אינוויקטה עשו

בית ספר לסטרייקפורס מבחינת התאמת קרבות, הלוחמות נתנו הצגה מעולה ושברתי בטעות את המאוורר, מזל שזה היה בקרב האחרון.
אינוויקטה משחררים את כל הקרבות בhd, כבר מאמצע האירוע, ממליצה על מקמן נגד בזלר ודיוויס נגד אקאנו.

yair_bar

New member
מנהל
וואו, היה באמת אירוע מדהים

לא ישנתי כל הלילה ועכשיו אני צריך לתקן את המאוורר בבית

אפשר קישור לסרטונים?

YardenBu

New member
זו לא אשמתי! כשתראה את ההתחמקות שמקמן עשתה

יש מצב שעוד מאוורר ישבר... אני חושבת שהם עוד לא העלו את הסרטונים האחרונים. בינתיים קבל הונצ'ק נגד מרשל ונונס נגד פאלוהי. התנהגות נוראית של נונס בסוף הקרב.
כמעט כל הקרבות היו בקצב הזה. האירוע היה גם הפעם הראשונה שמישהו הצליח ממש להאט את קרמוש (מילא לנצח, אבל להאט?). בקיצור, היה שווה את הנכשל שאני הולכת לקבל מחר בחדו"א 2

YardenBu

New member
טוב, hd בתחת שלי, אבל זה מה שמצאתי -

מקמן-בזלר: מקמן ניסתה להשאיר את הקרב בעמידה כמה שהיא רק יכולה ושילמה על זה קצת בנקודות. מה שכן, אפשר לראות שהיא בכושר מטורף ושהעמידה שלה ממשיכה להשתפר. בזלר גם ידועה בתור לוחמת קרקע עם המון כוח והתמחות בהכנעות (13 נצחונות בהכנעה מתוך 14 נצחונות).

למעלה