היו לי היום שני באד ביטים באותו טורניר. 1. לי יש A 6 פלופ: 6 4 2 ריינבו מעלים עלי אול אין, אני משווה היריב פותח 6 5 טרן 2 ריבר 5 2. יש A 7 פלופ A K J, אני מעלה חצי מהסטק שלי, משווה לי אחד טרן J אני מעלה אול אין , משווה היריב פותח Q Q ריבר 10 בקיצור יום ביש מזל
טורניר 2 דולר ריביי בפול - טילט. כל הטורניר אני לא עם קלפים מדהימים אבל משחק לא רע בכלל ומצליח להיות בעשירייה הראשונה כל הזמן(מתוך 311) המון פעמים אני יורד בסטאק בגלל באד ביטים - אנשים שמשחקים עם K 3 ומקבלים 3 בריבר וכו' - בכל מקרה הגענו ל12 האחרונים(6 בשולחן) היה שחקן אחד שפשוט לא היה מול המחשב - לאט לאט הבליידנים אכלו לו את הסטאק - הגענו ל7 האחרונים(1 מהשולחן האחרון) והסכומים היו מאוד יפים(פול של כמעט 2K) בכל מקרה הוא חזר ביד האחרונה שלו - הימרתי מסמול בליינד 3 בליידים עם AK הפלופ - A K J הלכתי אול יין שלו(נשאר לו בליינד אחד בלבד) הוא משווה עם 10 3 - מה הוא מקבל בריבר? Q אחרי זה ניסיתי לבלף אותו (טעות שבכלל ניסיתי לבלף שחקן כזה) הוא משווה עם 10 7 מקבל סטרייט על הפלופ - אני עף(באבל כבר אמרנו?) - מבאס 45 דולר אחרי 5 שעות - במקום מעל 100 דולר עד 500 דולר פרס ראשון.
אס אס און דה באטן... מעלה... 2 השוואות פלופ אס מלכה 5 שתי ספיידים, הימור, העלאה, רי-רייז מצידי (ההוא שהעלה כבר היה קומיטד ולא רציתי שהראשון שהימר יחפש לי עכשיו פלאש). הראשון מתקפל השני באול אין. טרן ספייד(אני מתבאס) , ריבר עוד 5(אני מבסוט) אז הוא מראה לי... 5 5! יש לי סט אובר סט והוא תופס 1 אאוטר... קרה לכם פעם?
לדעתי אכן החלטה גרועה להעלות חצי מהסטוק כבר בפלופ סיכויים גבוהים שליריב יהיה קלף ממשפחת המלוכה, גם הקיקר שלך לא היה כזה גבוה בקשר למקרה ה1, רק עם מצב רוח טוב הייתי משווה חח :] ותגידו, איפה כל הטורנירים האלה נמצאים אני גם רוצה
אם היה לו אחד ממשפחת המלוכה נגיד קינג עדיין הייתי מנצח!! או נסיך הייתי מוביל בפלופ. בטרן הייתי כבר מחוייב לקופה. בקשר לשאלה שלך איפה כל הטורנירים האלה התשובה היא: זה לא פורום של play moany
מה קרה לפני הפלופ, בשני המקרים, ואיך זה הגיע למצב של אולאין? כי אם בראשון כולם עשו לימפ, מישהו הימר אולאין ואתה השוות - שיחקת לא טוב, ולמרות שהובלת זה לא באד ביט. אותו דבר ביד השניה, במידה והוא עשה רייז לפני הפלופ.