באהבה אין חוקים

באהבה אין חוקים

סופסוף אהובתי, דנה גרסיה נכנסה. מגלמת את אישתו של חוסה רון שכבר מת על ההתחלה. גם לאורה כרמינה כחברה של דנה גרסיה. זה שירה מוכר לי אבל לא במחוזותינו. בנוסף רנטה נוטני והארי גייטנר השתתפו השבוע.

איך קרלוס מצליח לתמרן את אלחנדרה והיא נופלת בפח ואילו ריקרדו שומר מרחק ממנה.

אוליביה שילמה מחיר על התמימות שלה אבל בסוף יצאה חזקה וליאונרדו תומך בה והיא מרגישה בטוחה איתו.

האמת הייתי בטוחה שדנה גרסיה תגלם את אחת הרקדניות ושמחתי אבל נראה שהתפקיד שלה סטנדרטי כמו תפקידיה הקודמים. יש לי הרגשה שללאורה כרמינה היו רגשות לדמות של חוסה רון לפי מה שאמרה לבעלה.

ולמה לעזעזל אני צריכה לראות את גופה של לטיסיה? כבר לא חוסכים בסצינות מין כיום אצל המקסיקנים. זה היה על גבול אירוטי ואין לי כח לשטויות שלה עם בנחמין.

גוסטבו מעצבן. כמה הוא יכול להתעקש על איסבל? שיהיה בוגר וייקח אחריות על מעשיו. חושב שזה שהוא מפיל את כל האשמה על המאהבת שלו ומכניס אותה לכלא בזה הוא נענש אבל לא. הוא עושה מעצמו קרבן אבל הקרבן האמיתי זאת אך ורק איסבל שגם ככה הייתה צריכה להשפיל את עצמה בבית משפט. הגיע הזמן שירפה וחוץ מזה זה כבר נהיה משעמם כל הרדיפות ובקשות סליחה והתחננויות, כבר מאסו.

מה שאני אוהבת בטלנובלה הזאת שתמיד יש הרבה השתתפויות מיוחדות של הרבה כוכבי הטלנובלות וכאלו שהרבה זמן לא הפציעו במסכינו כבר הרבה זמן כמו ארנסטו דאלסיו. אגב לא יודעת אם ציינתי אבל שבוע שעבר הופיע חוסה אליאס מורנו כחאל, סנדקו של ריקרדו.

בנוסף אני אוהבת את הסיפורים שיש בטלנובלה הזאתי שמומצאים על התסריטאי(כנראה קולומביאני כי זה גרסה לטלנובלה קולומביאנית). חבל שהיא לא בהוט בויאודי ולא מצליחה פה כהוגן לעומת בובה פראית.
 

Don Nirtin

New member
לצערי, דנה גרסיה נתנה משחק מזעזע


וממש לא אמין ומזכיר את המשחק של טיוי אצטקה. משהו רע עובר עליה.
&nbsp
חוסה רון - ככה להרוג על הסצנה השנייה שהוא הופיע בפרק? יופי.
&nbsp
זה שירה הוא בכלל זמר ולא שחקן. לא מבין איך את חושבת שהוא מוכר.
&nbsp
חוסה אליאס מורנו עוד יחזור בהמשך. התפקיד שלו לא נגמר עדיין. וזה חואל (Joel).
&nbsp
קרלוס וחואן שניהם עוברים אצלי המרצה. גם לטיסיה ובנחמין על אותו המעמד.
והייתה סצנה מאוד לא אמינה של גיירמו גרסיה קנטו המנחם את אוליביה על השוד שעברה. הוא בקושי מופיע בסדרה וכשכן - זה לרוב בישיבות המטופשות שלהם.
&nbsp
בעיקרון אני עדיין פה רק בגלל אלטאיר חארבו. אבל אם משהו לא ישתנה בקרוב בסדרה המשמימה הזו - אני אנטוש אותה בלי לחשוב פעמיים.
 
טוב לא כל אחד יכול להתחבר לנושא המשפטים

כמו הדר שכבד לה הנושא הזה למרות שאותי מעניין כל הסיפורים האלה. יותר משעמם החיזור של קרלוס לאלחנדרה והאובססיה שלו אליה.
 

Don Nirtin

New member
יש סדרות משפטיות שמתקתקות יופי


ומבלי לבלבל במוח ובלי לשחק גרוע כמו שרובם עושים בסדרה הזו.
&nbsp
קחי למשל את האישה הטובה. העונה השנייה הייתה כל כך מעולה ומהודקת ומטורפת שנהניתי ממנה.
&nbsp
זה? סתם.
 

faery18

New member
הנושא כשלעצמו מעניין אבל יש נושאים שפשוט לא מתאימים לטלנובלה

כמו גם במקרה של המועמדת שעוסקת בפוליטיקה וכמו המקרה של-Me declaro culpable. מבחינתי כל אלה הן יותר סדרות מטלנובלות. גם הגיוון בצילומים הוא חלק לא פחות חשוב בטלנובלה, ואם העלילה העיקרית פה זה משפטים אז אני מניחה שרוב הטלנובלה מצולמת בסטים של בתי משפט ומשרדים. בנוסף, כשמדובר על נושאים כאלה ברור שזה לוקח חלק ניכר מהסצנות של הזוג הראשי. אבל כל אחד ומה שהוא מתחבר

&nbsp
 

evglev1

Well-known member
מנהל
אני בפרק 21 ובהחלט יש מהפכה בטלוויסה ובטלנובלות

שבטלונובלות ובעיקר אלו של טלוויסה, מי שעשתה הפלה מתוך בחירה, זה נגמר במוות לאחר הסיבוכים, והנה מביאים את סיפור המנקה במשרד עורכי הדין שבגלל ריבוי הילדים היא לא רצתה ילד נוסף ועשתה הפלה ואוליביה מתנדבת להגן עליה כשבעלה גירש אותה מהבית ומונע ממנה קשר עם הילדים ואוליביה מבהירה לבעל שהוא עובר על החוק ויכול להיעצר וכשהוא מגן על עצמו, שאמנם ההפלה לא נעשתה מאחורי גבו כשהוא האב, אך אין בכך עבירה על החוק. שדווקא בשקרים המקורית של קייט דל קסטיו וגם בריימק של טלמונדו השבועה, דיברו על הפלה שלכאורה הראשית ביצעה כעל פשע נורא שלה ושל הרופא שביצע את ההפלה. וגם בכוחו של גורל, ההפלה של אימו של הראשי הסתיימה במוות, וגם ההפלה הייתה במחתרת כי אז עוד לא היו הפלות חוקיות ומפוקחת והנה משרד עורכי דין מגלה הבנה לעובדת שעשתה הפלה וגם החוק במחוז הזה של מקסיקו.

עד כמה שאלן עורך דין גרוע המשטרה והתביעה ממש אטומים בנושא מי שהרגה את נהג המונית, קודם כל רוב הסיכויים שמדובר בהגנה עצמית ולא היה צורך במעצר על במקסימום צו איסור יציאה עד שיתבהרו העובדות, שנית קו ההגנה של התובע שהנאשמת לא נפצעה בעוד הקורבן כן, הרי היה ניסיון אונס, לא ניסיון רצח, אז די טבעי שמי שמנסה לאנוס לא ידקור גם כן וישתמש בסכין כאיום. אמנם זה בא להראות גם אלן היה בטוח בעצמו שכמו לי גם לאלן הכול היה ברור לגמרי, אבל נראה שהוא מאוד בטוח בעצמו ולא ערך שום חקירה, אם כי גם התובעת של קרלוס לא חקרה כלום ולאונדרו ורוברטוו יש מצאו עובדות לטובתו של קרלוס, מה שגם כן מראה כמה אלן עורך דין גרוע.

ריקרדו התלהב מהרגישות של אלחנדרה וביקש ממנה להיות נוכחות בתביעת הגירושין שבה היו מזועזע איך שהבעל מבקש הגירושין כל הזמן מדבר רעות על אישתו ואלחנדרה אכן ידעה להגן על האישה שהבעל השפיל בלי סוף והביע את סלידתו ממנה כשהיא לא רצתה להתגרש ועדיין אוהבת אותו, נכון אמרה לה אלחנדרה שהיא ראויה למשהו טוב יותר.

חששתי שיווצר משולש אהבה בין אלחנדרה, ריקרדו ומריאנה, ומריאנה עוד תבוא בטענות לאלחנדרה כשתגלה שהיא יריבתה, אבל בדיון הגירושין הבעל ידע להלהיב את מריאנה ולכבוש אותה מחדש ומצד שני היא גם יודעת שריקרדו מעוניין באישה אחרת ולא ינהל שתי מערכות יחסים, אז הם השלימו בלי שהיא תגלה שעורכת הדין שלה היא זו שריקרדו מעוניין בה.

גם הנושא של ורחיניה התקדם יפה כשאלחנדרה ידעה להגן על החלטת הנישואין לפרמין המטפל והביא חוות דעת פסיכיאטרית ראויה. אמנם בית המשפט פסק על בדיקה פסיכיאטרית נוספת בלתי תלויה, אך עורך הדין של ילדיה הזהיר אותם שהם עלולים להיעצר אם יוכח שחוות הדעת ה"רפואית" שהם הגישו עם דודנם היא שקרית ביסודה אז הם ביטלו את הדרישה ופנו להגיע להסדר. אמנם גם ורחיניה וגם אלחנדרה מבינים שהם לא התחרטו אלא מנסים להציל את עורם, אך וורחיניה לא מעוניינת לראות את ילדיה ואחיינה בכלא ומקווה להתקרב אליהם למרות שברור שהם ידרשו ממנה עוד כסף.

בנחמין חשב שהצלחתה שהניבה רווח למשרד תקפיץ אותו לדרגת שותף, והסתבר גם שהשותפים במשרד הם ריקרדו וויקטוריה, אך אלונסו ממש לא קפץ על הרעיון וזה קומם את בנחמין עד שהוא שוקל לעזוב את המשרד.

לא ברור אם לטיסיה חברה כזאת טובה של אלנה, או שאוכל את הלב שלה שלכאורה אלחנדרה צורפה למשרד במקום שהיא תקודם בגלל הקשר שלה עם ריקרדו, אבל היא מזועזעת לראות את ריקרדו ואלחנדה יחד ובאה לביקור אצל אלנה כשריקרדו מבקר את ילדיו וב"חוסר טאקט" מדבר על הקשר שלו עם אלחנדרה, אמנם הקשר ביניהם לא מוגדר, אך גם אלנה מזועזעת מהתגובה של ריקרדו ולכן מביאה את הבת הקטנה למשרד לשחק עם אביה כדי לקטוע שיחה עם אלחנדרה.

כשאלחנדרה שומעת על התקדמות לטובת קרלוס, אלחנדרה רוצה להיות כנה עם ריקרדו ומספרת לה שהיא וקרלוס בפסק זמן ותגדיר את יחסיה עם קרלוס רק לאחר שהוא ישתחרר מהכלא.

חואן בעזרת פר מצליח לחשוף את האמת על המחרוזת ה"גנובה" וגובר על רוברטו וחושש שהסתכסך איתו, אך רוברטו דווקא מתלהב מעבודת החקירה שערך והוכיח שלמעשה הבת של הגברת משכנה את המחרוזת כי לא יכלה לשלם חשבון ולמעשה הביך את הגברת ה"נכבדה" שהתעקשה להאשים את המשרתת בגניבה, ומבקש לגייס אותו בתור עורך דין זוטר למשרד וחואן מאושר מכך ומיד מטילים עליו משימות שקשורות לעניין של קרלוס.

ישנה אפשרות שפטריסיה בכלל לא נרצחה אלא מתה ממנת יתר או משילוב של אלכוהול עם סמי שינה שרוברטו גילה שהבנות לוקחות, אבל נראה שבמכון הפתולוגי, לאחר שרוברטו ולאונרדו ביקשו מהם את בדיקת הרעלים מתמהמהים ולא רוצים לעבוד, וחואן בא לשבת להם על הראש בתקווה לזרז אותם ובינתיים נקבע דיון לעוד שלושה ימים, ולמרות שהם חשפו שדרך כניסת החירום כל אחד יכול היה להיכנס לאונדרו לא רוצה לבוא למשפט בלי הדו"ח של בדיקת הרעלים.
 
למעלה