באהבה

ש ו 2 2 ה

New member
באהבה../images/Emo140.gif

באהבה יש משהו מיסטי שאין לו המחשות אבל יש באהבה כמיהה ותשוקות לא מחפש אותה בכוח כי אז לא יהיה לי מנוח מרגישה את קצב פעימות ליבי הפועם בחוזקה כל פעם שהוא בא יודעת..שאותך אני רוצה מרגישה את להט תשוקתך עד כלות הנשימה שומעת את נשימותיך העולות ויורדות ושפתותינו כה רוצות, רוטטות זה רק מתחיל ולא נגמר שלא יעצור לנצח המחר מרגישים את גופנו קודח מחום צמאים ורעבים זה לזו בתום גם אם עצי האיזדרכת משירים עליהם ורוח עולה לה מין הים לא נפרד אהובי לעולם לא תהיה בנינו אהבה קרועה מושכת כי אם אהבה קרואה נמשכת שנגינת גופך לא תזייף לא תכבה לעולם ושהכל ימשיך להיות מושלם וחם. אז יושבת לי ובך מביטה לנגינת ליבך לנגינת גופך כאשר אני עמך שרועה במיטתך במצב של שלווה הרוח והרגשות עליזים ושמחים כאילו הייתי שיכורה אתה מחליק אל שבילי גופך ידייך מגיעות אל מחוזות התאווה רגלי עוטפות את צווארך ואיני מרפה.... הופך למשרתת גופך ואני...נענת לך ומחזירה לי ביתר חוזקה אך הגוף רוצה עוד והלב זועק בוא אל האין-סוף. אוהבת לנגן עליך כשידי מרחפת כמו על קלידי הפסנתר לחבר תו לתו להרוות צמאונך באמצע הסערה בנינו לא מאבדת עשתונות איברי לא מתרפים אינם מרפים רוצה להריחך מכף רגל ועד ראש להריח..את ריח האהבה המשכר הנודף ממך... כמו בושם יקר ביותר רוצה להניח את ראשך בין שדיי, חמוקיי לראות, לשמוע את כל מהלליי להיות בין חמדותיי הצפונות. אלו כל מאוויי אהובי ולעולם לא שבע וכבר לא חשוב ממי בקעה לה הזעקה האחרונה.

בגבולות של מסך.

היה זה בבוקר של קיץ לוהט, עת ישבתי ממול למסך הבוהק. כתמיד, כך בצ'אט, ישבתי, קראתי. ופתאום שם מולי, בצבע ארגמן אליי את פנית. שיתפת אותי בנושאי הא ודא. ושוחחנו לנו, עד שהשיחה גלשה לה למחוזות רטובים. כך התחלנו לגשש, ללטף, לחוש מעשה של אהבה, לשוני על בטנך, וידך מלטפת, מבקשת לאהוב. מבלי מילים, עם הרבה נישוקים, גרמנו לנו לאהוב בימים. ואת.... חוגגת לך בשקט, עוד שנה חלפה לה, ואת, כמו מנגינה - לעולם את נשארת. אז המון ברכות ואלפי איחולים, עם
במצח, ואולי גם במקומות אחרים. ממני הממתין ל
, שהוא שלי.

למעלה