באה - הולכת

יעלי 30

New member
באה - הולכת

באתי. שוב באתי. אני כאן למה-אתה שואל? לא יודעת. לכל דבר חייב להיות הסבר? אני כאן. עכשיו אני כאן אז בוא ננצל את הזמן. לא, אתה מתעקש- רוצה להבין. למה-אתה שוב שואל. לא יודעת. אני רוצה. אתה יודע שאני לא תמיד יכולה. אבל אני תמיד רוצה. ועכשיו אני גם רוצה וגם יכולה. אז אני כאן. אפשר עכשיו לנצל את הזמן? לא-אתה כואב- למה-אתה מתעקש. אוף, אתה מעיייף. אני הולכת. באתי-הלכתי. לא-אתה נבהל. הישארי. לא חשוב למה באת-הישארי. אני נשארת. תמיד בסוף אתה מוותר. ואני נשארת. אבל אתה מבין אהובי- זה בגלל שאתה תמיד בסוף מוותר- בגלל זה אני בסוף הולכת.....

שש

New member
סיפור על עליזה בארץ הפלאות

עוברת מבית לעולם השעשועים והאהבות עולם של מציאות שונה העוברת כל דמיון עם מנגינה אחרת מרטטת מרגשת אוהבת ואת כשאת עוברת דרך הראי איך ההרגשה עוזבת שכונה מוכרת ועוברת לדלת אחרת היזהרי אולי יום אחד את הדלת חזרה לא תמצאי ותשארי איתי

יעלי 30

New member
כמוני כמוה-

עוברת בגללך- מחפשת את ההשראה- נשארת היכן שמוצאת אותה- ואם אין דרך חזרה- לוקחת סיכון להישאר איתך.... במקרה הכי גרוע 0או הכי טוב-עניין של השקפה)- כגמו עליסה-אשאר לנצח ילדה........

שש

New member
בארץ הפלאות

שם אפשר שעון להזיז לאחור לעשות קסמים לשנות דברים להסב החלטות לאהוב להנות ולברוח לפינות ניסתרות ואני אורב לך יעלי כי ידועה לך אהבתי

למעלה