באה מתוך כאב

yellow cheese

New member
באה מתוך כאב../images/Emo26.gif ../images/Emo14.gif

אני לא יודעת איך להתחיל את המכתב, לא יודעת איך להמשיך ובעיקר לא יודעת איך לסיים.. בכלל, קשה לכתוב כשהדמעות חונקות את הגרון, והצער משתלט על כל הגוף.. קשה לכתוב עליך בזמן עבר.. קשה להרגיש איך שהכתיבה באה מתוך כאב.. אף פעם לא כתבתי לך מתוך אושר, תמיד הכאב הוא המוזה לכתיבה.. יש לי רק שאלה אחת ומחשבה אחת בראש..למה נתת לאהבה שלנו להיכנע למכשולים? למה עזבת כשהיית צריך להילחם? למה נתת לזה ליפול? כידוע, השאלות ימשיכו להיות ללא תשובות, כי לעולם לא תדע שאני עוד אוהבת אותך, עוד חושבת עליך..עדיין רוצה אותך.. היית הכל בשבילי, הייתי מוכנה לוותר על הכל, להילחם..אבל אתה נכשלת.. הפסדנו במלחמה של עצמינו...

ה מוזה

New member
באה מאהבה ...נכזבת ../images/Emo26.gif

שכואבת ומותירה בנו סימני שאלה לא פתורים .... אל תעני את עצמך בניסיון למצוא את התשובה . קומי , אספי את השברים שהוא הותיר אחריו ..ומצאי לך מישהו שיילחם ,שלא יוותר .. והוא קיים , את תמצאי אותו או הוא אותך . כי גם בשביל טנגו צריך שנייים וכך גם באהבה לא מספיק שאחד רוצה, שאחד נלחם ולא מתייאש . ההפסד אולי של שניכם .. אבל אני בטוחה שהרווח הוא שלך . כי מי שלא חושב שאת שווה את המאמץ, שהקשר שווה השקעה - לא שווה אותך . "קחי לך תפוחים ותמרים המתיקי את יומך הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב".. ברוכה הבאה
שבוע טוב

yellow cheese

New member
../images/Emo51.gif לך מוזה.. ../images/Emo9.gif

יהיה טוב..בסופו של דבר.. אני מקווה.. שבוע טוב
שירלי

One lOVe

New member
היי ( איזה מפגר ה היי אה?)

מה המצב? מקווה שטוב... אני כ"כ מזדהה איתך בקשר להלחם למען אהבה כי חברי לשעבר לא ממש עשה את זה ונכנע למרחק שהיה בנינו ואת צריכה לדעת שהוא הפסיד אותך בזה שהוא וויתר עליך כ"כ בקלות כי מישהי כמוך אני בטוחה שהוא לא ימצא עוד... אבל בינתיים מתגברים וכמו שאומרים " הזמן הוא התרופה תרופה לכל מכה" אז מקווה שיהיה לך רק טוב בחיים ולא כאב...

yellow cheese

New member
thanx about the idud../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

חחח אני ואנגלית לא ממש הולכים יחד..
תודה על העידוד
הפסדנו שנינו..
אבל נו טוב
תודה על התגובה

למעלה