באוטובוס

באוטובוס

אז אני נוסעת באוטובוס, לא ממש זוכרת לאן אבל זה לא משנה כרגע. כמובן שאני רואה בדרך כל מיני שלטים מבחוץ. למרות שזה קשה תוך כדי נסיעה כאשר השלטים כל הזמן חולפים, אני מחליטה לנסות להתמקד על שלט אחד. בסופו של דבר מצליחה (אחרי כמה פעמים שלא, בגלל הנסיעה) מסתכלת על שלט שכתובה בו איזו מילה באנגלית, מסיטה לרגע את המבט ומסתכלת שוב ואז אני רואה בוודאות: הכיתוב השתנה, כתוב משהו אחר לחלוטין! זה כמובן הרגע שבו אני קולטת שזה חלום (ומופתעת לחלוטין כי עד אותו רגע הייתי בטוחה שזאת מציאות וסתם בא לי להשתעשע בבדיקת מציאות עם השלטים).

רק מה? אני עדיין באוטובוס. מה כבר אפשר לעשות בחלום באוטובוס? בדר"כ כאשר אני מגלה שאני חולמת אני מיד מתחילה לעוף. אבל בתוך האוטובוס זה קצת קשה, זה גם נסיעה, גם מקום סגור. בדיעבד כמובן שזה אפשרי, אני יודעת שיש שיגידו, אבל זה חלום ובחלום הכל אפשרי. זה נכון, אבל תוך כדי חלום, גם כאשר אני מודעת לכך שאני חולמת עדיין בדר"כ אין לי בו שליטה מלאה.
בכל אופן מכיוון שלא ידעתי מה לעשות התחלתי לעשות כל מיני דברים משוגעים, לקום לרוץ ולהשתולל תוך כדי הנסיעה וכמובן ששאר הנוסעים הסתכלו עליי מוזר. בסופו של דבר אני ניגשת לאחד מהנוסעים ומסבירה לו שכל מה שקורה פה הוא לא אמיתי וזה רק חלום. הוא דווקא זורם איתי ומנסה יחד איתי לחשוב מה לעשות.
בקטע אחר אני מראה לאישה אחרת באוטובוס איך אני מעבירה את היד בקלות דרך זכוכית החלון של האוטובוס (כמובן שהחלון היה סגור) ואפילו מנסה ללמד אותה לעשות את זה. היא מנסה, נדמה לי שגם מצליחה.

זה בערך מה שאני זוכרת.
הייתה לי גם אחר כך "התעוררות שווא" שבה אני בחדר שלי בבית, יושבים איתי כל מיני אנשים ואני מדברת איתם על החוויה של חלומות צלולים. ותוך כדי השיחה מתעוררת באמת..

יש משהו קצת מתסכל בלגלות שאני חולמת ולא לדעת מה לעשות עם זה. אבל המסקנה היא שאם אני כבר מספרת למישהו בחלום שזה חלום והוא מאמין לי אולי השלב הבא הוא לגייס איזשהו מדריך בתוך החלום ולהתייעץ איתו לגבי מה כדאי לעשות.

היי נטע :)

נשמע חלום כיף.
זה החלום שלך, ואת ממש לא מוגבלת לאוטובוס ומה שקורה בתוכו. אפשר לנסות לטפס על הגג ומשם להמריא, במיוחד אם את מצליחה לעבור דרך החלון.
איך את מתכוונת לזמן מדריך?

היי, תודה על התגובה

כפי שכתבתי אני בעיקרון יודעת שבחלום אין גבולות אבל בכל זאת גם אם אני מודעת לכך שזה חלום עדיין באיזשהו מקום יש כאילו חלק שפחות מודע ועדיין השליטה בחלום היא לא מלאה.
אני רוצה גם לציין שבתקופה האחרונה אני לא ממש מתרגלת את הנושא של חלומות צלולים וזה היה חלום צלול ספונטני כזה בלי שעשיתי משהו כדי להגיע לזה. בעבר הרחוק כשהתאמנתי על חלומות צלולים הגעתי לתוצאות הרבה יותר מרשימות.
&nbsp
לגבי זימון מדריך, כפי שכתבתי בחלום, כאשר ניגשתי לאחת הדמויות ואמרתי לו שזה חלום, הוא "זרם" איתי והאמין לי. בעבר הרחוק כשהיו לי חלומות צלולים אם הייתי אומרת לאחת הדמויות שזה חלום, בדר"כ היו צוחקים עליי או נעלבים או חושבים שאני משוגעת.
עכשיו בדר"כ הדמויות בחלום מאמינות לי כשאני אומרת שזה חלום, אז אני יכולה לנצל את זה וכאשר אני אומרת לאחת הדמויות בחלום שזה חלום והוא מאמין לי אני יכולה להתייעץ איתו ולשאול מה כדאי לעשות.

אל על2

New member
היי נטע (;

אני מקווה שאת זוכרת את הדרכים להגברת צלילות בחלום..אבל אם לא אז הנה הן:
1.לצעוק בחלום פקודות קוליות כמו.."הגבר צלילות" או "איכות טובה יותר"
2.לשפשף את הידיים
3.להתמקד בחפצים
וככה גם תהיי צלולה יותר וגם תוכלי לשלוט בחלום יותר טוב..ואם זה לא יעזור תמיד את יכולה להזכיר לעצמך שאת בחלום ושאת יכולה לעשות כל מה שבא לך

וזה יופי שדמויות עוזרות לך :)
אם את רוצה מדריך קבוע את יכולה לתכנן לעצמך מטרת חלום כמו "למצוא לעצמי מדריך חצלולים" (חצלול-הלחם של המילים חלום וצלול;)
(את יכולה בחלום הזה ממש לחפש אותו..לצעוק או לומר לאנשים אם הם ראו אותו לדוגמה..)

ברוכה הבאה נטע :)

וולפהרט

New member
מכירה כשלא מצליחים לעשות מה שרוצים בחלום

תנסי אבל לחשוב לעצמך במציאות מה המטרה שלך בחצלול הבא.
השיטה שלי: כשאני עושה בדיקת מציאות אני מסתכלת מסביב וחושבת: אם זה היה חלום, מה הייתי בוחרת לעשות במקום הזה בסיטואציה הזו?

תודה

זאת באמת תזכורת חשובה, אחרי הרבה זמן שלא תירגלתי את החלומות הצלולים באמת שכחתי חלק מהשיטות, כמו השיטה הזאת למשל

ובכל אופן לאור החלומות שלי בלילות האחרונים מזכירה לעצמי גם לעשות בדיקות מציאות בייחוד כשאני נוסעת באוטובוס. כבר סימנתי את זה כעוגן בחלומות שלי.

עכשיו היה לי עוד חלום צלול

ברגע שגיליתי שזה חלום, התחלתי כהרגלי לעוף (בעצם זאת הייתה בדיקת המציאות. ניסיתי לעוף והצלחתי) ותוך כדי תעופה חשבתי מה אני רוצה לעשות. נזכרתי שאני רוצה בחלום לרפא איזו בעיה רפואית שיש לי, כאב פיזי מסוים. אבל אז החלום התבזבז לי במחשבות על איך אני הולכת לעשות את זה.
רק כשהתעוררתי או אולי קצת לפני שהתעוררתי חשבתי על דרכים לא קונוונציונאליות (בכל זאת חלום) כמו לשים איזה חפץ על המקום הכואב ולהחליט שהחפץ הזה ירפא אותו וכו'. אבל כאמור גם אם המחשבה הזאת באה תוך כדי חלום כבר לא הספקתי לעשות את זה כי התעוררתי.
לא נורא, בכל זאת החצלול הזה היה יותר מוצלח מהקודם. משם אפשר להתקדם

וולפהרט

New member
יפה:)

גם אני התכוונתי לנסות את זה כי נתפס לי הצוואר מאז האירוע ורק עכשיו הוא נזכר להתחיל להשתחרר. אבל לא היה לי עדיין חצלול...
בהרצאה הוא תיאר כדור אש שאפשר ליצור בין הידיים ולהעביר אותו על המקום הרצוי.

מעניין

לא שמעתי על ההרצאה אבל האמת שחיפשתי באינטרנט חומר על ריפוי באמצעות חלומות צלולים ולא מצאתי. אני יודעת שאנשים מרפאים את עצמם באמצעות דמיון מודרך ולכן חשבתי שאם אפשר לרפא מחלות או כאבים באמצעות דמיון מודרך אז בחלומות צלולים, שהם הרבה יותר עוצמתיים על אחת כמה וכמה. כאמור אני אמשיך לנסות.

למעלה