באוירת הבחירות...

באוירת הבחירות...

שלמה ארצי ופוליטיקה-
לדעתכם יש סיכוי ששלמה פעם ייכנס לפוליטיקה? לדעתי לא.
יכול להיות שזה לא מעניין אותו כי הוא מעדיף להתרכז בחוויה האנושית הבסיסית של בני האדם ולא בשיוך לצד כזה או אחר- כמו שבשעתו בפינוי גוש קטיף שלמה כתב טור בידיעות אחרונות שעסקה בחוויה הקשה של עקירה מהבית ולא בהיבטים מדיניים-פוליטיים.
אני גם חושב שאולי שלמה (בניגוד ליאיר לפיד) לא ירצה להסתכן באיבוד חלק מאוהביו אם ייצג קו פוליטי מסויים.

חן אדיב

New member
לא נראה לי ששלמה ייכנס לפוליטיקה

למרות שאפשר לשער מה הנטייה הפוליטית שלו מאי-אלו רמזים שהוא משחיל מדי פעם בהופעות, או בטורים, לא נראה לי ששלמה ייכנס לפוליטיקה. שלמה יישאר הזמר הלאומי של כולם ויעשה עם המעמד הזה את הטוב שהוא יכול לעשות, בלי לשייך את עצמו אבסולוטית למלפגה זו או אחרת.
זה גם נראה לי מתאים לשלמה, בתור אומן, לדבר על החוויה בטור, להבדיל מאם היא מוצדקת או לא. הרי בין אם היא מוצדקת ובין אם לא, הנעקרים חווים את קושי העקירה, ואמנים מדברים על חוויות כאלה. בתור הזמר הלאומי, הוא שר על החוויות שלנו, אולי עוזר מאחורי הקלעים, ובעיקר בזה שהוא מקל עלינו ונותן תקווה עם השירה - להבדיל מלנסות להשפיע על החיים שלנו ישירות.

בקיצור - יש לו תפקיד בתור הזמר הלאומי והוא עושה אותו מצויין. אולי הוא לא רואה ולא מרגיש צורך לשנות תפקיד.

חן, זה מתאים לשלמה בתור אומן אבל גם

ואולי בעיקר בתור האדם שהוא שצמא לאהבה מקסימלית מהציבור.
איזה כיף שהגבתם :)

einatt8

New member
הוא לא יכנס לפוליטקה

כי למרות שהוא מתעניין בנושא הוא יותר אוהב להיות שלמה ארצי
ואתם יודעים מה טוב שכך כי מה הוא יעשה בכנסת איזה תיק הוא יקבל
ומי ישיר לנו את פקאנג איש וחוזרים הביתה ואת שדות של אירוסים
טוב שהוא בחר באומנות ורחוק מהפוליטיקה
למרות שהוא נותן את דעותיו האישיות והוא יותר לכיוון השמאל
אבל מה זה משנה לאיזה כיוון העיקר שימשיך למלא לנו את קיסריות
ואת זאפות .

droriko

New member
כל כך כל כך כל כך כל כך לא

ארצי הוא ההפך המוחלט מפוליטיקאי. וזה לא אין לו דעות פוליטיות(נוטה לשמאל) אבל הוא כל כך לא הטיפוס שיכנס לתוך החרא הזה של הפוליטיקה

סחטיין על המקסימום כל כך שדחפת :)

אתה צודק, הוא לא ייכנס לפוליטיקה בגלל שהוא רחוק מהחרא הזה- וזה מחמאה לשלמה וגם בגלל שהוא זקוק לאהבה של כולם כל הזמן- וזה לא מחמאה לשלמה אבל זה חולשה שלו שהוא אמר פעם שהוא מודע אליה...

למעלה