באולימפיאדת הנכים...

באולימפיאדת הנכים...

גם השופטים והצופים נכים?? ביי.. *איטלקי25S וכוס שוקו חם*

תראה, בינינו,

למי אכפת מאולימפיאדת הנכים אם לא לנכים?! אז בתשובה לשאלתך, כן. *אחות שלו וקערת נסקוויק קרה.... :(*

MajorWinters

New member
אני אגיד לך למי../images/Emo19.gif

לאלפי ישראלים שהבינו שהספורט הישראלי זה לא יותר מסיפור אגדה חביב שמזכיר במעט את סינדרלה. ולכן הם החלו לתלות תקוות בכל מיני תירוצים לספורטאים, כמה מחוסרי גפיים שהחליטו לעשות תנועות בבריכה, אחד מהם מנצח... מוזר אבל עובדה שבזה אנחנו טובים.

אני די בטוחה שאנחנו תולים תקוות

בלהיות המדינה הדפוקה ביותר. -הכי הרבה מובטלים -הכי הרבה שביתות והכי גרוע: -הכי הרבה יהודים

אוקי אז אני אתקן:

-הכי הרבה ישראלים! תודו, תודו שאין דבר יותר ישראלי מהתנהגות ישראלית! כל פעם שאתם רואים אנשים חוצפנים או מפגרים ישר אתם ממלמלים "אחח... ישראלים..."

MajorWinters

New member
יש יותר גרוע../images/Emo19.gif

ואת כבר אמרת את זה- יהודים... אבל... אנחנו כנראה ננצח. כי יש כאן איזה 4 מיליון שהם ישראלים יהודים... ואין גרוע מזה... חוץ מישראלים יהודים הומואים שחורים (ואירנים)... אבל זה לדיון אחר...

וואי כמה נוראי זה

להיות יהודי-ישראלי הומו שחור אתה בנאדם שהכי הרבה אנשים בעולם שונאים אותו. אחרי רודריגו.

MajorWinters

New member
אפילו יותר מרודריגו../images/Emo19.gif

כי אותו לפחות קולומביאנים אוהבים. קולומביאנים ואיזה לויתן(נית) אחד...

מה זאת אומרת למי אכפת??

לכל אלה שרוצים לעשות כסף על גבם השבור החבול וחסר הרגישות של הנכים!! להם אכפת. בגלל זה אני שואל.. כי אם יש ביציעים צופים נכים..זה אומר שאפשר לדוגמאה לעשות אחלה כסף ממכירה של ארטיקים עוגיות שתייה ופיצוחים.. תארי לך שאת נכה ביציע(בע"ה) מתה לשתות משהו עובר הטמבל שצועק גרעינים בייגלה שתייה קרה...את בתמימות מבקשת בקבוק קולה קטן ונוכחת לדעת שהוא עולה 1200 ש"ח....מה תעשי? תקומיו ותעלי לקיוסק ותקני??? את לא יכולה הרי... תשארי צמאה? את לא יכולה כי את חייבת לקחת כדורי הרגעה לכאבים.. מכאן המסקנה שאפשר לעשות הרבה כסף באולימפיאדת הנכים! ביי.. *איטלקי25S זורק לSV רעיון להתעשרות בדרך המהירה והמצחיקה*

התכוונתי חוץ מהנכים,

עלתה לי בראש הברקה עכשיו. ביציע של הנכים, אין כיסאות נכון? כי הרי יש להם כיסאות גלגלים. byoc bring your own chair

רגע רגע רגע...

ומי שאין לו לא ידיים לא רגליים הוא חירש אילם ועיוור מה יעשה ????

בוא נמצא כמה שיותר שימושים

לאדם בלי ידיים בלי רגליים עיוור חירש ואילם אפשר לזרוק אותו על הקיר ולראות מה קורה

להציג אותו לחברים?

"זה האיש בלי ידיים בלי רגליים עיוור חירש אילם החדש שלי"

MajorWinters

New member
לא בדייוק../images/Emo19.gif

"אז שמעו קטע... הלכתי לבית לוינשטיין לקנות עציץ ליום הולודת של אמא, פתאום זה התגלגל לרגליים שלי- אמרתי כמה טוב זה ייראה תלוי לי מעל הטלוויזיה, לקחתי!"

"אני ראיתי משהו יפה אני לקחתי"

מכיר את המשפט? מתוך המשחק הנושן והמבדר בהחלט - פיפוש2! השיקסה הזאתי... קרעה אותי מצחוק... :) ולעניינינו: למה שאני אקנה לאמא שלי עציץ ליומולדת? ואני אהבתי את הרעיון של לזרוק אותו על הקיר ולראות מה קורה. אולי בגלל שזה הרעיון שלי והוא לא כל כך הצליח :)

למעלה