באופן עקרוני

מיטללל

New member
באופן עקרוני

אם הייתם יודעים שהבן זוג של חבר\ה שלכם בגד או בוגד בהם, הייתם מספרים לחבר\ה ? הייתם קודם מדברים על זה עם הבן זוג? הייתם מתחשבים בזה אם זה חד פעמי או קבוע? ... (מיטל לוקחת נושאים מהדף הראשי של תפוז)

היה כזה מיקרה-

חבר שלי בגד בידידה טובה שלי, בהתחלה ניסיתי להסביר לו למה זה לא בסדר, אחר כך אמרתי לו שאו שהוא נפרד מחברה שלו, או שהוא מפסיק לבגוד, כשהוא סירב לשנייהם- אמרתי לו שאם עוד פעם אחת אני שומע על זה, אני הולך אליה (יש לי מספיק חברים והוא יודע את זה...), בסוף הוא שוב בגד- הלכתי אליה וסיפרתי לה... הבעיה שלי היא שהיא לא נראתה מופתעת
אחרי שהם נפרדו (מסיבות אחרות עלי לציין), היא סיפרה לי שהיא פחדה ממנו ולא רצתה להגיד כלום

אושר מ

New member
זה מאוד תלוי

באופן עקרוני הייתי עושה משהו... זה גם תלוי למי הייתי יותר קרובה, לצד הנבגד או לצד הבוגד, וכן גם לתדירות יש קשר... אני מניחה שאם החברה היתה מאוד קרובה אלי, הייתי קודם הולכת אליו אבל בסופו של דבר דואגת שהיא תדע, או ממנו או ממני. אם אני קרובה לצד הבוגד הייתי מדברת איתו הרבה על זה, אבל לא סביר שהייתי הולכת אליה, אלא אם היא גם חברה שלי.

אושר מ

New member
עוד משהו

אולי סתם באיזו שיחה בנוכחות החברה הייתי מעלה שאלה היפוטתית כזו, וממשיכה לפי התשובה..

Flash Button

New member
אישית

הייתי מספר, לא לפני שהייתי אומר לבן הזוג שיספר בעצמו..

הצילצול

New member
הייתי מספרת

אם זה היה קורה לחברה שלי שהחבר שלה למשל בגד בה אני חושבת שמגיע לה לדעת מה עושים לה מאחורי הגב אולי זה יכאיב לה בהתחלה אבל זה יעבור לה וזה שווה כדי לא להיות עם אחד כזה אז בהחלט כן הייתי מגלה לחברה שלי על כך

קרה לי פעם אחת...

יום אחד הלכתי בתומי בדיזינגוף לקנות מיתרים עם חבר... ופתאום ראיתי את חברה של חבר שלי (לא זה שהיה איתי שם באותו הרגע), מסתובבת עם איזה בחור שאני לא מכיר, מתמזמזת איתו והכל... לא חשבתי שזה יתאים אם אני אלך לשם באותו רגע אז הלכתי אליה למחרת, הטחתי בה את דעתי וביקשתי ממנה הסבר. כמובן שההסבר לא היה משכנע במיוחד אז אמרתי לה שתספר לו את האמת או שאני אספר, ועדיף שהיא תספר. בסוף היא סיפרה לו, והם נפרדו... מסתבר שהיא גם סיפרה לו שאני ראיתי אותם והכל, אז אחרי זה הוא התעצבן עלי מאיזושהי סיבה מסויימת (סתם היה לו רע, הוא ממש אהב אותה והפרידה ממש כאבה לו אז הוא היה חייב להתפרץ על מישהו). בסוף הוא התנצל והכל היה בסדר, אבל אני מוכרח להגיד שזה אחד מהדברים הלא נעימים ביותר שקרו לי

jessy19

New member
בגידה...

אם אני לא הייתי מספרת לחברה שבן זוגה בגד בה, אני לא הייתי מחשיבה עצמי כחברה טובה כי לדעתי כל בגידה ולא משנה אם היא חד פעמית או קבועה פוגעת ביותר באדם ולכן אני אספר למרות הכאב וחוסר הנעימות ואתמוך באותה חברה.

למעלה