באופן רישמי וסופי

avitalgirl

New member
באופן רישמי וסופי

אמיר מגיע לשש הצגות במרי לו שלוש במרץ ושלוש באפריל !!! הנושא נבדק עם מקורבים בתוך הבימה!! הוא לא חוזר לתמיד אז אל תשכחו לבוא ולהנות מההצגה כמו פעם....

aMiRi GiRl

New member
באמת?! גם באפריל?!

אנ'לא מאמינהה!!! אם יש גם באפריל אז אני חייייבת ללכככתת..!!! יששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובאפריל יש לאמירוש יומולדת..!!! לצערי במרץ אני לא יוכל להגיע כי יש לי מחויבויות קודמות.. אבל אם יש גם באפריל..אני 1000000000% אלך!! ואאאייי.. תודה!!

avitalgirl

New member
וגם שכחתי להגיד....

שהתאריכים באפריל הם בימים של היומולדת של אמיר והשנה הוא בן 30 !! צריך לחגוג לו בגדול לא?!

יאאאאאאאאאאאאאאאא

אני אבוא גם באפריל ב25.4 ביומולדת של אמירוש שלי

RossandRachel

New member
מגניב!!!

חבל שההצגות שהוא מופיע בהן הן בלי אביטל...אני הולכת לפ"ת... ובאפריל אני בחו"ל...=/ משום מה תמיד כשאני בחו"ל יש משהו עם מרילו שאני מפסידה (שנה שעברה ארגנתי שכל בי"ס ילך וטסתי...חח) אבל מגניב לגמרי!! תהנו!

שירנטע

New member
את....

בטוחה בוודאות שכ-ל התאריכים שאמיר מופיע הם בלי אביטל?? כי אני רוצה ללכת כשהוא מופיע אבל אין מצב שאני אראה הצגה בלי אביטל! זה קרה לי פעם אחת וגם זה היה יותר מידי...

mary lou

New member
איילת ממש לא גרועה

עם כל הכבוד ועם כל אהבתי לאביטל הצגה עם איילת זה ממש ממש ממש לא נורא. הצגה בלי טלי אורן (ועם קרן רון)- זה נורא! הצגה בלי אילנה (אבל עם אורנה)- זה נורא! אבל הצגה עם איילת? זה אולי מוזר טיפה ולא עוצר נשימה אבל זה ללא ספק לא רע!

barmiz

New member
חח שירן

צריך לקחת פשרות בחיים.. אי אפשר לקבל הכל... או גיא ואביטל או אמיר ואיילת חח

שירנטע

New member
לא אמרתי שאיילת גרועה...

להיפך, אני דווקא חושבת שהיא ממש טובה והיא גם שרה ממש ממש יפה! (מהמשחק שלה קצת פחות התלהבתי...) אבל כשהייתי בהצגה איתה פשוט התחרפנתי מזה שאביטל לא מופיעה! כל ה-50 הופעות שראיתי של "מרילו" היו עם אביטל (חוץ מאחת כמו שאמרתי...) ובגלל זה אני יודעת שיהיה לי ממש מוזר לראות את ההצגה בלעדיה ואין מצב שאני אלך אם אני יודעת מראש שהיא לא מופיעה... חוץ מזה שמעבר לעניין שאני 'רגילה' לראות את ההצגה איתה, אני פשוט חושבת שהיא מדהימה והיא אחת הסיבות העיקריות שאני כל-כך אוהבת את המחזמר הזה...

RossandRachel

New member
היא אמרה לי מפורשות שהיא

ל משחקת באף הצגה שיש בהבימה במרץ כי יש לה "כמו בסרט"... אני לא מכירה את המחליפה שלה אבל לפי מה שאת אומרת (כותבת, ליתר דיוק), עדיף לוותר על אמיר

אני בחיים לא אוותר על אמיר../images/Emo99.gif

אז באותו חודש אני אראה את אביטלוש
בכמו בסרט
ואת אמיר במרי לו ככה שבתכלס אני לא מוותרת על אביטל אני פשוט רואה אותה בהצגה אחרת

ועוד משהו

איילת בסדר היא לא גרועה בכלל נכון שאין כמו אביטל שהיא גדולה מהחיים אבל גם איילת בסדר גמור אז נראה גם את אמיר גם את איילת גם את אביטל וגם את גיא(בברנשים וחתיכות)את כולם באותו חודש רק לא באותה הצגה חחחחחח

למעלה