דיברגנט חדש
Well-known member
צריך לדעת לשחות לשם כך
גם כאן לא חסרים סרבנים.צריך לדעת לשחות לשם כך
לדעתי הישתמטות מהשירות בצה"ל היא תעודת עניות איומה.
טיפשות היא תעודת עניות גרועה שבעתיים.לדעתי הישתמטות מהשירות בצה"ל היא תעודת עניות איומה.
דרך אגב, אומרים "שמאלנים". לא "0מולנים". נא לכבד את השמאל. תודה.באוקראינה אי אפשר לצאת על קב"ן כפי שה0מולנים עושים כאן
צריך לדעת לשחות לשם כך
לא ניתן לכבד את מי שלא מכבד את הבאר שממנו שותה.דרך אגב, אומרים "שמאלנים". לא "0מולנים". נא לכבד את השמאל. תודה.
בתור התחלה, חלק מהשמאל מגדיר עצמו ככזה כי הוא כזה מבחינה כלכלית, חברתית או דתית, ולא מדינית או ביטחונית בהכרח, כאשר הביקורת שלך אני מאמין היא בעיקר על השמאל המדיני-ביטחוני, נכון?לא ניתן לכבד את מי שלא מכבד את הבאר שממנו שותה.
ברור שכוונתי למדיני-ביטחוני, כי הפעולות שהם נוקטים בהם הן בארץ והן בעולם לא עושים טוב למדינה ואני עדין בדבריי.בתור התחלה, חלק מהשמאל מגדיר עצמו ככזה כי הוא כזה מבחינה כלכלית, חברתית או דתית, ולא מדינית או ביטחונית בהכרח, כאשר הביקורת שלך אני מאמין היא בעיקר על השמאל המדיני-ביטחוני, נכון?
באשר לשמאל המדיני-ביטחוני, לפחות הם מנסים להציע פתרונות שונים לסיום הסכסוך הישראלי-פלסטיני. מה הפיתרון או הפיתרונות האפשריים השונים לסיום הסכסוך הישראלי-פלסטיני המוצעים על-ידי הימין? אין כאלו. הפיתרון של הימין הוא שימור הסטטוס קוו ונצחיות הסכסוך. זה פיתרון?
אולי אם הימין היה מציע פיתרונות משלו, כאלו ישימים, אפשריים והגיוניים, לא פשעי מלחמה בסגנון רצח עם וטרנספר למיליוני אנשים, כן? אז אולי הימין היה מצליח לגייס אליו מן המרכז ומן השמאל חלק מאותם אנשים הבוחרים בנושא המדיני-ביטחוני בתור הנושא המוביל בשבילם ומבחינתם בסדרי העדיפויות שלהם במדינה הזאת.
אין יותר שמאל.ברור שכוונתי למדיני-ביטחוני, כי הפעולות שהם נוקטים בהם הן בארץ והן בעולם לא עושים טוב למדינה ואני עדין בדבריי.
הם עוכרי המדינה, משמשים כסוס טרואייני ולעתים מתנהגים גרוע יותר ממרגלים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.