באורח פלא שרדתי את הנפילה מהחלון. אנסה משהו חדש. להתראות עולם אכזר.

מצב
הנושא נעול.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עכשיו שיש אדמין יש סדר.
ולכמה זמן יהיה אדמין? כי כשמשה היה חסום לצמיתות, זה החזיק ל-24 שעות. עברו רק עוד 24 שעות עד שהוא הוחזר להנהלה. בקצב הזה, אני לא אתפלא אם שוב פעם אין אדמין ואין פיקוח מלמעלה, כבר החל מאתמול בערב.

אני באמת מאוד מקווה שזה יחזיק, אבל לא בטוח. אם כן, אז לפחות בכך אנו יכולים להתנחם.

אתה יודע, זה מזכיר לי סיפור מהמהפכה הצרפתית. המהפכה הצרפתית היא אחת המהפכות החשובות בהיסטוריה. היא התרחשה בין 1789 ל-1799 והמנהיג הגדול ביותר והחשוב ביותר שלה, היה מקסימיליאן רובספייר. מנהיג המהפכה הצרפתית בין 1789 ל-1794. הוא גם היה האיש החזק והחשוב בעולם בשנים 1793 ו-1794. לצורך העניין, אנחנו יכולים להשוות אותו אליי עצמי, במהפכה נגד משה.

cf081c35.png

לבסוף חלק מהמהפכנים האחרים תפסו את השלטון והדיחו אותו, ורובספייר הוצא להורג בגיליוטינה של עצמו ב-28 ביולי של שנת 1794, בעודו בן 36 שנים בלבד.

לאחר שהופל מהשלטון, בתא הכלא שלו ולפני הוצאתו להורג, רובספייר ישב לו והתבאס על כל מה שעוד לא הספיק לעשות, ועל כל מטרות המהפכה שעדיין לא הושגו. אחד משותפיו לתא הכלא של רובספייר ניסה לעודד אותו, הצביע על העותק של "הצהרת זכויות האדם והאזרח", ההישג הגדול ביותר של המהפכה הצרפתית, שהיה תלוי על אחד מקירות תא הכלא, ואמר כך למנהיג המהפכה הצרפתית, האיש החשוב והחזק בעולם בשנים 1793 ו-1794: "לפחות את זה השגנו".

אז בסדר. כל עוד החזרנו את ההנהלה הגבוהה לתפוז, וכל עוד הם נשארים פה, אז גם זה משהו.
השאלה אם אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה באקטואליה.
ברור שאני יכול. אני מאור פז. אני יכול לעשות כל מה שבז*ן שלי. ככה זה עם מלכים. אם היית מלך כמוני וכמו צ'ארלס, היית מבין.

the-king-henry-v-1573250831.jpg

למען האמת, השרשור של אתמול, ועל-פי רוב שלא כדרכי, התאים לפורום אקטואליה במידה מפתיעה.

דיברתי על טעות מסוימת בספר הלימוד שלי בקורס הפסיכולוגיה החברתית, אבל הטעות התייחסה למגוון נושאים פוליטיים-ג'ורג' בוש הבן, המלחמה בעיראק, ועוד.
אם מוחקים לך דברים באקטואליה/ציפורי לילה תתלונן ומה שיקרה יקרה.
בפעם האחרונה שמחקו לי דברים, כל האתר הזה עף באוויר. משה הושעה לצמיתות והוסר מהניהול גם אם חזר לחיים לאחר מכן כמו איזה ישו מרושע או משהו, נעשה סדר בכל הפורומים, מנהלים קיבלו עוד פורומים לנהל, כל המנהלים קיבלו הודעות מהאדמין, התקיימה ישיבה של כל המנהלים של תפוז ומרכז הכובד של הכוח והשליטה בתפוז עבר מכל המנהלים בתפוז לאדמין ולהנהלה הגבוהה.

למחוק שרשורים של מאור פז? ננסח את זה בעדינות-לא מומלץ.

139789f3ed4c221fe272b38a463384be.jpg

Admin

Administrator
מנהל
הפוסט ננעל וחלק מהתוכן שבו הוסר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה