באו נכיר אחד את השני יותר טוב

פיית

New member
באו נכיר אחד את השני יותר טוב

יש לי שאלון קטן אליכם (תענו מתי שאתם יכולים)• שאלוןו NoWords ו 16:47 | 17/07 כדי שנכיר לעומק אחד את השני! יהיה נחמד שכל אחד כאן בפורום יענה על השאלון הזה- שם: גיל: עיר: תאריך לידה: הקליפ האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק): השיר האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק): את מי עוד את/ה אוהב/מעריץ חוץ מג'סטין?: מאכל אהוב: פחד הכי גדול שלך: חלום/משאלה: על איזה שיר מהדיסק "ג'סטפייד" היית מוותר?: ארטיק או גלידה?: קיץ או חורף?: מה מרגיז אותך?: מה מצחיק אותך?: מה אתה לא אוהב בעצמך?: מה אתה כן אוהב בעצמך?: מסיבות או להישאר בבית?: חיבוקים או נשיקות?: יש לך בעל חיים? [אם כן נמק מהו ומה שמו): זהו תהנו.....

../images/Emo178.gif

השאלון הזה- שם:אפרת גיל:18 : תאריך לידה:5.11.84 הקליפ האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק):קרי מי רייבר השיר האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק): יש הרבה את מי עוד את/ה אוהב/מעריץ חוץ מג'סטין?הרבה אנשים (אלחו גובאני JTT) : מאכל אהוב: פיצה פחד הכי גדול שלך: חלום/משאלה: על איזה שיר מהדיסק "ג'סטפייד" היית מוותר?:יש איזה אחד שברח לי שם שלו אחר כך אני יכתוב ארטיק או גלידה?:גלידה קיץ או חורף?:חורף מה מרגיז אותך?:אח שלי

פיית

New member
הנה שלי

שם: טל גיל: 15(ו4 חודשים) עיר: ת"א תאריך לידה:28.04.1988 הקליפ האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק):gon & likei love you השיר האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק):let's take a ride, still on my brin & take it from here את מי עוד את/ה אוהב/מעריץ חוץ מג'סטין?: בריטני וכריסטינה מאכל אהוב: ג'אנק פוד פחד הכי גדול שלך: שאני לא יצליך להוכיח את עצמי מספיק זמן חלום/משאלה: להיות או זמרת או שחקנית או רקדנית על איזה שיר מהדיסק "ג'סטפייד" היית מוותר?: אף אחד מהם כולם מהממים ארטיק או גלידה?: גם וגם קיץ או חורף?: קיץ מה מרגיז אותך?: נודניקים מה מצחיק אותך?: לראות אנשים עושים צחוק מעצמם מה אתה לא אוהב בעצמך?: יריכיים מה אתה כן אוהב בעצמך?: הכול חוץ מיריכיים מסיבות או להישאר בבית?: בית חיבוקים או נשיקות?: גם וגם יש לך בעל חיים? [אם כן נמק מהו ומה שמו): כלב חומי וחתול תולי!!!!

justinet

New member
שלי .....

שם:נועה גיל:14 עיר:ראש העין תאריך לידה:28.11.89 הקליפ האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק):מה אני ....כולם.... השיר האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק):אאא..כללי כולם .... את מי עוד את/ה אוהב/מעריץ חוץ מג'סטין?:מיכאל הנגבי/עפר שכטר שני כוסנים חבל על הזמן!!!!! מאכל אהוב:אאא....הרבה....נגיד צ'פס פחד הכי גדול שלך:מוות חלום/משאלה:שאני יצליח בחיים...יחחחח דפיקות....ולפגוש את ג'סטין.....ולדעת לנגן טוב על גיטרה...חחחחח על איזה שיר מהדיסק "ג'סטפייד" היית מוותר?:נראה לכם שיש כזה שיר?! ארטיק או גלידה?:גלידה קיץ או חורף?:קיץ מה מרגיז אותך?:שמשקרים....שמבטיחים ולא מקיימים מה מצחיק אותך?:פשלות של אנשים...חחחחח מה אתה לא אוהב בעצמך?:אא....הרבה!!!! מה אתה כן אוהב בעצמך?:אא....יש לי חוש הומור....ואני אוהבת לצחוק... מסיבות או להישאר בבית?:מסיבות!!!! חיבוקים או נשיקות?:מה זה??? נשיקות.... יש לך בעל חיים? [אם כן נמק מהו ומה שמו):הלוואי....היה לי

justin love

New member
אוקיי זה שלי..

שם:ספיר גיל:15 עוד חודשיים עיר:מעלות תאריך לידה:5.9.88 הקליפ האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק):girlfriend השיר האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק):חחח.. יש מלא..איך אפשר לאהוב רק אחד??? את מי עוד את/ה אוהב/מעריץ חוץ מג'סטין?:כריסטינה אגילרה מאכל אהוב:יש הרבה.. חלום/משאלה:לפגוש את ג'סטין(כמובן) על איזה שיר מהדיסק "ג'סטפייד" היית מוותר?:אף אחד..חולה על כולם ארטיק או גלידה?:גלידה קיץ או חורף?:קיץ מה מרגיז אותך?:אחיות שלי מה מצחיק אותך?:דברים שטותיים מה אתה לא אוהב בעצמך?:אמ..התחת שלי..והקנאה שלי.. מה אתה כן אוהב בעצמך?:את הביטחון העצמי שלי ואת החברים שלי לא יודעת מה עוד.. חחח.. מסיבות או להישאר בבית?:מסיבות...כמובן.. חיבוקים או נשיקות?:תלוי איזה נשיקות חח..(סתם)נשיקות יש לך בעל חיים? [אם כן נמק מהו ומה שמו):כן יש לי תוכי ושמה ציפי וכלבה ששמה באפי

../images/Emo153.gif

שם:הדר גיל:15 עיר:חיפה תאריך לידה:9.10 הקליפ האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק):i drive myself crazy השיר האהוב ביותר של ג'סטין (כולל עם אן סינק):יש המווווווווון, אני אוהתב את כולם חוץ מחלק. של ג'סטין אני חייבת להגיד זה last night את מי עוד את/ה אוהב/מעריץ חוץ מג'סטין?:ג'יי סי!!!! מאכל אהוב:הכל! פחד הכי גדול שלך:עכבישים חלום/משאלה:לגדול ולהיות מעצבת אופנה
על איזה שיר מהדיסק "ג'סטפייד" היית מוותר?:אני אוהבת את כולם
ארטיק או גלידה?:שניהם! קיץ או חורף?:חורף מה מרגיז אותך?:אנשים ששופטים מהר מדי אנשים אחרים מה מצחיק אותך?:הכל מה אתה לא אוהב בעצמך?:יותר מדי דברים מה אתה כן אוהב בעצמך?:יש לי נקודה מראה מיוחדת לחיים מסיבות או להישאר בבית?:מסיבות חיבוקים או נשיקות?:חיבוק יש לך בעל חיים? [אם כן נמק מהו ומה שמו):כן...מיצי זהו!

למעלה