באו נשחק שוב!

Love Bem

New member
באו נשחק שוב!

באו נשחק את המשחק הזה ששמים תמונה וכול אחד אומר מה עם חושבים/אומרים! הינה שלי! עלוב אני יודעת! ריי:|מזילריר|"גרר ג'רארד כזה שווה!" מאייקי:"אממ..ריי ג'רארד שמה!" פראנקי:"חח...ריי אוהב את ג'רארד" ג'רארד:"זה בסדר כולם אוהבים אותי!" מאט:"אההה..מי אלה קחו אותי מפה!" טוב יצא גרוע תנסו אתם!

MyMystery

New member
1.2.3 נסיון..!!! חעחע

אממ אני אנסה: ראי: בעע אחת מהשערות שלי נדבקה ללשון פוי בלעכס!!!! מאייקי: דיי לירוק עליי ראי!!! פוייי רק הקלחתי!! מאט: אי אפשר לצלם תמונה נורמלית, פעם אחת לפחות?! ג'רארד: יו!!!! *מעניין איזה פרצוף ייצא לי* פראנקי:לה לה לה אווווווו הנה ג'רארד~!! אההההההההההההה מצלמים!!!!!!!! שיט!!! לא עשיתי פרצוף יפה=( חחחח לא יודעת=P

Love Bem

New member
תרגמו גם את זאת!

ג'ר:"נכון אתם חושבים אני ניראה קוללל..?" בוב:"לא אני יותר" מאייקי:"ג'רארד לא לימדו איתי מזה קול!" ריי:"אני ינסה לעשות את אחד מהפרצופים החושנים של ג'רארד" פראנק:"הם פשוט משעממים אותי!!!"

darkDork

New member
../images/Emo72.gifאוי נו זה קל:

פראנקי: גלגל המזל זה ממש משעמם. ריי: אותיות אהוי נו. נו! בוב: לא חברעס מכאן זה פשוט רחוק מידי! מייקי: מממ. תחת. ג'רארד: ZZZZzzzzzzzz

XDDD

אהבתי את שלך

ממ ניסיון

פראנק- אוף ...בשביל זה העירו אותנו ב-5?!?! בורינג! ריי- אווווו אולי אני נראה ככה מגניב!...כן...בי קול ריי בי קול... בוב- פשששש העיקר כולם שם מקדימה..גררר ..רגע...רגע...אני עוד לא מוכן לצילום....אוף גם רחוק וגם לא פוזה..יופי ממש יופי ג'ר- מעניין עם רואים דרך המשקפיים שאני ישן...מממ.. מייקי- ממממ זאת נראת פוזה מגניבה...אהא...

Diablo Girl

New member
../images/Emo3.gif שליייי

ג'רארד: "אני קשוח ואפללל"
מאייקי: "אני עדין ויפה!" בוב: "אני בוב" ריי: "אני זדוני!" פראנקקק:"אני משועמםםם כי אתם משעממים אותי"

Love Bem

New member
בוב זה המתופף!

של עכשיו ומאט זה המתופף שהיה! הם "עיפו" אותו מהלהקה! סיפור ארוך שאורנה תספר לך? חחחח..אממ..הוא כבר לא בלהקה קיצר עכשיו זה בוב הבריון! שניה אני יחפש לו סמיילי רגע....הינה
אני בטוחה שאתם מבינות למה!? הינה ג'ר:
הינה מאייקי:
הינה פראנק:
והינה ריי:

אני אנסה...

ריי: "לא....כן?! זה..זה...הצלם הזה..הוא זה שאמא בגדה איתו עם אבא!" מייקי: "אני באמת מבין למה אמא של ריי בחרה אותו..שקסי לגמרי..." פרנק: *זה קולה מה שהוא שותה?* "קולה..טעם החיים. סחבתי אותה מהצלם" מאט: *מהופנט* ג'ירארד: "רוקנ'רול דוד! רוקנרול.." אני לא יצירתית במיוחד היום

may90

New member
[לא כתבתי פה הרבה זמן:\ ]

הצלם "סיי צ'יז!" ריי:"wha...." *צילמו* מייקי:"וואי רררר השיער שלך נוח ריי" ג'ר:"ציז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" פרנקי: *סתם שותה* מאט:"בחיית אני צריך למצוא להקה חדשה" סתם עלוב
אבל הצחיק אותי XD

l u d

New member
יצא צולע ../images/Emo122.gif

ג'ר: *מדבר לעצמו* you rock! בוב: *לומד מג'ר* בשביל מה? בשביל מה אתה צריך את זה? בוא נמכור את הדיסקים, ניקח את התופים ונחזור לנתניה! מייקי: יש לי רעיון לשיר! אי שם מעבר לקשת, במרומים.. ריי: אוקיי מי שם לי חריף בבירה? פרנקי: *פרצוף תמים*

למעלה