באזאר בזיון

sharona10

New member
באזאר בזיון

באזאר בזיון שלום, אני אחת מאלה שמסתפקים בקריאה של הפורום, נמנעתי מלהכנס אבל צפיתי מהצד בשעשוע מהול בתמיהה במלחמת הפרסומות המתנהלת לה כאן. חזרתי לפני שעה מנסיון שווא להגיע לבאזאר המדובר כל כך רותחת וכועסת, והחלטתי שאני לא שותקת. הוצאתי 35 שקלים על מונית כדי להגיע, אחרי שסיימתי משמרת בעבודה. (כן, הוצאתי פחות בדרך חזרה, כי היה לי המון זמן לנסוע באוטובוסים חלק מהדרך) הרי נאמר שהבאזאר יהיה עד 12 בלילה. ובכן, ספרו לי באמת עד מתי היה הבאזאר, כי עלי (יחד עם עוד כמה אנשים)אחרי שחיכינו זמן ארוך ליד הדלת, (וקר שם הלילה, לידיעתכן) צעקה מנהלת המקום ש"נא לפנות את הפתח, אנחנו סוגרים את הדלתות, לפי הוראה של המארגנת, אורית מה שמה, אין מקום לעוד אנשים" אז אני רוצה לומר לכן, שאותי לא תראו באף אירוע שאתן תארגנו בעתיד, ורד, אורית, ושרקיה שיודעות לפרסם בלי סוף את עצמכן. אם אני לא טועה, גם על המסיבה של ורד היו דיווחים על ארגון לקוי. ברור שאתם לא אנשים רציניים. ותתביישו לכן, אם יש מספר מוגבל של מקומות, יכולתן להודיע מראש. יכולתן למכור כרטיסים מראש, יכולתן לעשות הרבה דברים, אבל אני בזבזתי את זמני וכספי רק כדי שיסגרו בפני את הדלת ויצעקו עלי. ודרך אגב, ממש לא התרשמתי מהצמידים ההיפיים, (מאלה שמוצאים בכל דוכן לילדות בנות 12) שכן הצלחתי לראות מסף הדלת. תודה על לא דבר.

שרקייה

New member
שרונה, בואי נשים את הדברים על דיוקם

ראשית, אכן הבאזר היה עד אחרי חצות, אבל היתה לו גם שעת התחלה - שעה 20:00 והמון האנשים שכבדו את המארגנים ואת הרקדניות השתדלו והגיעו בזמן.לאמחרים, כמו למאחרים לכל אירוע תרבות היו קשיים להכנס היות ואלה שכן הגיעו בזמן, גדשו את המקום. ולמרבה הפלא... המקום מוגבל. אני יכולה להבין את הכעס והתיסכול. אבל רמת ההתנסחות ממש לא מתאימה. ודרך אגב... יפה שהפנמת את המותג שרקייה. אבל הפעם זו לא היתה הפקה של שרקייה אלא הפקה עצמאית של הרקדניות. (ואם הבנתי נכון ובהתבטאות על הצמידים ניסית לכסח את שרקייה, אזי גם כאן טעית, הצמידים שראית מהדלת לא היו של שרקייה...אלא של חברה נוספת שהציגה מוצרים יפיפיים גם אם לא לטעמך.) אז שרונה יקרה, נאמר שלא תופסים אדם בכעסו... כולי תקווה שיהיו לך חוויות מתקנות במופעים הבאים, של שרקייה ושל אחרים. גליה

sharona10

New member
ואני לתומי מבינה את המילה באזאר

כמקום שבו מוכרים דברים, בדרך כלל בדוכנים, לא כמו בחנות, ובעיקר: אין שעות קבועות. פעם אחרונה שבדקתי, באזאר לא נרשם כהופעה בתיאטרון. באזאר הוא מילה אחרת לשוק (מגיעה מפרסית אם אינני טועה?) לשוק לא מגיעים רק בשעה מסויימת אלא ידוע שהשוק פתוח בין השעה 8 ל 12 אז כל אחד מגיע לפי מה שהוא יכול. להופעה בתיאטרון אדם מתארגן מראש, יודע מראש לפנות את לוח הזמנים לשעה מסויימת, ויודע שאי אפשר לאחר. איפה בכל הפרסומים הרבים שהציפו פה את הפורום נרמז אפילו שאסור לאחר?????? אז יפה מאד, הודעתם שתשלבו הופעות (להבנתי לקידום המכירות) אבל בשום מקום לא נאמר שצריך להגיע רק בשעה 8 בערב. בשום מקום לא נאמר שמספר המקומות מוגבל. ודרך אגב, לפי מספר האנשים שהיו בחוץ אני לא היחידה ש"טעתה בהבנת הנקרא" ובכלל מאד יפה שאת עוד מנסה לחנך אותי. "הכעס והתיסכול" שאת "מבינה" לא שייכים לי בלבד, אני פשוט החלטתי שלא אשתוק כדי שהמארגנות החביבות לא ישבו להן אפופות בהצלחתן בלי שיידעו על האנשים שהן הורו להשאיר בחוץ. תודה לך שהפנית את תשומת ליבי, גליה, למותג שרקיה, אבל תלונתי מופנית אלייך, אל אורית מפציר ואל ורד. לא התביישת להוסיף פרסומות על גבי פרסומות לבאזאר בפורום אבל ברגע שיש תלונה את מתנערת משייכות. כאמור, אותי ואת כספי - וכל אדם שישאל אותי, כי את יודעת, אנשים שוקלים איפה להוציא את כספם בימים אלה של מיתון - לא תראו בהופעות של ורד, אורית או שרקיה. שוב, תתביישו לכן. אין לי מילים יותר חריפות. זה היה ביזיון לשמו.

tlingit

New member
../images/Emo4.gif מאד חבל לי לשמוע, שרונה

את אכזבתך וכעסך (המובן) על האירוע אמש. חבל לי גם שזה היה התמריץ שלך להכנס לפורום שלנו
בכל זאת אברכך בברכת ברוכה הבאה
ואאחל לך ששהותך עמנו בפורום תהיה יותר מלבבת בהמשך. אולי גם תספרי לנו קצת על עצמך? (למשל איך הגעת לריקודי בטן, מה את אוהבת בריקוד, וכו')

bnss

New member
מה אני לא מבין את פסיכולוגית

יוצא כאילו שכל אדם שנכנס לפורום הזה את מקדמת אותו בברה ומבקשת את שיוכו לריקודי בטן האם מותר לדעת מי את ? ומה הקשר שלך הכל כך דינמי לכל תגובה פה בפורום ?

tlingit

New member
לא יקירי ../images/Emo13.gif אני לא פסיכולוגית ../images/Emo22.gif

אני משתתפת שהפורום חשוב לה, כי כיף לי שיש מקום שבו אפשר לדבר עם עוד אנשים שחולקים איתי את האהבה לריקודי בטן, ומנהלת הפורום שיצאה לירח דבש ארוך ביקשה ממני לפקוח עין בהיעדרה על הפורום. הסיבה שאני מבקשת מכל אחד שיספר קצת על עצמו היא שיותר נחמד להכיר קצת אחד את השני, יותר מעניין לדבר עם אנשים ולא שיהיו בפורום רק הודעות של אנשים ששואלים איפה יש חוג או איפה אפשר לקנות צעיף. האם לא יותר נעים שמתייחסים לאדם כשהוא מגיע? זה נראה לי נימוס אלמנטרי

bnss

New member
עדיין לא ענית על השאלה . . .

מה חשוב לך בפורום הזה ומה הקשר שלך לריקודי בטן? והאם את לא מקבלת את תגובתה של שרונה שלדעתי צודקת אני כבר אמרתי וחזרתי כמה פעמים על החובבנות או מה שנקרא חובבנות יתר בתחום שכמה שחושבים שיש להם מושג עושים דברים בסדר גודל כזה או אחר וחושבים שאת התרמית לא רואים כמה פרסומים היו פה בפורום על הבאזר ואני קורא את תגובתה של שרקייה כי היא מתנערת מאחריות וזה מכעיס ואני יכול להבין את שרון וחוץ מזה שרקייה מותג אני שואל אני בתחום למעלה מעשר שנים ושרקייה זה משהו חדש מה תחום הפעילות שלו הפקה באזרים בגדים לא נראה לי בדיוק ברור כשינכנסתי לפורום ראיתי הרבה הודעות שקשורת למופעים תלבושות רקדניות כאילו משהו הכי חזק בשוק אחרי תגובות הבאזר אני מבין שהמקום הכי חזק שהם יכולים להיות זה בשוק אז שיפתחו באסטה של מלפפונים וירכשו קצת השכלה בתחום האמנות סביב ריקודי הבטן מורכבת הרבה יותר מלמכור צעיף או לשלוח הודעות מפוברקות בפורום היא מצדיקה עשייה ועבודה קשה וניהול נכון אני קורא לשרקייה לפצות את כל אותם אנשים ממורמרים מאתמול בהתנצלות ולא בהתחנפות הרי לא רק שרונה היתה בבאזר אתמול או לפחות בליפתן הדלת אלא גם אנחנו אל תאימנו למילים רק למעשים ויש הרבה שיודעים לעשות אז שלא יעבדו עליכם...

אפריטה

New member
לידיעתך TLINGIT ....

אי אפשר לדרוש מאדם יותר ממה שהוא יכול לתת. נראה ש BNSS כל כך עסוק בלהעריץ את נאוה אהרוני (שאכן יש בסיס לכך, לעיתים...) עד שמיצה את כל יכולות תשומת הלב החיובית שלו. ומה שנשאר מתבטא בהודעה הנ"ל. תמשיכי להיות נחמדה, אפילו שלפעמים זה דורש מאמץ וספירה עד הרבה יותר מ 10 לפני התגובה.

bnss

New member
אפריטה....

אפריטה אנא אלך אנא אבוא אני מצטער שאני לא מספק לך את הסחורה כנראה שהסחורה שאת רגילה לה הערצה שלי לנאוה מובנת אני מאוהב בה זו זכותי אבל אני גם מעריץ את אלינה ופיפי ולילה ועוד רבות אני יקירתי מספק את הסחורה במקומות שחשוב לאנשיפ להבין תרבות מהי אם את חפצה לדעת עלי יותר רצוי שתבקרי יותר בתאטרון והופעות מחול וכנסים שקצת מעבר לרמה הנוכחית לו את שייכת אולי עוד אצליח לפתוח לך עולם שאת לא מכירה במיוחד בתחום התרבות כשאני כועס על ההשפלה שעברה אתמול בבאזר אני לא היחיד ואני רק מקווה שיש אנשים שיודעים לקחת אחריות ראי את ורד איזה מקצוענית לקחה על עצמה אחריות מוכנה לפמות את מעריציה בעוד השאר מתנערות מאחריות וחושבות שרוצים לפגוע בהן אישית בגלל זה הם לא מקצועיות לקיחת אחריות על מעשים היא הוכחה לבגרות אחריות ובעיקר מקצוענות מי שלא יכול להבין את זה לא יכול להיות בזאנר הזה או בכל מקום בכלל לכי תדפדפי בתפוז ותראי הפקה שעשיתי לאלינה ואז תחזרי לפורום הזה ותביני שיש הרבה יותר מלהציע מאשר לשבת ולשחק קאלס כמו ילדות בנות 12 פה בפורום ואפרופו נאוה אני מעריץ מאוהב ומהופנט ממנה אבל ראי איזה אומן לא נכנסת לפורום הזה לא מתקשקשת אלא מנהלת מונולוג עם קהל דרך במה בניגוד לכל השאר שחיבות להגיב על כל דהר בקיצור קחו דוגמא משתי מאסטריות אלינה ונאוה שהם בערך במרחק תהום מכל מה שמתעסקים פה בכאילו אומנות

tlingit

New member
דווקא נראה לי שהיה נחמד מאד

אם נאוה אהרוני גם היתה נכנסת מדי פעם לפורום שלנו לכתוב כמה מילים, כמו שעושות רקדניות אחרות (אלינה, פיפי, ואורית למשל). הרי ברור שנאוה יודעת שמפרסמים את ההופעה שלה בפורום הזה, כך שהיא יודעת מהו הפורום ומי האנשים היושבים בו. נראה לי שנאוה יכלה להוסיף פרספקטיבה נוספת של רקדנית מקצוענית, בעלת נסיון רב-שנים בארץ (אני לא יודעת אם היא מופיעה גם בחו"ל), ואנחנו בפורום תמיד מתעניינים במידע ודעות רבות ככל האפשר.

טלינגיט ../images/Emo23.gif

תודה לך על שאת בדיוק כפי שאת. לולא התרומה שלך כאן והעזרה שאת מגישה לבאלאדיה, שנמצאת בחופשה, לא רק שלא היה כאן עם מי לדבר מעבר למידע "יבש", אלא שסביר להניח שלא היה בכלל פורום. אורנה

tlingit

New member
תודה איילת ואורנה ../images/Emo140.gif

בעיקר על ההבנה וגם על התרומה שלכן
אף אדם לא מרים מפעל לבד....

ayelet 24

New member
לטלינגיט ושאר המתדיינים

תראו, אני לא הייתי בבזאר מחוסר זמן של אותו היום וגם אין לי שום חלק בו. אבל, נכונה טענתך שרונה (אם כי הייתי מנסחת אותה יותר בעידון) כי שם האירוע עצמו אכן מטעה וכן שעות הפעילות ושכל עניין הכרטיסים וניהול האירוע או מיקומו יכלו להיעשות גם בצורה אחרת. אך נמסרו לך התנצלויות ואפילו הצעה לפיצוי כאן בפורום (ואני הייתי מקבלת את ההתנצלות למרות עוגמת הנפש שנגרמה לך כי טעויות קורות ונקווה שלהבא הדברים יעשו אחרת). אני לא מגיעה ממקום של התנצחות, הצדקה, תמיכה ורמיסה. אני חושבת שהפורום הזה הוא פורום מקסים שאני מצאתי בו את מקומי והתרשמתי עמוקות מהכותבות בו מבחינה מקצועית, אישית, דיונית וכהנה. פורום כפורום נועד לפנים ודיעות רבות לכאן ולכאן וכל משתתף או קורא יקח חלק בדיון אשר יבחר כי זה טיבו של פורום. וכאן אני מסיימת מבחינתי את הדיון בנושא. טילנגיט: כל מה שאני יכולה לתת לך כרגע זה
על כל מה שאת עושה עבור הפורום הזה במגבלות התפקיד שהוטל עלייך ואני תומכת גם בדבריה של הודיה בנושא. איילת.

שרקייה

New member
שרונה , צר לי עליך...

שנאה וקנאה הם רגשות מעוררי תעוב בקבוצת ההתיחסות שלי. ויש לי הרגשה, שכפי הנראה היא נכונה , שהמניע שלך לכתיבת "כרוז השינאה " הזה איננו תגובה לאכזבה שנחלת כשלא יכולת להכנס לארוע,ואפילו לא תגובה ל"בזבוז" הכסף לטובת העניין, אלא תגובה אישית כלפי אחת המארגנות או כלפי. בעניין הפרסום, נכון להיום הפרסום בפורום זה הוא לגיטימי, על ידי מי שנכנס. וללא מגבלות כלשהן (כתבות, תמונות, מעריצים וכו'...), וכל זמן שכך, ובמיוחד כל זמן שטענות אלה מופנות רק כלפי ארוע מסוים ולא כלפי מפרסמים אחרים - אני רואה אותן ככתיבה מגמתית. אז שרונה (אם זה באמת שמך...), באמת צר לי עלייך... גליה

bnss

New member
על מה את מדברת בכלל ...

אחרי אתמול הייתי נעלם מהפורום לחלוטין ולומד בניין בשביל לבנות לי איגלו להתחבא שם

ו ו ר ד ה

New member
לשרונה תגובתך בעניין הבזאר

הצטערתי מאוד מאוד לשמוע שחרף המאמצים שלך להגיע נשארת בחוץ. אני מבינה את כעסך, אכזבתך והעמידה הממושכת בחוץ. אנא צרי איתי קשר ונשמח לפצות אותך בהזמנה להופעה אחרת. 053-846700 לבזאר הגדול הגיעו כמות עצומה של קהל יותר ממה שבעלי המקום הסכימו להכניס. כך בשעה 20:15 המקום היה עמוס עד אפס מקום! בשלב מסוים החליטה הנהלת התיאטרון שהיא אינה יכולה להכניס יותר אנשים ואם נכניס עוד אנשים הם סוגרים את האירוע! ולא "אורית מה שמה!" החליטה על כך!!!! למרות שאינני אחראית על החלטות ההנהלה שגרמו לך ולרבים לא להכנס אני לוקחת אחריות ומתנצלת יחד עם חברותי לארגון אביגייל ואורית על עוגמת הנפש שנגרמה לך ובכל זאת האירוע התחיל ב:20:00 ואלו הן צרות טובות שאחרי כ- 10 דקות המקום התמלא לחלוטין. ולמרות דברייך, בהחלט ניזום עוד אירועים שאליהם יגיע עוד קהל שצמא לפעילות הזאת ובסך הכל נהנה עד השמיים ממה שראה אתמול בערב, ואת זאת נפרט בהודעה נפרדת.

נו באמת...

יש כאן לפחות שתי תגובות שלטעמי מאוד לא מחמיאות לבעליהן, ואני בכוונה לא פונה ישירות לבעל התגובה, כי לי, דרך אגב, אין שום דבר נגד אף אחד באופן ספציפי. אבל מאוד צורם לי לשמוע את ההתעסקות המיותרת הזו בענייני קנאה ושנאה. גם ביקורת צריך לדעת לקבל, אפילו אם נדמה שהיא נועדה להקנטה (אני דווקא לא בטוחה בזה בכלל). אבל חאלאס כבר להתעסק עם הבולשיט!! נמאס!! במקום זה תתחילו להתמקד באמנות וברמת מקצועית שלא מביישת אף אחד, תתמקדו באיך לשפר, בסדר?! מה זה השטויות האלה?! זה לא מתאים לרמת האינטיליגנציה (שלא חסרה פה בדרך-כלל). אני באופן אישי רוצה להנות מהפורום הזה ולא להיפך. ואלייך וורד, סחתיין על לקיחת האחריות, ההתנצלות ועל הנכונות לפצות. זו לפחות הדרך הנכונה לתת שירות ללקוחות שלך, תגובה הרבה יותר מקצועית. ובדיוק על התמקדות כזו אני מדברת, לשמור על רמה מקצועית גבוהה, ולא רק בריקוד... על פי תפישתי ההוליסטית - ככל שנצמח ברמה הבינאישית, האנושית, הרגשית והאינטלקטואלית, כך זה יתבטא בריקוד שלנו. חומר למחשבה...

asi haskai

New member
תגובה לשרונה מאת אסי ..

שרונה שלום רב קודם כל אני מקווה שנרגעת......... שנית יש לך יכולת כתיבה וקטילה מדהימים.......:) כמה מילים לי אליך אני לא יודע אם את מכיראה אותי בכלל אבל אני מקווה שכן בדרך כלל אני לא כותב כאן בפורום אבל רק במיקרים מיוחדים אני מפנה לי זמן בדרך כלל גליה ..........משרקיה ........(סליחה את על הצמרמורת שלך ) מעבירה אינפורמציה עלי ועל הארועים ........ אני מבין את אלה שבתאריך שגליה נכנסה לשוק הריקודים קרה להם משהוא בלב....אני מבין ...מפיקה מדהימה שרוצה לקדם את כל נושא הריקוד המוסיקה ועושה זאת מהלב והנשמה.....(תאמיני לי אני לא פריאר אחרת גליה(סליחה על הצמרמורת)........לא היתה המפיקה הבלעדית עלי.... אין לה שום אנטרס אחר ....בעיקר היא רוצה להביא את הריקוד לאנשים רגילים שלא התענינו בזה אף פעם ...והיא הצליחה (למשל אנשים שהגיעו להופעה שלי) ולמה לראות את הרע (תעבדי על עצמך) אני הגעתי לבזאר בשעה 1100 בלילה נכנסתי וממש התרגשתי ראיתי מאכלים מכירת תלבושות ריחות נשים גברים רוקדים נהנים מכירת דיסקים תכשיטים מדהימים (אני אישית ראיתי רקדנית מפורסמת שקונה תכשיט כולו אבנים ויהלומים רק 50 שח) ערבים יהודים ממש קיבוץ גלויות כיף מדהים הרגשתי שיש פתח לשלום האמת היתי שם רק 30 ד וחבל שפספסתי עוד דבר איזה כיף שבערב אחד אפשר לקנות כל דבר שקשור לריקודי בטן......לא לרוץ מארץ לארץ או מעיר לעיר תתעסקי בעיקר לא בטפל אני בטוח וחושב שהשלישיה שרצית להוריד אותם במילותיך תורמים רבות לאומנות הריקוד בארץ (בפורום של ורד למשל..:אפשר לקבל הרבה אינפורמציה חשובה על כל נושא אפשרי על הריקוד כנסי ותראי באמת...) אורית מאז ומתמיד הצליחה בזכות עצמה והפיקה הרבה ארועים מצלים אותי תעזבי בצד אני בורג קטן במערכת אז........גליה (סליחה) אספה כמה אנשים מענינים בעלי כח מסוים וקבצה אותם לשרקיה) מכיוון שכמה אנשים זה יותר מאחד אורית אבגיל וורד שמעתי שהיו מעולות כיף שיש שיתוף פעולה בין אומנים וגם הארוע נתן במה לרקדניות מתחילות שרונה אני מקוה שהבנת את הכוונה שלי אין לי אלי שום דבר רע בלב ובכל רגע את יכולה להתיעץ לבקש כל מה שחפץ ליבך ממני ומשרקיה אשמח לדבר איתך ולשמוע ממך בידידות אסי חסקל 050580286 ואמן שרק נשמח ונרקוד ואין על הרקדניות הישראליות בעולם (בדוק)

sharona10

New member
סגירה 1

גליה משרקיה, חשוב לי לנקות את השולחן: ההשתתפות שלך בפרסום הבאזאר הטעתה אותי לחשוב שאת שייכת לארגון שלו. סליחה שעירבתי אותך בטעות בעניין.

למעלה