ש שלומי הרטמן Active member 6/5/24 #3 נכתב ע"י שלומי הרטמן: צפה בקובץ המצורף 103163 לחץ כדי להרחיב... רק לידיעת כלום יש לי את האישור של אלעד שמשוני לפרסם את זה באתר תפוז
נכתב ע"י שלומי הרטמן: צפה בקובץ המצורף 103163 לחץ כדי להרחיב... רק לידיעת כלום יש לי את האישור של אלעד שמשוני לפרסם את זה באתר תפוז
C connex Active member 6/5/24 #4 נכתב ע"י שלומי הרטמן: רק לידיעת כלום יש לי את האישור של אלעד שמשוני לפרסם את זה באתר תפוז לחץ כדי להרחיב... ובאשדוד מתוכנן איזה שינוי במערך הקווים? (העירוניים לאחר הפלופ של תוכנית ה reway (או בינעירוניים לתל אביב ו/או יעדים חדשים)
נכתב ע"י שלומי הרטמן: רק לידיעת כלום יש לי את האישור של אלעד שמשוני לפרסם את זה באתר תפוז לחץ כדי להרחיב... ובאשדוד מתוכנן איזה שינוי במערך הקווים? (העירוניים לאחר הפלופ של תוכנית ה reway (או בינעירוניים לתל אביב ו/או יעדים חדשים)
F fishgad Active member 6/5/24 #5 תשלח את המכתב והבקשה נכתב ע"י connex: ובאשדוד מתוכנן איזה שינוי במערך הקווים? (העירוניים לאחר הפלופ של תוכנית ה reway (או בינעירוניים לתל אביב ו/או יעדים חדשים) לחץ כדי להרחיב... מי אמר לך?
תשלח את המכתב והבקשה נכתב ע"י connex: ובאשדוד מתוכנן איזה שינוי במערך הקווים? (העירוניים לאחר הפלופ של תוכנית ה reway (או בינעירוניים לתל אביב ו/או יעדים חדשים) לחץ כדי להרחיב... מי אמר לך?
C connex Active member 7/5/24 #8 נכתב ע"י fishgad: תשלח את המכתב והבקשה מי אמר לך? לחץ כדי להרחיב... אף אחד לא אמר.שאלתי אם מתוכנן משהו כזה בזמן הקרוב
נכתב ע"י fishgad: תשלח את המכתב והבקשה מי אמר לך? לחץ כדי להרחיב... אף אחד לא אמר.שאלתי אם מתוכנן משהו כזה בזמן הקרוב
ש שלומי הרטמן Active member 7/5/24 #6 נכתב ע"י fishgad: נשמח לראות את המכתב המלא שנשלח להם לחץ כדי להרחיב... זה מכתב ששלח חבר שלי אני מחכה שהוא ישלח לי מה שהוא שלך להם
נכתב ע"י fishgad: נשמח לראות את המכתב המלא שנשלח להם לחץ כדי להרחיב... זה מכתב ששלח חבר שלי אני מחכה שהוא ישלח לי מה שהוא שלך להם
F fishgad Active member 7/5/24 #7 תשלח את המכתב והבקשה נכתב ע"י connex: ובאשדוד מתוכנן איזה שינוי במערך הקווים? (העירוניים לאחר הפלופ של תוכנית ה reway (או בינעירוניים לתל אביב ו/או יעדים חדשים) לחץ כדי להרחיב... מי אמר לך? נכתב ע"י שלומי הרטמן: זה מכתב ששלח חבר שלי אני מחכה שהוא ישלח לי מה שהוא שלך להם לחץ כדי להרחיב... מכיר אותו
תשלח את המכתב והבקשה נכתב ע"י connex: ובאשדוד מתוכנן איזה שינוי במערך הקווים? (העירוניים לאחר הפלופ של תוכנית ה reway (או בינעירוניים לתל אביב ו/או יעדים חדשים) לחץ כדי להרחיב... מי אמר לך? נכתב ע"י שלומי הרטמן: זה מכתב ששלח חבר שלי אני מחכה שהוא ישלח לי מה שהוא שלך להם לחץ כדי להרחיב... מכיר אותו