באזפיד: 52 סיבות לצפות ל-2015 מבחינה מוזיקלית

DAN1EL

New member
באזפיד: 52 סיבות לצפות ל-2015 מבחינה מוזיקלית

או הכותרת הנסחפת (כרגיל אצל באזפיד) שהם נתנו לכתבה הזאת:
52 Reasons 2015 Will Be The Best Year For Music Since Ever

http://www.buzzfeed.com/kelleydunlap/2015-will-be-the-best-year-for-music#.dwXLeXw0Qy

הם בעצם מפרסמים כאן רשימה של 52 אלבומים שעומדים לצאת ב-2015 וגורמים להם להתרגש בשל כך.

איזה אלבומים מתוך הרשימה מרגשים אתכם? (או: מה האלבומים שאתם הכי מצפים להם השנה?)
איזה אלבומים מתוך הרשימה לא מרגשים אתכם?
איזה אלבומים נוספים הייתם מכניסים לרשימה?

ערן1987

New member
האמת, זה באמת יוצר רף ציפיות מסוים

קנייה, מדונה, ריהאנה, פרנק אושן, פלורנס, ה-XX, רדיוהד, גוון סטפאני, קלי קלארקסון, Years & Years, מאקלמור וריאן לואיס וכמובן אדל - כל אלה (ועוד כמה) יותר מעושים חשק שהשנה הזו תשחרר איזה אלבום שיעיף לי ת'תחת. זה באמת מעורר ציפייה!
&nbsp
בינתיים רק ביורק שיחררה את האלבום שלה (גם אם זה נכפה עליה). ולמה מדונה לא הוזכרה? זו בכל זאת מדונה, גם אם היא לא עושה דברים מעניינים כמו פעם.

Drunk in Love

New member
שנה עמוסה בקאמבקים שווים ומעניינים, מקווה שלא ישעמם.

ומשהו שעלה לי לראש תוך כדי שעברתי על הרשימה - למה חוץ מרשימה אחת של ''אלבומי 2015'' שראיתי - אין אזכור לאלבום הבא של כריסטינה אגילרה?
&nbsp
ובאמת למה מדונה לא הוזכרה.

DAN1EL

New member
כי היא כבר לא רלוונטית (כריסטינה
)

(סתם
)
&nbsp
לגבי מדונה - אולי כי רוב האלבום שלה כבר דלף ולא באמת הזיז לאף אחד והתגלה כטראש עלוב.

ערן1987

New member
לגבי כריסטינה, אני מסכים ולא מסכים איתך

נכון שכזמרת סולו היא כבר לא מה שהיא הייתה בעבר אבל כזמרת אורחת היא הוכיחה שהיא עושה בחירות נכונות ושיחררה 2 להיטים גדולים, שניהם גם היו מועמדים לגראמי. אם היא רוצה להצליח מסחרית היא חייבת למצוא נוסחה מסוימת כדי לעשות זאת אבל עדיין להישאר נאמנה לעצמה.
&nbsp
קיצר, מצב מסובך. היא רלוונטית אבל צריכה להוכיח את עצמה (וזה מצחיק להגיד את זה עליה).

DAN1EL

New member
זה היה בצחוק!

זו אמירה ידועה של הייטרים של כריסטינה.
&nbsp
יש לי המון ביקורת על כריסטינה של השנים האחרונות, אבל "לא רלוונטית" היא לא חלק ממנה.

DAN1EL

New member
אלבומים שאני מצפה להם:

קאנייה ווסט - אם כי אני מפחד להתאכזב, לאור הסינגל הראשון (שהוא יפה וחביב אבל מרמז אולי על כיוון גלגל"צי ופחדני לאלבום החדש) ולאור האלבום האחרון שהיה די mess (עם כמה הבלחות של גאונות, כי בכל זאת).

ה-XX - נו, ברור. שני האלבומים הראשונים (ובמיוחד הראשון) הם מהאהובים עלי ביותר אי פעם. להקה מדהימה, ואני מקווה שהם יצליחו לעמוד בציפיות המטורפות.

שמיר - מלך! אני מת שהוא יפרוץ בגדול. הוא אחד היוצרים הכי מעניינים כרגע.

סולאנג' - כי היא נוטפת סטייל וכישרון ואני עף עליה ולמה לעזעזל היא מחכה?

כריסטינה אגילרה (לא ברשימה) - מצד אחד אני מאוד מחכה לאלבום החדש כי זאת כריסטינה וכי כשאני שומע יציאות שלה כמו Falling in Love Again ו-Save Me From Myself ו-Monday Morning ואחרות אני נדהם בכל פעם מחדש מכמות הכישרון והפוטנציאל הלא ממומש לחלוטין, וכי פארל וויליאמס עובד איתה לראשונה באלבום הזה. מצד שני - פארל מאכזב לאחרונה, וכריסטינה בשנים האחרונות מספקת לנו המון אשפה מוזיקלית ונראה גם שהקריירה שלה לא בדיוק בראש מעייניה, בלשון המעטה.
גם ראינו כבר בעבר שאנשים מעניינים שעובדים איתה לא בהכרח מעידים על אלבום מעניין - כי או שהם מוצאים את עצמם מחוץ לאלבום (די.ג'יי. פרימייר, גולדפראפ) או נדחקים לתחתית שירי הבונוס, או כי היא פשוט מבזבזת את שעות האולפן שיש לה עם כמה מהאנשים הכי מגניבים בעולם המוזיקה (ע"ע סי-לו גרין) ומקליטה איתם שירי פח-אשפה מביכים.
שלא לדבר על הטעם המוזיקלי שלה, שפעם היה מדהים ובשנים האחרונות זה מרגיש כאילו חטפו אותה חייזרים ודפקו לה את המוח בניסויים אכזריים שגרמו לה לחשוב שזה רעיון טוב לשתף פעולה עם אנשים כמו פיטבול, מארון פייב ומקס מרטין. נכון שזה מצליח לה לפעמים מבחינת המצעדים, אבל איפה היושרה האמנותית שלך? את באמת חושבת שמדובר בשירים טובים? אנחנו באמת צריכים את כריסטינה בשביל שירים כאלה? לא מספיקה קייטי פרי או איזו אריאנה גרנדה?

Drunk in Love

New member
אלה האלבומים שאתה 'הכי' מצפה להם, או רק להם אתה מצפה?

הרשימה כל כך ענקית ולא נגמרת, ועושה רושם שאם זה יתחלק באופן שווה בחודשי השנה תמיד יהיה לי מה לשמוע (הלוואי
).
&nbsp
לגבי כריסטינה - קשה שלא להסכים. היא די התקלקלה בשנים האחרונות, מלא מעט בחינות. השת''פים שלא אף פעם לא עשו לי את זה, אלבום האולפן האחרון Lotus היה מבאס למרות כמה הבלחות (גם Bionic לא היה מבריק למרות הרבה שירים טובים), ביצועי הלייב שלה היו mess לרוב ואני מאוד מקווה שהיא מצאה את עצמה מחדש, או אפילו השיגה כיוון באלבום הזה, כי די, כבר מספיק שנים שזה באמת לא זה. הגיע הזמן שתתחבר לעצמה וליצירתיות שלה שוב.

DAN1EL

New member
טוב, חיכיתי בטירוף גם לחדש של מארק רונסון

אבל הוא כבר יצא :)
&nbsp
וכן, זה האלבומים שאני הכי מחכה להם, בהנחה שלא שכחתי משהו.
יש אמנים נוספים שאני אשמח לראות מה הם יביאו השנה - אדל, Years & Years, דה וויקנד ואחרים - אבל לא מדובר על ציפייה מטורפת מבחינתי (שלפעמים זה דווקא עדיף).
&nbsp
יש גם אמנים שלא כתובים ברשימה הזאת ואני מקווה שהם בכל זאת יביאו חומרים חדשים ב-2015:
לורד
מיילי סיירוס
הגוסיפ
לוריין היל (מותר לחלום, לא?)
ועוד.

ערן1987

New member
כריסטינה ופארל? זה מעורר ציפיות

אבל השאלה אם זה יהיה פארל הממוחזר או המקורי, זה יכול לחרוץ את הדין לשת"פ ביניהם.
&nbsp
לגבי השת"פים האלה, אל תשכח שהדואטים האלו, זבלים ככל שיהיו, היו להיטים גדולים ששמרו אותם בתודעה - ונראה לי שבגלל זה היא ביצעה אותם (זה, וגם כי היא נהנתה מאוד עם אדם לווין ב"דה ווייס").

DAN1EL

New member
התייחסתי להצלחה של הדואטים האלה:

"נכון שזה מצליח לה לפעמים מבחינת המצעדים, אבל איפה היושרה האמנותית שלך?"

ערן1987

New member
נכון, אבל זה בעיקר מצליח לה כאמנית אורחת

ולא כאמנית ראשית ולדעתי זה משנה מאוד (בעיקר לנוכח העובדה שלמעט Say Something היא הלהיטים ההם היו עם אמנים מבוססים ומצליחים אחרים).

DAN1EL

New member
לא הבנתי כלום.

לא את הטיעון ולא את המשפט שבסוגריים

למעלה