וולפסון?
לפני 3 שנים?
לדעתי, היא מטיפוסי "קופת חולים" של פעם, שהיו הולכים לרופא, ומה שהוא אמר היו מקדשים ועושים. זהו. סוג של אבא שלי.
לפני 3 שנים ידוע היה היטב מי המומחים לניתוח טבעת, מי המנוסים ביותר ואיפה כדאי. בי"ח וולפסון ממש ממש לא היה ברשימה הזו... אפילו לא בתחתיתה.
אז היא התנדבה לגרום למנתחים בלתי מוכרים במערכת ציבורית ללמוד מניסיונם על בשרה. מה אני יכולה לעשות?
כל מה שאני יכולה זה להמליץ שוב ושוב במסגרת זו, לא להתנדב, לא לתרום גופתך למדע, אלא לחפש את השירות הרפואי הטוב ביותר שאתה יכול להשיג.
לא קראתי כאן בפורום סיפור מהסוג הזה לאורך יותר מ-5 שנים. שמעתי מעט מאוד סיפורים כאלו בין מאות טלפונים שקיבלתי, ות-מיד המכנה המשותף של הסיפורים מהסוג הזה היה, שזו לא היתה היד של ד"ר אבינוח... פשלות של ד"ר אבינוח כמנתח שמעתי גם, אבל מעט מאוד, והן היו מסוג אחר לגמרי, לא משהו עם ריח של עבודה חובבנית.
היפוך הפורט הוא תופעה נפוצה הרבה יותר, ואינה כרוכה בניתוח חוזר, אלא בהליך כירורגי שונה, קצר יותר, חתך עורי בלבד והרדמה מקומית.
הייצור החדש של הטבעות מה-3 שנים האחרונות ניסה להתמודד עם בעיה זו ולהפחיתה.
הסיבה שאני ממליצה כל הזמן על ניתוח טבעת אצל ד"ר אבינוח בלבד אינה בגלל הערצתי הרבה אליו. נהפוך הוא. כולם יודעים כמה אני "מחבבת" את דעותיו על הרזיה ואכילה וסגירות ופתיחות. גם אישיותו המדהימה (על כל צורותיה האמביוולנטיות) לא ממש הקסימה אותי באופן אישי, והוא בכלל לא הטעם שלי בגברים...
אלא רק בגלל שהניסיון של הרבה שנים הוכיח שהידיים שלו כמנתח הכי טובות ועושות הכי פחות טעויות יחסית לאחרים, ומשום שהשירות שלו לאחר הניתוח הכי גמיש ומאפשר למנותח לנהל בעצמו את תהליך הסגירות/פתיחות עפ"י הבנתו והגיונו והיכרותו שלו את גופו, בלי הפעלת לחץ ושיקולים לא נכונים. אמנם הוא או צוותו יגידו לי את דעתם, אבל יקבלו את רצוני השונה מדעתם (כמובן אם אינו כרוך בסיכון רפואי..).
וכמובן בתנאי שאני מזהירה מראש לא לשמוע כלל לדעות המשונות והחולניות שיישמעו בחדריו/מסדרונותיו בנושא תזונה והרזיה והתנהגות עם טבעת...