באחד מימי השבוע

אישון36

New member
באחד מימי השבוע

אישון הקט הולך ללמוד במסגרת קורס. בקורס פוגש אישון חבר והתיאור הניתן הוא מהימן ככול שניתן. החבר: תראה את זאת, איזה כוסית, לא סתם, היא שווה, היא חמודה תראה אותה. אישון: להכיר לך אותה ? החבר : אתה מכיר אותה ? היא בנויה יפה, היא חמודה. אישון. לא מכיר אבל אם תרצה אני אכיר לך. החבר: היא כוסית חבל על הזמן. סוף השיעור בדרך לרכבים אישון פונה אל העלמה שואל אם היא פנויה ומכיר בינהם שהוא מסביר לגב' שהבחור מעוניין מאוד. ומה קרה ? הבחור לקח טל אבל התקשר לאישון לומר. עזוב .....לא משהוא....לא ניראה לי......לא יודע.....לא משהו....הזמינה אותי לצאת ו/או לקפה....לא ניראה לי. ומה אני מנסה לספר ? סיפרתי. אישון. ישירות.

אישון36

New member
זה ברור

אבל מה שמאפיין אותו זה שהו האיש הכי תל אביבי שאני מכיר. כל היום עסוק במשהו לא ברור. אישון. ווווווווווווווווו ?

magenta73

New member
זה חשוב להיות עסוק.

להיות עסוק זה התירוץ הכי טוב שיש...

magenta73

New member
רגע, אני חייבת...

עכשיו בדקתי את הציון שלי, לעבודה הראשונה שמסרתי לקורס המתקדם... שמאוד הפחיד אותי, כי זה מתקדם, וזה אחרת וקשה יותר מקורסים אחרים... וזה הרבה יותר על הבנת הנקרא ולא על זכירת הנקרא... ו... בכל מקרה קיבלתי 100 קיבלתי 100 בעבודה הראשונה שלי בקורס המתקדם בתקשורת כתרבות באוניברסיטה הפתוחה נה נה נה נה נה קיבלתי 100 שאני גאון!!!! קיבלתי 100 הא!!!! גאון גאון גאון גאון!!!! גרררררררר........... עכשיו אפשר ללכת לישון. שן קשת ענן.

belli80

New member
../images/Emo24.gif טו לו לו לו לו

סחתיקה !!!!! המון המון מזל טוב!! שיחקת אותה!! אין כמו תחושת ההישג אחרי שמעפילים במאמץ עילאי... אז יאללה, עכשיו לים.

belli80

New member
טוב..

כשכתבתי את ההודעה, ובאקלים האיזורי שלי, זה דווקא היה רעיון מצויין! (אז יאללה, למזגן של הבנקים! (תודה לגשש החיוור..) )

moi24

New member
../images/Emo12.gif

גמני עשיתי אותו בעברית... עקפתי אותי בשתי נקודות....... מזל"ט מותק. שלא יגידו חלילה שאני לא נחמדה.

g a z

New member
וואו..

איזה דפוק.. ממש מוזר הבחורצ'יק הזה שלך.. לפחות?.. לפחות היה יוצא איתה רק בשביל לא להוציא אותך מעפן, שהלכת לשדך ביניהם ובסוף כלום.... מה רע בזה שהיא הזמינה אותו לצאת? יותר מדי לקיחת אחריות מצידה? הא? לא ברור הסיפור הזה..

מאיפה? אני אסביר לך

בהתחלה התלהב רצה פון פיתאום הוא אומר "עזוב .....לא משהוא....לא ניראה לי......לא יודע.....לא משהו....הזמינה אותי לצאת ו/או לקפה....לא ניראה לי." ז"א שהיא הראתה חוסר עיניין

דרלינג מאוד קל להגיד היא הזמינה אותו

אבל הוא זה שהתקשר אליה אחרי שהשיג את הפון שלה לפעמים אנשים לא מוכנים לקבל תשובה שלילי ממישהו אז הם אומרים שהם אלא שהם לא מעוניינים אם היא זו שהיתה מתקשרת ולא הוא לא הייתי אומרת מילה

Star_Dust

New member
אני הבנתי את הסיפור אחרת

לפי מה שהבנתי, נערכה היכרות, הבחורה שמעה שהבחור מעוניין ונתנה את הטלפון שלה ולאחר מכן הבחור החליט לרדת מזה בלי להתקשר אליה. משהו בסגנון של 'לא מוכן ללכת עם מישהי שמוכנה לתת לי צ'אנס'. הבנתי שזה נפוץ מאוד בג'יי דייט

למעלה