באטמן ארקהם נייט- השרשור הרשמי

באטמן ארקהם נייט- השרשור הרשמי

כשהייתי ילד הערצתי את באטמן, בעיקר בגלל הסדרה המצוירת (המצוינת!) שהיתה לו בערוץ הילדים. שם נחשפתי לראשונה לפסיכיות של הג'וקר והארלי. איכשהו עם השנים איבדתי עניין בבאטמן.. המשחק הזה ארקהם נייט מצליח לעורר בי עניין מחודש בעטלף. בקצרה, זה משחק מצוין. הגרפיקה שלו מופלאה והוא יותר חלק מצוואר של אישה קוראנית. לרגע אחד לא היתה לי נפילת פריים.. והמשחק כל כך יפה עם אפקט הגשם שלו שזה לא יאמן שהכול רץ טוב כל כך. הקרבות נהדרים, באמת יש פה טאץ של התגנבות למשחק הזה כי אפשר להרוג אויבים בהפתעה ולצנוח עליהם משום מקום וזה כייף. הקרבות פנים מול פנים אפילו יותר כייפים. העלילה משעשעת.. כרגיל בבאטמן.. כל האויבים שלו על הרואין והוא השפוי היחיד... וכמו תמיד לאויבים המטומטמים שלו יש 3000 הזדמנויות שונות להרוג אותו .. והם בוחרים לא לעשות את זה משחק ממש כיפי.. כייף להשתמש גם בנשקים של באטמן כמו אקדח הגל כדי לפוצץ קירות .. ובראייה הבאטמנית כדי לתכנן מתקפה .. והhook הופך את השיטוט בעיר לממש מהנה ואני מבין למה ac מעתיקים את זה עכשיו. לולא הבאטמוביל הייתי אומר שזה המשחק הטוב ששיחקתי בנתיים בדור הנוכחי. לצערי הרב התלונות על הבאטמוביל כולן נכונות. השליטה בה מגושמת בטירוף במיוחד במעברים צרים. בעיני היא לא מוסיפה שום דבר מעניין לגיימפלי אלא רק מעכבת את הכייף.. הקרבות פנים מול פנים המשחק הזה יותר מדי חורש על הבאטמוביל שזה כבר מעיק מעייף ומטריד כמעט כל הזמן צריך להשתמש בבאטמוביל למטרה מסוימת שאי אפשר לעשות בלעדיה. מה שמחייב אותנו קודם כל למצוא דרך להביא את הבאטמוביל לאזור שבו באטמן צריך להעזר בה. חצי מהזמן אתה מבזבז על לפלס דרך לבאטמוביל וזה נורא משעמם. כל הזמן יש מכשולים בדרך של הבאטמוביל ואתה צריך "לחשוב" איך להתגבר עליהם זה זה דיי משעמם הקטעים האלה.גם כשאתה מגיע ליעד אתה צריך לרוב להשתמש בבאטמוביל לסוג של "פאזל" לפחות ממה שראיתי עד עכשיו ההרגשה שלי שחצי מהזמן אני מבזבז על איך להביא את העגלה הזו ממקום למקום במקום להנות כל הזמן מהריחוף והקרבות וזה מוריד. זה מרגיש שהם עשו את זה ואת הפאזלים רק כדי שנרגיש שהבאטמוביל מוסיפה לגיימפלי אך היא רק גורעת וחבל חוץ מזה אני ממש נהנה רובין ונייטווינג עוד לא הצטרפו אלי אז לא יודע איך עובדים השילובים.. ספרו מה דעתכם על המשחק י

evilplate

New member
אני דווקא אוהב את הבאטמוביל

כנראה היית צריך לסיים 3 משחקים קודמים בסדרה כדי לראות שהיא מוסיפה, בלעדיה המשחק היה המשך די שגרתי, הדינמיקה עם הרכב והפאזלים שפותרים איתה ממש מגניבים, הקרבות רכב אומנם לא מדהימים אבל גם לא רעים כמו שעשו מהם, אני חושב שהוא כיף אדיר והנסיעה בו מעולה.

מצחיק שלפני שהוא יצא היינו בעמדות מנוגדות (האמנת ברכב ואני זלזלתי) ועכשיו החלפנו צד :)
ובואהנה ראית איזה גראפיקה יש לדבר הזה ואיך המשחק רץ? איזו עבודה מדהימה של רוקסטדי, ציפיתי שהפס4 שלי יתפוצץ מכל האפקטים והגראפיקה והוא דווקא מריץ את זה בכיף בלי מאמץ :)

ובעלי גרסת ה PC שוב נדפקו עם פורט גרוע שגם נראה פחות טוב מגרסת ה PS4, אשכרה אפקטים חסרים וטקסטורות רעות והוא עוד בא נעול על 30, לא שזה משנה כי המשחק רץ כל כך גרוע שלא ניתן בכלל להריץ אותו על 60 גם על המחשב הכי חזק, כל GAF מפוצץ על הנושא על זה במקום שידברו על המשחק, קצת מבאס אותי בשביל רוקסטדי שעבדו עליו ככה וזה מה שזוכרים ממנו עכשיו בגלל פורט גרוע למחשב שהמפיצה הוציאה לו.

בכל אופן עד עכשיו אני ממש נהנה ממנו, אבל אני מקווה לתוכן צד יותר משמעותי, יש קצת זבל כמו כל מני אתגרי נהיגה וסימולציות AR כאלו שאין לי כח לגעת בהן, יש גם דברים נחמדים אבל אני מחכה לתוכן המגניב יותר כמו שהיה בסיטי, הבנתי שיש הרבה ממנו אבל משום מה הוא לא זמין לי למרות שאני כבר יותר מ 20% בקמפיין.
גם אלי רובין ונייטווינג לא הגיעו עדיין, אני מנסה לשחק לאט כדי לא לסיים מהר, אתמול נסחפתי עם הקמפיין איזה 5 שעות מרוב שהוא היה כיפי וסוחף.

אני הבנתי שהתוכן הצדדי מעולה

כלומר הסייד קווסטים.. ושהם ממש איכותים ומוסיפים לחוויה.. רציתי לגעת בזה אחרי הקמפיין אני בטוח שכל זה נפתח בשלב מאוחר יותר אם זה לא זמין לך. אתה בטח קרוב מאז ששינתי את השליטה בבאטמוביל למצב toggle השליטה ברכב הרבה יותר סבבה (עכשיו השליטה ברכב היא כמו בכל רכב במשחקים אחרים) תראה אני כל הזמן רוצה לחזור למשחק שאני לא משחק בו, אז הוא מעולה. פשוט בשבילי הוא היה אדיר אם לפחות היו מורידים קצת את המינון שימוש בבאטמוביל. מה סייד קווסטים נותנים לי במשחקים האלה חוץ מxp הם בדרך כלל נחוצים לפתיחת אזורים חדשים במפה וכאלה? בנוגע לגרסת הpc זה ממש מבאס.. חבל לי עליהם... לפחות הם יכולים לקבל זיכוי כספי מסטים עכשיו.. כנראה שזו מדיניות חדשה שלהם לפחות אלה שיש להם גם מחשב וגם פס4 יכולים לקנות את גרסת הפס4 עם הזיכוי. ראית איזה מחרידות חלק מהטקסטורת על המחשב? חלקן כל כך מפוקסלות שזה ממש נראה כמו משחק ps2 בלי להגזים. זה עוד בלי לדבר על צניחות תמידיות לאזור ה10fps. נכון לעכשיו אפשר להגיד שגרסת הפס4 היא הגרסה הדפינטיבית.הבנתי שגם גרסתהone רצה מעולה..היא פשוט 900p אז אי אפשר לקרוא לה דפינטיבית. רגע, לקחת הפסקה עם המכשף בסוף או שהספקת לסיים אותו לפני באטמן ? אני ממש מרוצה שיהיה לי את המכשף להמשיך אחר כך. החלטתי גם ללכת על גרסת הפס4 של gow 3 כי מה לעשות 60fps זו שלמות. ככה שאני מפוצץ במשחקים טובים הקיץ הזה. כן, זה פשוט מדהים כמה טוב המשחק נראה סרטונים עושים לו עוול העיר ממש מרשימה עם כל האורות הבוהקים שלה לא יאמן כמה טוב הפס4 מריץ את זה והוא גם נשאר שקט אצלי בבאטמו.

evilplate

New member
כן אני מבין אותך

יכול להיות שגם אותי הבאטמוביל תעצבן בהמשך, לא סתם הביקורות נפלו עליה, פשוט כרגע היא סבבה לדעתי ומוסיפה קצת רענון למשחק.
&nbsp
הסייד קווסטים ב CITY אלו ממש משימות עלילתיות עם תוכן סביב כל מני רעים ביקום של באטמן, נגיד היית שומע על איזה מקרה שמתרחש במקום X ושם היה לך ממש משימת קמפיין עם הרשע הזה, זה היה ממש אחלה תוכן ואני מקווה שהוא גם פה.
&nbsp
אל תסיים את הקמפיין ואז תתפנה אליו, כשיהיה לך משהו כזה תקפוץ ביניהם, זה כיף שתמיד יש את הקמפיין ברקע שמחכה לך ולא שאתה משחק דברים צדדיים אחרי שהסיפור הראשי נגמר.
&nbsp
אני חושב שכל המפה פתוחה לך כבר עכשיו, אני בטוח שיש פאזלים של הרידלר שאתה לא יכול לפתור עד שתתקדם יותר בסיפור ותקבל גאדג'ט מסויים אבל פיזית לא ראיתי שיש בעיה להגיע לאן שבא לך.
&nbsp
וכן, עשיתי קצת הפסקה מהוויצ'ר אבל אני מקווה לשלב בין השניים איכשהו, אני לא רוצה לסיים את באטמן מהר למרות שאם תתן לי אני זולל עכשיו את הקמפיין כמו מטורף :p
&nbsp
המשחק באמת נראה מצויין ורץ מעולה, חשבתי כבר עם הוויצ'ר שאין מה לעשות ומתחילים לחזור קצת לסטנדרטים של דור קודם של 30 לא יציבים מאוד, אבל באטמן שהראה שבהחלט אין סיבה להתפשר עדיין על הפריימרייט, זה לא שהוא נראה פחות טוב מהוויצ'ר במיוחד (כל משחק והדברים הטובים בו, לוויצ'ר יש יתרון בסביבות אבל המודלים והאפקטים בבאטמן רמה מעליו, נראה לי אני יכול להסתכל על הבאטמוביל כל היום :)) והוא עדיין רץ מצויין.

אוקיי שכנעת אותי :).אעשה גם סייד קווסטים

אתה יודע מה אני הכי אוהב במשחק הזה? שאין אזרחים מרגיזים בעיר שלא מוסיפים כלום לגיימפלי. מרענן.

evilplate

New member
זה ככה בכל הסדרה

ותמיד יש איזו סיבה למה אף אחד לא ברחוב, בסיטי למען האמת זה היה הגיוני כי היה מדובר בחלק מסויים בעיר שסגרו בחומות וזרקו אליו את כל הפושעים, באוריג'ין היה נורא נורא קר, אז כן, אף אחד לא היה בחוץ בקור הזה חוץ מפושעים ובריונים שכנראה חסינים לקור, וב AK כמובן אתה יודע את הסיבה.
&nbsp
אם היו שמים אזרחים אז זה היה חתיכת כאב ראש עם הבאטמוביל, אבל מצד שני זה היה יכול להיות די מגניב לראות את כולם בורחים מהמהומות ברחוב, אבל אם זה היה גורר כל מני FETCH בסגנון "אזרח במצוקה #256 שצריך להציל" אז אולי באמת עדיף בלי.
&nbsp
ד"א נפתחו סוף סוף משימות צד "אמיתיות", איזה משחק כיפי :)
&nbsp

voguemaster

New member
זה קצת מפתיע שהפורט גרוע

למרות שצריך לבצע אופטימיזציות ספציפיות למכונה שעליה מריצים (תכלס, סוגי PC) הייתי מצפה שזה יהיה קל יותר משמעותית מאשר בדור הקודם. הארכיטקטורה של המעבד מאוד דומה לשל ה-PC וכד' ובד"כ ה-PC סלחן יותר לגבי הקצאות זיכרון וניהול משאבים. מפתיע אבל רק חצי

evilplate

New member
זה נראה שהוא נעשה

ע"י חברה חיצונית ובצוות מצומצם, אז כמה שהארכיטקטורה קרובה, אם לא השקיעו בפורט הזה אז הוא יוצא כמו שהוא יוצא.

מפתיע שwb לא השקיעו בפורט

המשחקים הקודמים רצו מעולה על המחשב ראיתי אותם בהרחבה בזמנו. היית מצפה מwb להשקיע במשחק דגל כזה. גם אם רוקסטדי לא עשו את הפורט wb היתה צריכה לדאוג שחברה שמתמחה בפורטים כמו nixxes זה כזה הזוי שב2015 יוצא פורט כזה הpc חוזר לגדולתו.. מקבל המוו משחקים שפעם היו אקסקלוסיבים לקונסולות... אבל עדייו מדי פעם יש חברות מעפנות כמו wb ויוביסופט.. שחושבות שכולם פיראטים בפיסי ולכן הם לא משקיעים.

עטלפוני

New member
סוף סוף

אני פוגש מישהו שמכיר בגאונות של הסדרת אנימציה הזו.
&nbsp
יש לי את המשחק ואני ממש מחכה להתחיל אותו, אבל הגעתי לנקודה שאני דווקא נהנה ביוניטי אז אני אסיים אותו קודם (ברור לי שברגע שאתחיל את באטמן לא אחזור ליוניטי...)

רק אצלי הגרפיקה נראת מגרוענת?

לא ידוע..משהו מפריע לי בפרזנטציה...
חוץ מזה אני מאוד נהנה מהמשחק...

evilplate

New member
אני חושב שהוא מתכוון

אם אתה שם לב הסגנון של התמונה הוא "מלוכלך" כזה, כאילו רצו לתת לעיר מראה קצת לא נקי ואפל, זה נראה שיש כמה פילטרים שהוסיפו על התמונה בשביל זה.
&nbsp
תשווה למשל לתמונה של אינפמס, אתה זוכר איזה נקייה היא? כאילו הבריקו אותה עם פוליש.
&nbsp
כמובן שברור לי למה הם הלכו על זה בבאטמן, הם רצו מראה מסויים לעיר, שתרגיש מיוחדת ואייקונית ולא סתם עיר רנדומלית במשחק וידאו.
בתכל'ס העיר באינפמס מרגישה כזו מתה וחסרת נשמה, וגם היא לא מפורטת כמעט בכלל, אין לה סקייל, אתה מרגיש כאילו אתה משחק באשדוד ולא בסיאטל, באטמן אוכל אותה בלי מלח מבחינה טכנית לדעתי, למרות שברור לי שיש כאלו שיעדיפו את המראה הנקי של אינפמס.
&nbsp
&nbsp

לזה התכוונתי פחות או יותר..

אבל זה יותר מפריע לי באיך שהדמויות נראות...הסתכלתי בשביל להשוות בסרטונים ביוטיוב של המשחק ושם התמונה נראת יותר נקייה...
מעניין אם זה בהגדרות של הTV שלי או שהPS4 שלי דפוק ומראה תמונה לא טובה...

אולי השארת את הtv על מצב קולנוע?

כשראית איזה סרט או משהו? גם אף פעם אל תשחק על מצב game כי זה פוגם בגרפיקה. כל עוד אתה על מצב תמונה סטנדרטי אתה רואה את המשחק כמו שהם התכוונו

היא על מצב משחק...

לרוב זה לא פוגם בגרפיקה אבל אולי במשחק הזה המצב שונה..אני אבדוק...

למעלה