שיש שני רובינים?(אני פשוט לא זוכר עם כן או לא) (התמונה למי שקוראה או יקראה את הקומיקס היא ספוילר לפחות ניראה לי) כי יש לי תאוריה(אני לא יודע עם זאת ממש תאוריה ניראה לי יותר השארה)(אפילו שזה לא ממש מתאים לפורום אז אל תגידו לי את זה כי אני יודע) כי לפי הטיין טיטנס(הקומיקס) יש את הרובין הראישון עם החבורה שלו שהיתה(עם ריביר(ככה קוראים לה)ביסט בוי והשאר) ועכשיו יצאה להם קומיקס חדש שיש שם את את רובין סופרבוי וואנדרגורל פלאשקיד וזהו(ניראה לי) ויש לי תמונה
ומראים את רובין נילחם עם נייטווינג וכתוב Teen Titans - Old vs. New אז עם מישו יודע הוא יכל לענות לי?
דיק גרייסון היה הרובין המקורי, אבל הוא התבגר ונמאס לו להיות בצל של באטמן - אז הוא עזב את גותהאם ועטה את השם של נייטווינג. אח"כ באטמן אימץ נער בשם טים דרייק שנהייה הרובין השני.
בעולם הסדרה המצוירת ו Batman Beyond, טים דרייק הוא מהנדס אלקטרוניקה שעזב את תפקיד רובין עקב טראומה שנחשפת בסרט Batman Beyond: The Return of the Joker. בעולם הקומיקס של DC, אחד מהרובינים נרצח. בספר The Dark Knight Returns לבאטמן יש דווקא רובינית - קלי קרי.