באיזה אינפמוס לשחק קודם?

CallMeCavanaugh

New member
באיזה אינפמוס לשחק קודם?

זה לקח הרבה יותר זמן ממה שחשבתי אבל בסופו של דבר יש לי פלייסטיישן 4.
בתור חובב אינפמוס 1 ו-2 אני מתכוון לשחק ב- Second Son, אבל כרגע עוד אין לי אותו. יש לי את First Light שהיה מתישהו בפלוס. השאלה היא אם להתחיל ממנו או לחכות איתו עד שאסיים את SS כי הוא יעשה לי ספויילרים?

evilplate

New member
מזל טוב וברוך השב

אם אתה שואל אותי העלילה של אינפמוס לפס4 לא שווה הרבה ככה שזה לא משנה (ואני מדבר כמישהו שאהב את העלילה של אינפמוס הראשון), לא שיחקתי ב FL אבל הוא כן מתקשר לאירועים של המשחק המלא, לא ביג דיל כי ככה או ככה לדמות שם לא קורה משהו משמעותי במשחק המלא ככה שאני לא רואה כמה זה יכול להרוס.

CallMeCavanaugh

New member
תודה ותודה

לא יודע כמה אני אהיה פעיל פה בזמן הקרוב, כולם יהרגו אותי כי אני נהנה מ- The Order (גילוי נאות - התחלתי אותו אתמול, אני רק בפרק 4 כרגע), אבל תודה על הברכה ותודה על התשובה.

מישהו 2

New member
תשובה

לדעתי כדאי להתחיל מהמשחק המלא ורק אחר כך ב- first light. סתם כי זאת נקודת המבט שלי לגבי איך שצריך לחוות את הסיפור.
אם אתה ממש רוצה אבל אין בעיה להתחיל מ- FL

ברוך השב! אנחנו מעדיפי ם איתי שנהנה מהאורדר....

מאשר שלא יהיה כאן איתי בכלל :) וואו לאן נעלמת!
ספר גם על החוויות עם האורדר, זה מעניין לשמוע.

CallMeCavanaugh

New member
פשוט קצת לא היה לי חשק לשחק, קשה לי להסביר למה

מאז שקניתי את ה-PS4, לפני שבוע, דווקא מתחשק לי גם לחזור למשחקים שיש לי בבקלוג על ה-PS3 כמו ארקהם סיטי שעוד לא שיחקתי בו או כל המשחקים של טלטייל שקניתי פעם באיזה מבצע כשכל משחק שלהם עלה דולר.
&nbsp
בינתיים שיחקתי ב Valiant Hearts, שאני עדיין לא בטוח מה אני חושב עליו. אני מאוד אוהב את הסגנון האמנותי שלו וגם הסיפור יפה ואפילו קצת מרגש ולמדתי ממנו כמה דברים שלא ידעתי על מלחמת העולם הראשונה (שזה לא קשה כי לא ידעתי עליה בערך כלום), אבל בסופו של דבר זה משחק חידות והחידות קלות אז מה הקטע? מה שכן, את קטעי הנהיגה ממש אהבתי.
&nbsp
חוץ מזה הכיתי על חטא וקניתי את גרים פנדנגו המחודש כי בפעמים הקודמות ששיחקתי בו זה היה עם עותקים פיראטיים אז כבר שיחקתי גם בו.
&nbsp
בקשר ל-The Order, אני נהנה מזה שיש בו הרבה סיפור, למרות שזה אומר הרבה קטעים של ללכת ולעשות QTE. היה נחמד, למשל, שבאיזשהו קטע ה-QTE התפצל לשלוש ויכולתי לבחור באחד מהם. מצד שני, הוא לא נטו QTE כמו גשם כבד והיו בו כמה קטעי אקשן נחמדים והרובה שיורה גז ואז זיקוק ממש מגניב. קטעי הפלטפורמה קצת מיותרים. אם הוא ימשיך להיות ככה, חצי סיפור וחצי אקשן, אני אהיה מרוצה.
&nbsp
אה, וחוץ מזה ניסיתי לשחק ב-Ether One ומסתבר שהיוצרים חשבו שלא צריך להכניס למשחק משהו שולי כמו Inverted Y Axis, אז שייחנקו.

חשבתי שרק אני ממכה על חטאים ככה לגבי עותקים פיראטים :)

Valiant Hearts עוד לא שיחקת בו,לעומק, מהכמה דקות ששיחקתי, זה הרגיש כמו לשחק בסרט אילם או ליתר דיוק קומיקס :) אני אוהב לשמוע שהחידות קלות דווקא :) לפעמים בא לי להירגע עם משחק לא מאתגר, אבל אני די מבין למה הוא לא יאתגר אשף קווסטים כמוך.

מקווה שסימנת את טרנזיסטור כשחילקו אותו בפלוס כי אני זוכר שהיית מעוניין בו :)

ואני גם מקווה שbroken age גם על הכוונת שלך, אם כבר קווסטים, כי אני מת לנסות אותו, אבל אני מת לשמוע מאנשים נורמלים איך הוא.
מפתיע לשמוע שאתה נהנה מהסיפור של האורדר איתי :) זכור לי שלא כזה התלהבת מיפור של the last of us ולא נראה לי שיש מצב שהסיפור של האורדר מדגדג אותו.

CallMeCavanaugh

New member
אני חושב שלא הובנתי בזמנו

בקשר לוליאנט הארטס, אני לא בטוח עד כמה הוא משחק מרגיע. בכל זאת, מלחמת העולם הראשונה. אתה מוצא את עצמך לעתים די קרובות רץ בין פצצות או חופר בשדות מוקשים.
אכן סימנתי את טרנזיסטור ואני מאמין שאשחק בו בקרוב.
Broken Age מעניין אותי אבל יש לי אותו (את החלק הראשון) במחשב. אני אבדוק מה ההפרש במחיר בין לקנות את החלק השני במחשב ולקנות את כולו בפלייסטיישן כי בסופו של דבר אני נהנה יותר לשחק בפלייסטיישן.
ובקשר לסיפור של המסדר - אני פחות נהנה מהסיפור עצמו כמו שאני נהנה מזה שיש סיפור, שאני לא צריך להתעסק באקשן כל הזמן, זה מרגיש כמו משחק נחמד שבו ה-cutscenes אינטראקטיביות ולכן אני נכנס יותר לסיפור, אבל מהמעט שראיתי עד עכשיו נראה שהסיפור אידיוטי למדי ובכלל מה טסלה עושה בלונדון ולמה הוא ממציא רובי צלפים?
בקשר לסיפור של TLOU, אני חושב שהוא היה טוב ביחס לז'אנר והעובדה שהוא היה במדיום אינטראקטיבי ולא כזה שנצרך בצורה פאסיבית הפכה אותו לחזק יותר. אם אני זוכר נכון, הויכוח שלנו אז לא היה על אם הסיפור טוב או לא טוב (כי גם בעיני הוא היה טוב) אלא על האם הוא חדשני או לא חדשני (הוא לא היה חדשני בעיני, הרגשתי שהוא מתבסס בצורה כבדה מאוד על tropes של הז'אנר, אבל עשה את זה בצורה טובה).

וואט? טסלה מתהפך בקבר....

לפחות כשAC2 שם לך את ליאונרדו דה ווינצי בעלילה היה להם מספיק הגיון לשים אותו באיטליה, ולתת לך את הכנפיים שהוא ניסה להמציא בשביל ריחוף :)
איתי, עכשיו כשיש לך שוב חשק למשחקים תשחק גם בThe Wolf among us מעניין מה תחשוב על הסיפור. כן עכשיו אני נזכר, שמהות הויכוח היתה אם
the last of us הוא קלישאה או לא

טוב נו למה להתעסק בזוטות... העיקר שחזרת לפורום :)

CallMeCavanaugh

New member
בדיוק קניתי אותו בפלאש סייל שהיה

כך שאני בהחלט מתכוון לשחק בו בקרוב.
אתמול תכננתי לסיים עוד 2-3 פרקים במסדר, פתאום מתחבר חבר, התחלנו לדבר, שאל איזה משחקים יש לי, אמרתי דיאבלו 3, אבל עוד לא התחלתי לשחק בו, אז הוא אמר - מגניב, בוא אני אקח אותך לאיזה ריפט, שיהיה לך קצת ציוד למשחק.
מפה לשם, עוד לא התחלתי לשחק ואני כבר בדרגה 22 עם 4 מיליון זהב ועם פריצת דיסק מרוב חפצי קסם שהייתי צריך לסחוב הלוך ושוב מהמבוך.

דיאבלו 3 משחק מופלא :)

תשחק בו ביחד עם אישתך זו חוויה אדירה מניסיון אני וחברה שלי משחקים בו כל הזמן. חחח לי לקח סוף שבגוע שלם להגיע לרמה 22 :) כל הכבוד. הקלאס של המכשף כל כך מגניב, חבל שהם לא מוסיפים עוד סקיל אקטיבים בעדכונים, כי קצת משעמם לשחק אחרי שלמדת את כל הסט מתקפות, אבל היי אני חושב לעבור לשחק את הבארברי אז אני אהיה בסדר.

CallMeCavanaugh

New member
איזה כל הכבוד?

הבחור ברמה 70 עם פרגון באיזור ה370. הוא פשוט רץ ופוצץ כל מה שזז ואני ישבתי בצד וראיתי את הדרגות מצטברות.
היה איזה קטע שהוא אמר "תיזהר, זה בוס". שאלתי "איפה בוס?" והוא ענה "כבר הרגתי אותו". לפעמים הייתי תופס איזה מפלצת וחובט וחובט וחובט בה ובקושי היה קורה לה משהו ואז הוא היה מפעיל איזה כח לטווח רחוק, עושה סיבוב במקום וכל המסך היה מתנקה ממפלצות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!!!!

:) אני לא הייתי עצלן בכמויות כאלה, כי החברה שלי היתה רק רמה אחת מעלי במשחק כשעשינו את הקמפיין... היא עדיין עשתה את רוב העבודה ואני הייתי יותר זה שאחראי על איסוף השלל.. היא פשוט שדה במשחק הזה...

אבל חחחח קיצוניות כזו של להרוג בוס בשניה עוד לא ראיתי :)

למעלה