באיזה בית קפה היא ממלצרת?

ROCESM12

New member
באיזה בית קפה היא ממלצרת?

חייב לראות אם היא באמת יפה

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gifהיא ממלצרת במסעדת הפריים

ד"א משהו פעם היה במסעדה הזאת?

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gifאז ככה

גם אני ידעתי איפה היא ממלצרת אבל היה כתוב בוואלה בכתבה שמייקל לואיס מאחר אחרי גילת. אבל ביררתי בשבילך
איפה המסעדה באתר rol : מסעדת "הפריים" ראול וולנברג 2א' 03-6498080 תל אביב

מה זאת אומרת ללכת לראות אותה במסעדה??????????

לא נראה לכם מוגזם ללכת "לצפות" בה במקום עבודתה???? לא במקום חברים. סליחה, אבל זהו מקום עבודה, ולא מקום בילויים. אנחנו בטח ובטח לא רוצים להזיק לה במקום עבודתה. נ-כ-ו-ן ??? !!! תחשבו על זה שוב ותראו שאני צודקת. תתאפקו רק עוד קצת, אוטוטו, אחרי החגים, יוצא הדיסק שלה, אריאל יארגן לחברי הפורום מפגש איתה, וכל מי שירצה יראה איתה ואפילו ידבר איתה , אבל ללכת לשם זה לא לענין.

In Rehab

New member
לא...היא יפה בכאילו.

סתם,ת'אמת,ברור שהיא לא תיראה זוהרת כמו בתמונות. מי כן נראה טוב אחרי כמה שעות של מלצרות?

אז אני רוצה לומר לך חד משמעית שגילתי יפה פי

100 במציאות מאשר בתמונות, וכל מי שמכיר אותה אישית יוכל להעיד על כך. זה שהיא עובדת בתור מארחת,{ ולא מלצרית,} במסעדה, לא עושה אותה פחות יפה, ואני אומר לך משהו חשוב באמת.... היופי הענק של גילתי הוא היופי הפנימי הנדיר שלה. היופי החיצוני הוא שום דבר לעומת מה שיש לה בפנים. אני לא מכירה כל כך הרבה אנשים עדינים ואדיבים כמו גילתי שלנו. היא רואה את כולם בגובה עיניים, מחלקת אהבה בטונות, ונשמה ענקית וטהורה יש לה. אז כל החארטה הזאת על היופי, ועל כמה היא כן או לא יפה אחרי משמרת.... תשאיר מאמי לאנשים אחרים. גילתי שלנו היא אישיות מיוחדת שהיופי שלה מורכב מיופי נדיר של חיצוניות ופנימיות מדהימה והקומפלקס הזה יוצר אדם יפה,פשוט, טוב , אדיב, ונדיב ברמות על. היא לא דיווה עם מניירות של פלצנות בע"מ... היא פשוט בן אדם עם נשמה ענקית ואוהבת, אז בואו נחבק אותה מרחוק ונתפלל להצלחתה כי היא בדרך הנכונה.

למעלה