באיזה גיל אפשר להתחיל לרכב על סוס

אודליה8

New member
באיזה גיל אפשר להתחיל לרכב על סוס

היי לכולם רציתי לדעת בבקשה באיזה גיל ניתן להתחיל ללמוד רכיבת סוסים? . יש לי בן בן 3 שממש מכור לרכיבה על סוסים ,זה נשמע מוזר אבל הוא פשוט מאוד "מכור לסוסים". אציין שהוא רכב כבר כמה פעמיים על סוס (על סוס פוני הוא לא מוכן לרכב מאחר והסוס קטן מידי),בכל אופן אם מישהוא יודע על חוג לגיל כזה באזור השרון אשמח לקבל פרטים תודה

buttermilk

New member
מאיזה גיל? כל גיל! אם הבן שלך...

לא מוכן לרכב על פונים אז את צריכה להסביר לו שהוא לא יכול (או שאולי לפעמים כן)לרכב על סוס גדול

TauraMan

New member
זה ממש חמוד ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אבל אני מצטערת, לא יכולה לעזור בקשר לחוות. בכל מקרה אני מקווה שהוא ימשיך לרכב.

אוקי...

בעיקרון אין כל כך בארץ כמו בחו"ל כאלה חוות שמקיימות שיעורים לילדים ממש ממש קטנים.... הנושא רק עכשיו מתחיל להתפתח.. ולי עד היום ידוע רק על חווה אחת והיא בדרום אז.... סורי לא יכולה לעזור...

TauraMan

New member
חמוטל.. שימי לב לאן את ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

משרשרת.. זה מעצבן להבין אחר כך למי התגובה..

איפה שאני רוכבת יש ילד בן 4 וחצי

שרוכב כבר שנה ודוהר והתחיל קפיצות חודש שעבר (האמנם רק קורה על הריצפה אבל הפוני קופץ את זה)

פרסה

New member
תגובה..

בעקרון ניתן לרכב מכל גיל יש בעיה בגיל הזה לרכב על סוס גדול בגלל ביטוח. אבל אולי יש אפשרות לוולש (סוס בגודל בינוני) אולי! על פוני אפשר חוות באזור השרון: חוות רעננה יש מלא חוות במסובים ויש את חוות הפארק ליד הספארי

Y GIRL

New member
יש לי רעיון..

אם לא מצאת חווה שמאפשרת לו לרכב אז יש קייטנות רכיבה בחוות מסוימות אני לא יודעת על חוות באיזור שלך אבל בדרום אני יודעת לבטח שיש אבל לא יזיק להיתקשר ולשאול .אולי במסגרת קייטנה הוא יוכל לרכב ואז הוא יוכל להמשיך באותה חווה כבר כי ידעו שהוא בוגר לגילו. מקווה שעזרתי...

niko girl

New member
אפשר לרכב מגיל 3-4

למרות שאנילא חושבת שיש חוות מתאימות בצפון אויל רק בדרום. אז אני לא יכולה לעזור לך!

טוי בוי

New member
זה די טלוי במה את רוצה לאלף לך

את הסוס.. לריינינג מתחילים לאלף ב-2 וחצי ולאינגליש 3 ולמרוצים 2 וחצי לפי ידיעתי...

למעלה