באיזה גיל זה עובר?

shirlove

New member
באיזה גיל זה עובר?

הקנאה... היי אני בת 18.יש לי שני אחים גדולים ממני,האחד בן 21 והשני בן 20. באיזה גיל זה עובר?מה עובר?הקנאה... האחים שלי לא תומכים בי בכלל. לא שמחים בשבילי... בכל אופן כך אני מרגישה.חשבתי שאחים בגיל הזה כבר אמורים להיות אוהבים.אני תומכת בהם תמיד ומפרגנת ,והם להפך,אז נמאס לי ואני מפסיקה גם לפרגן. אח האחד שלי לא מעודד אותי לגבי הצבא,ושניהם יחדיו אומרים לי כמה שאני אסבול שם(מנסיון שלהם כביכול).הגדול יותר עוד בסדר...אחי השני בן ה-20 ממש מציק לי.כל מילה שנייה שלו כלפיי זה מטומטמת.ירידות ועלבונות. האח יותר גדול גם בזמן האחרון לא מפרגן בדיוק.אני לומדת תאוריה והוא צוחק ואומר עד כמה שזה נראה מעורר רחמים שאני לומדת. אני בחורה מקסימה,ואני אחות שהלוואי על כולם. באיזה גיל הקנאה חולפת?אין לי מושג...

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

הקינאה לדעתי תמיד תהיה שם, אם יהיה לה מקום. ככה לפחות זה ביננו- אנחנו די מקנאים אחד בשני, ואני מודה שדי מקנאה באחותי על היחס המיוחד שהיא מקבלת ותמיד קיבלה. אני חושבת שברגע שהם יתבגרו קצת, יתחילו את החיים האמיתיים, מה שנקרא
, היחס הזה ייפסק. לפעמים לוקח זמן קצת להתבגר... האם לדעתך יש מקום לשיחה, לפחות עם אחד מהם? מקווה שהמצב ישתפר

למעלה