באיזה גיל לאחר הלידה צריך התינוק ..

באיזה גיל לאחר הלידה צריך התינוק ..

לראות רופא ילדים? שחר שלי בת 10 שבועות ואני לא יודעת מתי היא צריכה לעשות ביקורת אצל רופא ילדים. (אני גרה בקיבוץ והאחיות בטיפת חלב בקיבוץ קצת מעופפות)

Penina

New member
נראה לי חדשיים

אני גם ילדתי פג אז לקחתי אותו למרפאת פגים, אבל בטיפת חלב כבר אמרו לי הכל! בהצלחה!

לי אמרו שלושה חודשים

הביקור הראשון של שחר אצל רופא היה אמור להיות בטיפת חלב בגיל שלושה חודשים. אך מכיוון שמהר מאוד הפסקנו לבקר שם, זה היה קצת אחרי באחד החיסונים (של 4 חודשים? לא זוכרת.) אחרי הבדיקה ההיא לא היינו שוב אצל רופא עד גיל 7 חודשים כי היא היתה בריאה לחלוטין ולא היה צורך. נראה לי שזה תלוי במידה רבה במקדם הלחץ של ההורים
-- ליאורה

למה לא להתקשר ולשאול??

אני רואה שקיבלת מגוון תשובות. אני אישית לא זוכרת למרות שעברה רק שנה. אז הצעתי לך - פשוט תתקשרי לרופא ילדים ותשאלי ודרך אגב

לנו אמרו בגיל חודש

אבל עם היא כבר בת 10 שבועות אז ממש בקרוב צריכה להיות לה בדיקת התפתחות אצל הרופא/ה בטיפת חלב

מזל טוב ../images/Emo65.gif

אנחנו התקשרנו לרופא והוא אמר שהוא מעדיף לראות תינוק בריא בפגישה הראשונה ואז יש לו מידה מסוימת של השוואה כאשר התינוק חולה לקחנו את רוני לרופא בגיל חודש לדעתי קודם תבררי איזה רופא בסביבה נראה לך הכי טוב ואם האחיות בטיפת חלב מעופפות כדי לראות רופא כי גם הם עושים את הבדיקות הכלליות של רפלקסים וכו´

כדאי ללכת איתה כבר עכשיו.

תמיד טוב לעשות הכרות עם הרופא ולא רק ברגע הקריטי. אני הלכתי עם שגיא דיי מוקדם, בגיל 4 שבועות. עשינו איתו הכרות, ביקשנו שיבדוק כל מיני דברים, וגם שאלנו שאלות עליהן קיבלנו תשובות בטיפת-חלב, אבל רצינו לבדוק את האחות...

למעלה