באיזה גיל לדעתכם כדאי להתחיל?

gils33

New member
באיזה גיל לדעתכם כדאי להתחיל?

באיזה גיל לדעתכם נכון להסביר על מין לילדים? איך תסבירו? סרט?בע"פ? האם אבא לבן ואמא לבת או שזה לא משנה? אשמח לשמוע את דעתכם כי אני מתלבט מאד

Master Stav

New member
ששואלים אני עונה

סה"כ המדיותהשונות עמוסות בתיאורים שונים ומשונים כך שהחשיפה מאד מקודמת אולי מעט יותרמידי מוקדמת ואם זאת אני נוטה להאמין שהזמן מגיע יודעים , ואצלי אין שאלה של אבא לבת וכדומה ....אני הורה ככזה שוחחתי עם ביתי כשהיגעה לגיל המתאים לה ושם זה מורכב יותר היא בעלת נטייה חד מינית ובימים אלו ביתי בת ה9 שואלת שאלות ואני עונה ....מאמיןש כך אנהג גם עם 2 הבנים כאשר ישאלו

gils33

New member
הילדים שלי

הגדול 10 והאמצעית שבע אני מתחיל להרגיש שהגדול מסוקרן... לא רוצה שיתחיל לראות שטויות בנט (כחולים וכולי..) למישהו היה ניסיון?

Master Stav

New member
מאחורי עלה התאנה - ספר

הסברה מינית לצעירים ד"ר משה לנצט, מנהל המחלקה הגניקולוגית בביה"ח קפלן ברחובות, מרצה באוניברסיטת ירושלים ותל-אביב עוסק מזה שנים רבות בהסברה מינית לבני נוער וזוגות צעירים. מלבד עבודתו הענפה במקצועו כרופא נשים, הוא נודע ברבים מהופעותיו והרצאותיו בנושא ההסברה והחינוך המיני. ספר זה – "מאחורי עלה התאנה" – הוא הראשון בסוגו אשר נכתב על-ידי מומחה ישראלי עבור הצעירים בישראל, ובו נסיון נועז וחדשני להאיר להם את דרכם בתקופת ההתלבטויות והסקרנות המינית הטבעית. ספרו הקודם, "הלידה", המיועד לנשים הרות, הוכיח את יכולתו של ד"ר לנצט לכתוב בצורה פופולארית המובנת לכל.

תלוי בני כמה הילדים - אם הם בני שלוש וחצי

הייתי מחכה שהם ישאלו, אם הם בני 10 כבר יש מקום לדבר על כמה דברים שקשורים לזה. הבת שלי קיבלה הסבר בגיל 5.5 כשהייתי בהריון עם הזאטוט והיא התחילה לשאול שאלות. שנינו ענינו - גם בעלי וגם אני, כל אחד בתורו (כי היא שאלה את שנינו , מה שהכי נכון והכי טיבעי והגיוני)

למעלה