באיזה גיל מפסיקים לספור?

ד ר ל י

New member
באיזה גיל מפסיקים לספור?

אני בת 41 אבל שמתי לב שכששואלים אותי בת כמה אני אני עונה 40. לא בכוונה, באמת שלא. יכול להיות שמגיל מסוים מפסיקים לספור או שזה רק אצלי בלבול או הכחשה?(איך בא לי לחזור לישון
)

פ נ ט i ם

New member
בגיל חובב

אם הם מאמינים לך אז מה אכפת לך ?
&nbsp
בואי נראה מה יקרה עוד עשור...

&nbsp
פרקת את כל הארגזים ? אפשר לבוא לקפה ומאפה ?

achokler

New member
ששואלים טות ששואלים אותי בן כמה אני

אני עונה 39 כבר פעם שלישית

מעולם ולעולם

לא אתכחש לגילי המדויק וכי למה ומדוע ,הרי אין לברוח משום דבר ובעיקר לא לענין כרונולוגי מובהק

ד ר ל י

New member
לא יודעת

אני לא עושה את זה בכוונה לדעתי, אין לי בעיה עם הגיל , פשוט אני פחות זוכרת אותו אולי זה בגלל שרק לפני פחות מחודש היה לי יומולדת אז לא הספרתי להפנים /-:

litzuf

New member
אני לא מפסיקה לספור...

אומרת את הגיל המדוייק...
לא מתביישת מגילי.

עם הסניליות

מפסיקים לספור ועוד כמה דברים

אני למשל בן 40 ו 15 בערך
את רואה ?
לא חייבים להחליף קידומת

PapaRon

New member
אפשר להפסיק

הי , אני חושב שמרגע שהיומולדת של הקטנים נעשה הרבה יותר מעניין משלנו, זה סימן להפסיק..

בחיוך וקריצה כמובן, אבל באמת שזה כבר לא משנה - העיקר שמרגישים טוב ויפים.

ד ר ל י

New member
כל עוד מאמינים לגיל שאתה אומר זה בסדר

לפעמים אני חושבת שמה זה משנה מה אומרים, כולם שוכחים בסוף את הכל.אנשיםהרי לא זוכרים את מה שאתה אומר אלא את מה שאתה גורם להם להרגיש.

PapaRon

New member
צודקת

צודקת דרלי..
מה שאנשים יודעים הוא מה ש״מלמדים״ אותם לזכור, ובכל הנוגע לגיל הרי זה מידע זניח למדי - אז מותר קצת לעגל פינות אם רוצים.
מעבר לכך, עבור מי שנראה ׳שמור׳ ובכושר טוב אני מניח שאין ממש הבדל בין 39 ל 43. ולזכור שיש גורמים אישיים וסביבתיים שמשפעים על המראה וההרגשה של כל אחד ואחד.

שונצו

New member
נראה לי שכאשר המוח מתייבש איפשהו

סביב ההריון הראשון....

אני כבר כמה שנים (מאז שנולדה בתי?..) לא זוכרת בת כמה אני, וצריכה לחשב כל פעם....
סבתא שלי ז"ל, נהגה להגיד עד יום מותה (כמעט, בשבועות האחרונים היא כבר לא דיברה) שהיא "בת 21".....
אגב, היא נפטרה (לפני שנתיים וחצי) מס ימים לפני יום הולדתה ה-97. בשנה הבאה היא הייתה אמורה להיות בת 100!

ד ר ל י

New member
אני מחבבת את סבתא שלך

אפילו שהיא נפטרה.מגניב שאנשים משאירים אחריהם זכרונות שאפשר להעלות בחיוך...
גם אצלי כל הריון העלים תאי מוח ומחק המון זכרונות.חבל שאין ענן מסודר ובלתי מוגבל שאפשר לשמור עליו את כל הזכרונות וגם לשלוף אותם בנוחיות ומהירות כשצריך.

שונצו

New member
אם תזכרי הכל מהכל זה יעמיס על המוח שלך בטירוף

יש סיבה שאנחנו שוכחים דברים- חלק גדול מהם פשוט אין צורך שנזכור.

סבתא שלי ז"ל השאירה אחריה המון- גם זכרונות, גם חפצים נהדרים (חלק אני ונכדיה/ותיה האחרים/ות לקחנו, חלק מכרנו)

ביגבן4

New member
חחחח בתפוז החליטו לנקות לי 20 שנה

למרות שברישום רשמתי שנת לידה 65, תפוז החליט 85, כל ניסיונותי לשנות ל 65 עלו בתוהו.
אני עוד עלול להתרגל לגיל הזה.

למעלה