באיזה גישה פונים לקבל ראיות ?

באיזה גישה פונים לקבל ראיות ?

לפתע פתאום יצאו ניצוצות משקעי החשמל בכל הבית, כל מכשירי החשמל והמנורות נדלקו והתכבו לסירוגין בקצב מסחרר במשך כ 10 דקות, נשמעו קולות של פיצוצים והבזקי ניצוצות, המחשבים בבית נשרפו, רצנו לחלון לראות מה הרעש של הפיצוצים החזקים בחוץ ופתאום אנחנו רואים את העמוד החשמל עם ניצוצות של אש בכבלים מדובר על אש בגובה של שלוש מטר. במקרה עבר שוטר עם הניידת, הזעיק הרבה ניידות, והאש בעמוד חשמל נמשכה. השוטר צילם את העמוד חשמל בוער ביקשתי ממנו אם אפשר לקבל תמונה כי המחשב שלי נשרף ואני צריך הוכחה לאירוע והוא אמר שזו תמונה פרטית. גם שאר השוטרים סירבו לתת לי את התמונות שהמשטרה צילמה. באו צוות כבאות (כנראה של המשטרה) כולם השתהו חסרי אונים מול עמוד חשמל מתלקח. הלהבה הגדולה מהעמוד החשמל נמשכה לפחות 20 דקות ולא היתה לי מצלמה לצלם. כמובן שחברת החשמל הגיעה כרגיל רק אחרי שלוש שעות וכיבתה את החשמל לכל האיזור עד לפנות בוקר. אני בבעיה מאוד גדולה כי המחשבים שלי והמחשב החדש והיקר מביניהם נהרסו וכדי לפנות לקבלת פיצוי מחברת החשמל/לתביעות קטנות, עלי להצטייד בתמונות. מאוד מטריד אותי שאין לי תמונות. אם אפנה לחברת החשמל בגישה שאגיד להם "תשמעו אני צריך מסמך בכתב שהעמוד חשמל נשרף כדי לתבוע אותכם" אז כמובן שהם יסרבו לתת לי. והשוטרים סירבו לתת לי מסמך בכתב על קיומו של האירוע שהם באו וראו (ואפילו צילמו את העמוד נשרף באש). באיזה גישה פונים למשטרה ולחברת החשמל כך שיהיה אפשר להוציא מהם מסמך בכתב שמעיד על קיומו של האירוע המדווח הזה ?

מאוד פשוט

אתה ניגש לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגורייך, ולפי תאריך הארוע, ובטענה שאתה אחד מניזוקיי השריפה בעמוד החשמל, אתה מבקש לצלם את תיק המשטרה. בנוסף, נסה, אך בכך אני לא בטוחה, לבקש לצלם את התיק במכבי האש, או אפילו את היומן שבו הם הוזעקו באותו מועד. בברכה

כל הראיות נמצאות אצל המשטרה

והבעיה שהגורמים האלה בטח לא יסכימו לתת לי מידע כי יש לי נסיון רע איתם ביזמן אמת כשהשוטרים צילמו וביקשתי מהם שיתנו לי תמונות ואמרתי להם שאשלם להם כסף בשביל תמונה. והשוטר הראשי של כולם אמר לשאר השוטרים לא לתת לי. הם ניפנפו אותי ולכן יש לי הרגשה מאוד חזקה שבמשטרה לא יתנו לי כלום. בגלל זה אני אוכל עצמי שלא היתה לי מצלמה לצלם כי ידעתי שאי אפשר לסמוך על גורמי המשטרה. האם יש על המשטרה חובה למסור לי פרטים ?

עליך להציג את העובדות כך

שאתה הוא נפגע ישירות ממה שבוצע, ולכן זכותך לצלם את התיק. למיטב ידיעתי, המשטרה צריכה לתת לך לצלם את התיק. בברכה

mol3

New member
בשעת אירוע לא ניתן לקבל

כי זה חומר חקירתי שטרם עובד. אני בטוח שפנייה לתחנה בדיעבד, תפתור את הבעייה. בכל מקרה, ניתן לפנות גם לשירותי הכיבוי. ואם זה לא יעזור (מה שלא נראה לי), פשוט לזמן את מפקד התחנה לעדות ותוך 5 דקות יהיו תמונות (כי הדבר הארחון שהוא רוצה זה להגיע לדיון סתמי)

למעלה