באיזה התראה מינימלית מותר לזמן לחד יומי?
נ ניר נגר New member 8/1/04 #2 היי שוקי, קפוץ למאמר: דע זכויותך ותלמד שם על המרווח בין מילואים אחד ומישנהו וכמה זמן התראה יש לך לפני שאתה מזומן. אם עדיין יש שאלות אתה מוזמן לפנות בשנית.
היי שוקי, קפוץ למאמר: דע זכויותך ותלמד שם על המרווח בין מילואים אחד ומישנהו וכמה זמן התראה יש לך לפני שאתה מזומן. אם עדיין יש שאלות אתה מוזמן לפנות בשנית.
ש שוקי היפה New member 9/1/04 #3 קפצתי והעניין לא מוזכר שם אני לא מדבר על מרווח בין תקופות מילואים אלא רק זימון ליום אחד לעניין מנהלי
נ ניר נגר New member 9/1/04 #4 Section...בואי בואי חמודה... בתור נציגת הפורום ובתור אחת שמשרתת כמשקית קישור האם יש לך מושג כמה זמן לפני צריכים להתריע על שירות חד יומי?
Section...בואי בואי חמודה... בתור נציגת הפורום ובתור אחת שמשרתת כמשקית קישור האם יש לך מושג כמה זמן לפני צריכים להתריע על שירות חד יומי?
S Section New member 10/1/04 #5 מי קורא לי בשמי?? אם זכרוני אינו מטעה אותי 14 יום. ואני רק רוצה לתקן טעות אחת קטנה בדבריך.. המילה "משרתת" אינה אקטואלית יותר. מעתה אמור- section מש"קית קישור במיל'
מי קורא לי בשמי?? אם זכרוני אינו מטעה אותי 14 יום. ואני רק רוצה לתקן טעות אחת קטנה בדבריך.. המילה "משרתת" אינה אקטואלית יותר. מעתה אמור- section מש"קית קישור במיל'
נ ניר נגר New member 11/1/04 #7 אני אברר את הנתון אצל קצינת פניות הציבור ואוסיף זאת לדך של דע זכויותך.