באיזה זמנים משדרים דריה?

Eclipsed 0

New member
4 פעמים בשבוע...

בערוץ 3 (מתורגם) יום שישי 19:30 יום שבת 08:50 MTV (אירופה) יום שבת: 10:30 יום ראשון: 09:30

Eclipsed 0

New member
הקפצה, להזכירכם..

סוף השבוע הגיע.
היום, מחר ומחרתיים יש דריה. לא לשכוח, לתלות פתקים על הטלויזיה, שלט, ארון, אחות קטנה, העיקר לראות :ז (אלו הימים האלו של החודש, בהחלט כן)
Orcestral suite No 2

Dracos Love

New member
אי אפשר להקפיץ ../images/Emo108.gif

אתה לא יכול להקפיץ יותר מיומיים-שלושה לאחר שנשלחה ההודעה, ולא פחות מ-10 תווים בהודעה. (וקיבלת טאגליין..)

SA SA

New member
אני ידוע על השידורים האלה וזה ממש..

חרא של זמנים,הרי מי ער בבוקר? ומי נמצא בשישי בערב בבית?(טוב לפעמים ב7:30 בשישי בערב כן נמצאים),חוץ מלפעמים את השידורים של שישי בערב את שאר התוכניות אני תמיד מחמיץ כי אני לא ער בבוקר,חוץ מהיום שזה היה נדיר וראיתי(בפעם האלף)את הפרק הזה שג´יין פוגשת לראשונה את טום,גם כל השידורים הם שידורים חוזרים ככה שזה לא שווה להתוערר בבוקר בשביל זה(טוב אולי כן,אבל אני ממש לא בנאדם של בוקר,ככה שגם אם אני רוצה להיות ער בבוקר אני לא יכול)ככה שזה ממש חרא של שידורים,גם שידורים חוזרים וגם כולם חוץ מאחד בבוקר,אני אהבתי שהיו את הפרקים החדשים בערב ושהיו שידורים חוזרים של הפרקים החדשים יותר בלילה,זה היה באמת הרבה יותר טוב,טוב בכל מקרה עדיין לא ישנתי מאז הפרק הזה שראיתי היום בבוקר,אז אם אני אצליח להרדם אני אעשה את זה עכשיו,לילה טוב

למעלה