באיזה חיתולים אתם משתמשים?

אלה_ה

New member
באיזה חיתולים אתם משתמשים?

עד עכשיו השתמשתי בפמפרס. ניסיתי האגיס ופתאום צריך להחליף חיתול לעיתים קרובות יותר. נדמה לי או שהם סופגים פחות?

נעה גל

New member
אני לא חושבת שהם סופגים פחות

יש ענין של גזרה שונה בין האגיס לפמפרס. אני אגב, משתמשת אך ורק בהאגיס, כי גם אצל אורן (כשלבשה טיטולים) וגם אצל איתמר, היה בורח פיפי וקקי מהטיטול כשהשתמשנו בפמפרס. והנה קוריוז קטן לגבי האגיס. כל המשפחה שלי גרה בדנמרק (כלומר, דודה שלי ובן הדודה שלי נשואים לדנים). לפני שנה האגיס הגיעו לדנמרק לראשונה ואשתו של בן הדודה שלי (להלן: גיסתי) נחרדה לגלות שהם מכילים חומרים מבשמים, היא פתחה את האריזה ולטענתה ממש מריחים שהם מבושמים (והיא לא מוכנה לשים אותם על הטוסיק של הבנות). היא פנתה ליבואן, הוא הסביר לה שהיא צריכה לפנות לאיזה משרד ממשלתי, היא מלאה טופס תלונה ובזה הענין נגמר מבחינתה. היא חזרה לטיטולים המקומיים. אחרי חצי שנה היא קיבלה טלפון מנציגות האגיס בדנמרק שבשר לה שבעקבות התלונה שלה ושל הורים נוספים (כנראה רבים), האגיס פתחו קו יצור חדש במיוחד לדנמרק שבו הטיטולים לא יהיו מבושמים יותר. על דעתי זה כמובן לא היה עולה לעשות דבר כזה. שלא לדבר על זה שלא עלה על דעתי שהטיטולים מבושמים...

טל66

New member
אנחנו התחלנו בהאגיס

ואז כששחר היה בן 6 חודשים התחילה לו פריחה בטוסיק. הרופא (המצ´וקמק) שלנו אנר שאולי הוא אלרגי לחיתולים אז ניסינו להשתמש בפמפרס. מאד לא אהבנו אך לא היתה לנו ברירה. היום אחרי שכבר ענייני הפריחות נגמרו חזרנו להאגיס ומרוצים. לא נראה לי שהם סופגים פחות. טל

אנחנו משתמשים רק בפמפרס ואפילו אחרי

לילה שלם הטיטול מלא פיפי והטוסיק יבש ולא אדום (בלי משחות מעצבנות)

אני חושבת שזה אינדיבידואלי - אבל...

אחרי שניסינו כמעט את כולם, המסקנה היא לא להתקרב לטיטולים ותפנוקים - וסליחה שאני משמיצה את תוצרת הארץ. מה לעשות, היא פשוט לא שווה! אנחנו באמת נדדנו, בסופו של דבר, בין פמפרס והאגיס ובסך הכל שניהם היו טובים. אם כי במקרה שלנו, האגיס ספגו טוב יותר ואיתם גם נשארנו - מרוצים מאוד עד עכשיו (ועוד הטוסיק נטוי).

anat30g

New member
החיתול שבמבצע הוא הטוב ביותר!!!!!

יש לי תאומים - ואצלם החיתול שבמבצע הוא החיתול הטוב ביותר לתקופבת המבצע... הגדולים שלי היו שנודלו יחדים (להבדיל מתאומים) - להם היה פמפרס (אז עוד לא היה האגיס בארץ)... הטיסיק שלהם היה מקודש לחיתול היקר ביותר בשוק - אבל אם שנים אין ברירה - מה גם שיש סדר יום ושיגרה יותר מחמירה מאשר עם ילד יחיד... להם מחליפים חיתולים מתי שצריך (ז"א כשיש קקי) וגם כל כמה שעות כחלק מסדר היום (לפני שהולכים לישון, לפני שהולכים לגן שעשועים, אחרי האוכל...) ככה שיוצא שהחיתולים הפשוטים עומדים במשימה בצורה יעילה - כי כשמחליפים בתדירות סבירה (כל ארבע שעות) והילד לא שותה 17 בקבוקי מים בשעה החיתול הפשוט יעיל ביותר. כמו כן - נסו את החיתולים של היפר נטו - של הסופר קלאס - קוראים להם ניפ או נאפ והם זולים וסופגים... חברה שהשתמשה עד היום באגיס, לא נגעה בפמפרס כי לטענתה לא ספג מספיק - משתמשת בהם היום ומודה לי על ההמלצה. ענת

אלה_ה

New member
יש גם תוצרת הארץ טובה

פעם השתמשנו בתפנוקים כיס והיינו מרוצים. אולי עוד נחזור אליהם.

נעה גל

New member
לצערי, אני מסכימה עם הביקורת על

תוצרת הארץ. יום אחד באופן תמוה החלטתי לקנות תפנוקים. האמת? המחיר היה ממש מפתה. האגיס עלו 74 ש"ח ותפנוקים עלו 45 ש"ח (היה מבצע). קללתי את הרגע שקניתי אותם. הם פשוט התפרקו על איתמר. איתמר לא עושה פיפי הרבה פעמים ביום, אבל כשהוא עושה, זו בריכה ענקית. וכך קרה שאחרי כל פיפי הייתי צריכה החליף חיתול, בגלל התפוררות. אחרי כמה ימים, הבנתי את הרעיון ומסרתי את כולם. על זה אנחנו אומרים בבית "אנחנו לא עשירים מספיק בשביל לקנות בזול".

לאה_מ

New member
תוצרת הארץ

לי יש העדפה לתוצרת הארץ, כמובן בתנאי שהמחיר אטרקטיבי ושאיכות טובה. כשעומר היה קטן, ניסינו את כל סוגי הטיטולים שהיו אז (עדיין לא היו האגיס) - הוא פשוט היה שותה כמויות אדירות של מים במשך היום והיה צריך להחליף לו חיתול בתדירות מאד גבוהה. גם בלילה היינו מחליפים לו לפני השינה, פעם אחת תוך כדי שינה לפני שאנחנו הלכנו לישון ובבוקר הוא היה קם ממש רטוב... אז אחרי שניסינו את כל הסוגים, התמקמנו על טפנוקים כיס. זה כנראה עניין של התאמה אישית בין הגזרה של החיתול לילד, כי האחרים פשוט ספגו הרבה פחות טוב. אגב, באותו זמן היו לנו חברים שהחליטו לעשות מחקר בנושא. הם קנו את כל סוגי החיתולים, תלו אותם מעל לאמבטיה ומזגו לתוכם כמויות מדודות של מים כדי למדוד את רמת הספיגה. נדמה לי שגם הם ציינו את הטפנוקים כסופגים ביותר, אבל אני לא משוכנעת, כי מים מכוס זה עדיין לא כמו פיפי של תינוק. עם שירה השתמשנו במה שהיה הכי זול באותו רגע. הכל התאים לה, הכל היה זול וכל הסוגים מילאו את המשימה על הצד הטוב ביותר. גם עם אורי זה פחות או יותר כך, כאשר יש לי רתיעה מפמפרס בגלל העניין של ניסויים בבע"ח.

shanty.G

New member
שלום לכולם, עוד היבט לפמפרס ../images/Emo128.gif

פמפרס הוא מוצר/מותג המשתייך לתאגיד הענק פרוקטר & גמבל. מצ"ב קישור ובו כמה מילים על התאגיד, מוצריו וחרם הצרכנים הבינלאומי המתנהל נגדם.

אלה_ה

New member
בדיוק בגלל זה לא רציתי לחזור לפמפרס

אבל אחרי שההאגיס להפתעתי לא עשו את העבודה חזרתי. זה עדיין מוזר לי איך את האגיס אני צריכה להחליף בתכיפות גדולה יותר.

שישיר

New member
גם אצלנו האגיס סופגים פחות..

אבל אני חושבת שנעה גם צודקת וזה גם תלוי בגיזרה של הילד.. לגבי הניסויים בבעלי חיים....יש הרבה מה להגיד, אבל בהזדמנות אחרת..

אלה_ה

New member
וסקר אוביקטיבי קובע

שמקום ראשון ליטופים שני-האגיס שלישי-תפנוקים רביעי-פמפרס חמישי-טיטולים לא נראה קצת מוזר? ליטופים? תפנוקים?

נעה גל

New member
אני לא ניסיתי את ליטופים, אבל אולי

סהר הוא לא כזה אובייקטיבי? מי הזמין את הסקר?

anat30g

New member
אוביקטיבי - מאוד לא אובייקטיבי

כי הוא ממומן על ידי פרסומות.... מה שכן - עשו לפני שנה פלוס מבדק במכון התקנים - וגם שם יצא שהחיתול של סנו הכי סופג... התירוץ של שאר החברות היה שיתכן שבסדרה מסויימת יהיה פחות חומר סופג מאשר בדרך כלל ולכן החיתול יזייף - כמו כן - לדברי החברות המתרצות - יש הבדלים בין החיתולים במידות השונות... ענת

../images/Emo20.gif

אריאלי שלי נולדה מאוד קטנה - 2.250 ולגודל הזה יש רק האגיס ופמפרס. ניסיתי קודם האגיס שלא היו טובים בכלל אז עברנו לפמפרס. כשהיא גשלה קצת עבורנות לטיטולים פרימיום והם הכי טובים בשבילה. לכל תינוק יש את הטוסיק שלו ולא כל מה שטוב לאחד טוב גם לשני.

מירי,

New member
טיטולים - ואפילו הפשוטים יותר...

הישתמשתי איתם גם עם דודו , והוא היה שתין לא קטן (2 בקבוקי מים ללילה ובמשך היום לא ניתן לספור..) גם עם בן אני עדיין משתמשת בטיטולים והוא כבר בגילו המולג 2.9 ועדיין ישן איתם כל הלילה , נכון שהוא לא קם הכי יבש , אבל גם עם האגיס ופמפרס הוא לא קם אחרת... ומעולם הילדים שלי לא סבלו מאדמומיות וחברותיה הלא נחמדות..

למעלה