באיזה חנויות כבר הדיסק של השבט נמצא

destar

New member
באיזה חנויות כבר הדיסק של השבט נמצא

באזור הקריות\נהריה מישהו אולי יודע ?!?

נצל"ש-

יש מצב שהדיסק יגיע לאילת? זתומארת, באילת אין טאוור רקורדס או התו השמיני (יש דיסקלטב
) אז ישנה אפשרות שהוא יגיע גם לשם?

Super - Girl

New member
שאלה לאנשים מפ"ת ...

חזרתי עכשיו ממסע מטורף
ברחבי העיר שמטרתו הייתה לקנות את הדיסק, עברתי ב-4 חנויות שונות ולאף אחת מהן הדיסק עדיין לא הגיע. יש מישהו שכבר קנה את הדיסק בפ"ת ...? אם כן אשמח שתשתפו אותי מידע כי גם אני רוצה
ואם אני כבר כאן אז זאת הזדמנות לאחל מזל-טוב והמון הצלחה לשבט
מקווה להגיע להופעה היום ...

dimano

New member
טאוור רקורדס בקניון הגדול אמרו לי ש

ביום ראשון הם כנראה יקבלו ת'אלבום...

Scratch One

New member
פרטים לגבי הדיסק בטאוור רקורדס

תקשיבו אנשים, טאוור רקורדס בעיקרון מחכים (כל הרשת) שתהיה דרישה משמעותית כדי לקחת את האלבום. הם עובדים עם התו השמיני, ומוכרים הרבה דברים אחרים שלהם, הם פשוט לא מרגישים עדיין דרישה מספיק גדולה בשביל להביא 'השבט'. (במילים אחרות, אם יוצא לכם להמשיך לשאול לגבי 'השבט' בטאוור רקורדס זה עוזר מאוד!). בינתיים בחנויות צליל ושאר החנויות ברחבי הארץ, האלבום אמור להגיע עד יום א' ולא לשכוח היום ה!-הופעה של השבט בייבי!

OceaND

New member
באזור הקריות יש בג'אנק קרית ביאליק

ואני מניח שגם בג'אנק בחיפה יש..

Scratch One

New member
אני מאמין שעד יום ראשון, שני

האלבום יגיע לכל החנויות, גם לאילת אני מאמין חוץ מטאוור רקורדס בינתיים, שזאת עבודה שלכם - ללכת ולהראות שיש ביקוש לשבט, אחרת הם לא יביאו את הדיסק... *קישור

ChRoNoNaUt115

New member
שאלתי בשרשור השני ולא ענו לי..

מישהו יודע מתי הדיסק יגיע למודיעין?

pSyhoKokiLiDa

New member
ה..ה..הה...הה..שבט!!!

מלכים :) איפה אפשר לקנות ת'אלבום הא? הא? הא? הא? הא? הא?

destar

New member
התקשרתי ביררתי

הילדים שעובדים שם אין להם מושג במוזיקה שלא לדבר על מוזיקה שחורה , או מוזיקה שחורה תוצרת ישראל .... איפה החנות הזאת נמצאת בדיוק בקרית ביאליק ?

OceaND

New member
בתחילת רחוב דפנה.

אתה מכיר את ביאליק? זה בתחילת רחוב דפנה איפה שיש מרכז קטן של חנויות מכולות וכאלה בטוח שהתקשרת לג'אנק בביאליק? 04-8702001

destar

New member
.

מצאית במפה בוואלה אה זה קרוב אלי פצצות .... פתוח יום שבת בערב ?

למעלה