באיזה ימים ושעות יש התעמלות למבוגרים???

אמא לה3

New member
מעתיקה תשובה שנכתבה בשבוע שעבר

אני יודעת את הפרטים של האימונים של הפועל, בימים ראשון ושלישי. האימון הוא משמונה ועד תשע וחצי. ריצה, ניתורים כושר וגמישות עושים ביחד, אח"כ עושים מעט פסים ביחד ואז כל אחד עושה מה שהוא רוצה. יש שתי מדריכות- נעמה וענבל, והן עוזרות במה שמבקשים. אפשר לעבוד על הכל החל מערבית ועד לדאבל סלטה. אימון ניסיון עולה 35 שקלים, אימון רגיל 40 שקלים וצריך לשלם גם ביטוח. הביטוח עולה 150 בערך, והוא מספטמבר לספטמבר, אם נרשמים עכשיו בגלל שזה כבר רק חודשיים הביטוח עולה חצי מחיר. הדר יוסף - הפועל ת"א - ימים א', ג' 20:00-21:30 35-40ש"ח - מכבי דן - ימים ב', ד' 20:00-21:30 40 ש"ח וינגייט - אימון בוגרים - יום ו' - 10:00-11:30 60 ש"ח אני מקווה שלא טעיתי

Tammie

New member
תיקון קטן :)

בנושא וינגייט: אימון נשים - יום ו' - 10:00 - 11:30 - 60 ש"ח אימון בוגרים (מאמנים יורי ורומן) - ימים א', ד', 20:00 - 22:00, אני לא יודעת את המחיר.

את בטוחה?

חשבתי שבימי ד' יש אימונים עם אולג (מכבי דן) ובימי ב' ו-ה' יש אימונים עם עמנואל (מכבי ת"א)

NBI2

New member
עמנואל ואולג מאמנים באותן שעות

או כמו שקרה לי פעם אחת, כשאולג מחליט להבריז אז עמנואל מאמן גם את הקבוצה שלו... לאולג לא היה כוח לבוא בגלל הפקקים של ההופעה של מדונה =\

orelushg

New member
לא רק...

עמנואל מאמן גם בעוד יום חוץ מביום רביעי אבל אני לא זוכרת באיזה יום... כי אני מתאמנת עם אולג ברביעי...

NBI2

New member
וואי אולג שפיץ-על

אני ממש מבואסת שלא יכולתי להמשיך להתאמן איתו, הוא גרם לי לרצות להצליח לא רק בשביל עצמי אלא גם בשבילו וזה יצר המון מוטיבציה אצלי :)

אמא לה3

New member
המשפט שכתבת

פשוט יפהפה!!! כל כך מרגש לשמוע שמתעמלת מרגישה שלמאמן חשובה ההתקדמות שלה, במיוחד בקב' בוגרים. הלוואי שכל המתעמלות ירגישו כך, לא רק בקב' מהסוג הזה אלא בכל קב'.

NBI2

New member
וגם לא התאמנתי אצלו הרבה...

לקח לי שנתיים לפתח את הרגש הזה אל המאמנת הקודמת שלי, איתו תוך שני שעורים הרגשתי שהוא "מכיר" אותי, את היכולות שלי וכל מה שהוא אומר לי יכול וצריך לקרות, כי הוא פשוט יודע. נגיד: אולג: "תעשי סלטה בגוף ישר" אני: "טוב" בלי מחשבה בכלל! וזה היה יוצא מושלם! וזה אחרי שלא התאמנתי שנה וחצי ובכלל לא היתי בכושר!

למעלה