באיזה לוח פירסום ברשת, ניתן לראות קרקע חקלאית למכירה ?

יאיון11

New member
באיזה לוח פירסום ברשת, ניתן לראות קרקע חקלאית למכירה ?

קודם כל הבהרה, אני לא מתכוון לחברות או למשרדי מכירות,
לא מצאתי לוחות פרסום באינטרנט אשר מציעים אדמה חקלאית למכירה, ברצוני להגיע באופן ישיר אל בעלי הנכס, לא מצאתי ביד שניה ולא בלוחות נדל"ן אחרים,
מישהו יכול לספר לי כיצד להגיע ישירות אל בעלי קרקע חקלאית אשר מעוניינים למכור ?

יאיון11

New member
ביד שניה לא ראיתי קרקע חקלאית,

בלוח יד שניה מצאתי מגרשים (לבנייה) וראיתי משקים חקלאיים , אך לא מצאתי אדמה חקלאית, מעניין כיצד ניתן להגיע אל בעלי הקרקע שמעוניינים למכור, באופן ישיר ?

יאיון11

New member
האם יש מחירון לקרקע חקלאית או גישה למאגר של עיסקאות שבוצעו

אשמח אם יש מתווך, שמומחה בקרקע חקלאית .
זה מעניין שלא מצאתי ברשת לוח פרסום , הכולל פרטים על בעלי קרקע חקלאית למכירה ? (אני לא מעוניין במשק חקלאי)
להוציא חברות נדל"ן שמפרסמות, אני לא מצאתי אנשים פרטיים שרוצים למכור אדמה חקלאית, האם יש לכך הסבר ? ואם אפשר עוד שאלה , האם יש תימחור של מחירי קרקע חקלאית או גישה אל עיסקאות היסטוריות של מכירה וקניה ?

11 - אני מתווך שעוסק גם בקרקעות חקלאיות...

באיזה אזור אתה מעוניין לרכוש קרקע,ובאיזה היקף - גודל / מחיר.
כדי לסבר את עינך,באזורים המבוקשים כמו : גלילות,חוף התכלת,שדה דב - המחירים משתנים מידי יום לאור הביקוש הגדול ורכישה מהירה מאוד מצד לקוחות
זריזים ומבינים.
הקצב - אתה מתעניין בחלקה מסוימת,כשאתה חוזר עם החלטה לרכוש - היא כבר נמכרה.כך במיקומים החמים.
במידה ותהיה מעוניין ממש לרכוש - פנה אלי.

יאיון11

New member
בפריפריה, אזור הנגב או הגליל, הצעות לאדמה חקלאית.

אני מתעניין בקרקע חקלאית בפריפריה, אזורי הנגב והגליל, איפה ניתן לראוות הצעות כאלה ? אני מבין שבאזור המרכז יש שוק מוגבל של קרקעות, ושם הביקוש קצת לוחץ, אבל אני מדבר על הפריפריה , תודה.

במידה ואתה מעוניין שאמצא לך קרקע בפריפרייה :

1. תגדיר באיזה גודל שטח ?
2.האם עם או בלי גידולים כיום ?
3. לאיזו מטרה אתה רוצה את הקרקע ?
4.ליד כביש או לא משנה ?
5. מה תקציבך לעניין ?

רק במידה ואתה רוצה שאנסה לאתר קרקע כזאת עבורך ,כי אתה אכן מעוניין לרכוש,ולא רק "לבדיקת השטח" עבוןרך על ידי.

יאיון11

New member
אדמה חקלאית בפריפריה.

בכללי, אני מחפש קרקע חקלאית בפריפריה,
לשאלתך הפרטית אוכל להתיחס במסר ,
תודה על כל התגובות שקיבלתי.

למעלה