באיזה מלון רוג'ר ווטרס התאכסן בארץ?

koko992

New member
באיזה מלון רוג'ר ווטרס התאכסן בארץ?

היי, מישהו יודע באיזה מלון רוג' ר ווטרס התאכסן שהוא הגיע לישראל? תודה

שלום21

New member
מלון

מלון דן בתל אביב. אני נכחתי במלון וראיתי את כל חברי הלהקה יוצאים לארוחת ערב(מלבד ווטרס שהיה באותו זמן באזור בית לחם)

RoieL

New member
והיה פה מישהו שקיבל מווטרס חתימה

ב- 22.6 בערב.

Anuerysm

New member
הלוואי

מישהו מהפורום סיפר לנו שהוא חיכה לו על יד המלון ובסופו של דבר קיבל מרוג'ר חתימה ולחיצת יד

zappa19

New member
אני מתאר לעצמי שכבר עשיתי על עצמי

רושם לא טוב (לפחות בעיני המנהלת) אבל אני חייב להגיד שאני מה זה לא אוהב את היוזמות של אדון ווטרס לפתרון סכסוך ערבי-פלסטיני... קראתי כמה כתבות על זה וממש מעצבן אותי שהוא מערבב בין אמנות לפוליטיקה מיותר לדעתי. על כמה וכמה, אדם שלא חי במציאות הזאת לא יכול לקחת על עצמו אחראיות לטעון שצריך להפסיק את הכיבוש וכו' (מיילם שלו)

The Walrus

New member
דווקא כאן אני לא מסכים איתך

מוזיקה - ואומנות בכלליות - היא יותר מסתם אמצעי לשעשוע המונים. להעביר דרכה מסרים ודעות זה לגיטימי לגמרי.

zappa19

New member
נכון

אבל מה שהתכוונתי לומר זה שבתור אחד שרואה את המצב כאן מהצד, אני חושב שהוא לוקח על עצמו יותר מדי אחראיות לקרוא לסיום הכיבוש לדוגמא. זה שהאמנות זו דרך להציג רגשות/דעות זה בסדר גמור.

klod bokevski

New member
ואני חושב שהוא יכול להגיד מה שהוא

רוצה מוזיקה בכלל ומוזיקה של הפלויד בפרט מעורבת במסרים אם פוליטים ואם חברתיים ואם ווטרס היה מחזק את ידי צהל זה גם לא היה בסדר? וגם אתה לא חי בצד הפלשתינאי אז לכאורה אין לך זכות להביע דעתך על המצב הכולל? למרות שאני לא קיצוני כמו מר ווטרס (שהוא לדעתי גם צבוע אבל זה כבר לא קשור) אני חושב שדווקא מי שמסתכל מבחוץ יכול לחוות דעה בצורה טובה יותר ממי שנמצא בפנים

itaikuskus

New member
התקפלת

הנה, אני לא מסתכל מהצד וגם אני חושב שצריך לסיים עם הכיבוש. לא למדת כלום? באומנות כמו באומנות, אין דבר כזה שאין דבר כזה, מסרים פוליטים/חברתיים/מסופוטמיים/אובדניים וכל דבר מתקבל, אנשים שאומרים שווטרס צריך לשתוק ולבדר אותם לא ממש הבינו על מה מדובר. בשבילם פינק פלויד זה משהו ברקע בזמן שהם נוסעים לעבודות המשעממות שלהם ונזכרים בערגה איזה כיף היה לנגן wish you were here מסביב למדורה בצופים, או משהו פלצני כזה. אומן שרוצה להביע מסר=רוג'ר ווטרס אומן שרוצה רק לבדר=בארי מנילו. תחשוב על זה.

avki

New member
לא, הייתי לפני שנה בערך.

ובגדול אני מכיר רק שני אלבומים שלהם, ועוד אחד של לו ריד, ועוד שירים בודדים פה ושם.

itaikuskus

New member
their first album

is no less than incredible... except for that shitty "all tomorrow's parties" song, i hate it. hypnotic atmosphere, great songs, while all the world is busy talking about love and being a filthy hippies, these guys partied with heroin,death and andy warhole. this specific song is one of the best songs ever made, the awful recording quality created a sound which untill today many bands are trying real hard to duplicate. i bought a while ago their first album after john cale left, called simply "the velvet underground". it could be a lou reed solo, he wrote it all, and the songs are pretty minimalistic, quite and alike. nice record, not a break-through like the first one, and reed's bullshiting about jesus too much, but there are some good songs like "candy says" and "what goes on in your life" and the last two track are great awsell... sorry it's in english, no hebrew here..

avki

New member
בחייכם, אני מכיר את וולווט

אני יודע שהם מומלצים, אתם לא צריכים לשכנע אותי..

itaikuskus

New member
מי ניסה לשכנע אותך בכלל

אני מנסה לשכנע את אלו שעוד לא שמעו.

Anuerysm

New member
אבל רגע,

איזה שני אלבומים שמעת? הראשון ו-ווייט היט? כדאי לך גם לשמוע את הסלף טייטלד

למעלה