באיזה מסך אתם משתמשים......

omern25

New member
באיזה מסך אתם משתמשים......

בתור אנשי תלת אנחנו יושבים שעות מול המסך - באיזה מסכים אתם משתמשים, האם יש המלצות או קישורים לאתרים שעוסקים בנושא (בפורומים פה לא מצאתי מידע רב) אני מחפש לקנות מסך טוב שיתאים לצרכי עבודה בתלת, אנימציה גרפיקה ומשחקים, כל מה שקשור לעולם הזה אז נתחיל בכך שעדיף CRT ושטוח בגלל יכולת תצוגה של אנימציה טובה לעומת ה LCD וגם אם אני מעוניין במסך גדול 20' לפחות, שישאיר לי כסף לאכול משהו אז הCRT זול בצורה משמעותית כמעט חצי ממחירו של מסך LCD

eldarinn

New member
אין כמו CRT טוב

עם בקרה על כל ערוץ צבע ביציאת BNC. אני עובד עם SAMSUNG 22 אינטש שהוא לדעתי המסך הכי גדול CRT הנמכר לשוק הפרטי בארץ. תענוג

CoolCalb

New member
בעבודה שני CRT 22

של מיצובישי.... חרא של מסכים, משנים את הטמפרטורה של הצבעים כל חודש בערך.. בבית שני LCD 17 של KDS.. לא צריך יותר מזה בבית...

ZDanielZ

New member
יש הבדל משמעותי בחיבור עם כבל BNC?

יש לי כניסת BNC למסך, אבל אני משתמש בכבל VGA רגיל. שווה להשקיע בכבל כזה?

ZDanielZ

New member
אה...

...ואני עובד עם CTX בגודל 19", בן חמש שנים, אבל עובד כמעט כמו חדש.

galrt

New member
יש לי אותו מסך כמו של אלדר

פלוס 19 של SONY משומש שקיבלתי ממשהו. אלדר, שלי התחיל לפני שנה לצבוע הכל בירוק.. הייתי שולח אותו לכיוון אבל זה 80$ רק המשלוח על המפלצת הזאת.

eldarinn

New member
ידוע ../images/Emo6.gif

מדובר ב 40 קילו ולי ממש לא בא לרדת איתו במדרגות או אפילו להרים אותו מהשולחן. היתה לו פעם בעיה של חדות ונאלצתי בעל כורחי לרדת איתו אבל היה שווה, הם נתנו שירות מעולה ופשוט החליפו לחדש בלי לדבר.

galrt

New member
כן? באסה אני חייב לשלוח אם אני

רוצה תיקון, כי זה מרחק מרחק לשלוח למחלקת הלקוחות שלהם שם. 40 קילו? הייתי בטוח שזה לפחות 200.. כשהוא הגיע אלי בדואר הפעם הראשונה לקח לי שעה להעלות אותו במדרגות למעלה.. נראה לי תפסתי איזה שבר בנוסף.

SCaToPHaG

New member
לא, ההבדל זניח

בזמנו ניסיתי לברר כמה משמעותי ההבדל בחיבור עם BNCים, יש לי כאלה אצלי על ה 900NF שלי, וקראתי בכמה פורומים ואתרים מקצועיים שאם המקור שלך הוא VGA, אז זה לא משנה. זה נהיה יעיל רק כשהמקור שלך מוציא BNCים.

ganooov

New member
אלדרין,

מכיר את המסכים של lacie? עבדתי קצת על מסך ה-19 אינץ' שלהם.. היה תענוג. אני חושב שזה המסך הכי חד שיצא לי לראות (וכמובן, מכיוון שהוא ייעודי לגרפיקאים, אפשרויות השליטה בו הן פרפקט). ואיזה בעסה שבסוף אבא הטיל וטו וקנה סתם איזה LG 19"..

ganooov

New member
ועוד קצת לגבי זה:

אל תגעו במסכי ה-LCD שלהם. המפרט עצמו מראה כמה הם שווים.. בישראל מייבאים אותם שמעוני (ורק שמעוני. הם מייבאים גם את מוצרי פוג'י), שזה בעסה, כי אין תחרות ולכן המחיר לצרכן גבוה כמעט פי 2 ממה שבחו"ל.

JeLyFisH

New member
רואים שאתם לא מבינים......

אין כמו LG אנשים ...... LG Flatron למינהם מומלץ 17-19

galrt

New member
איך אפשר פחות מ22 לא מובן לי..

אני מפונק .. אחד לא מספיק.

למעלה