מי מכם מכור ולאיזה משחק? אני עכשיו בקריז של משחקי - hidden-object אפשר להוריד אותם מהלינק שצירפתי. נותנים אפשרות לשחק כל משחק שעה חינם וזה מדליק......אותי..... ת נ ס ו .....אחלה משחקים יש שם. ועכשיו סודית הולכת לשחק.....ש ע ה .......
בילדותי שיחקתי המון במשחק ריצ' רצ' - אולי חלקכם לא מכיר משחק זה. כיום בחנויות צעצועים נמכר משחק זה - ברור שמשודרג - ואני ונכדיי הקטנים משחקים בזה - ואם לא ראיתם שמחת משחק כזו עם צחוקים עד דמעות
סבלנות.....לא? המשחק הזה קיים בכל העולם בכל מיני שמות.....גם אנחנו שיחקנו כילדים. יותר מאוחר כשלנו כבר היו ילדים היו משחקים נוספים, אנחנו שיחקנו המון, עם הילדים כמובן, במונופולי.....הילדים מאוד אהבו, גם אני
איזה עוד משחקים אנחנו זוכרים מהילדות שלנו או של ילדינו? קלפים - מלחמה.....זוכרים?
לעיתים רחוקות אני משחקת בבאבלס. לא דורש יותר מידי ומעביר יופי את הזמן. סוליטייר עכביש היה המשחק המועדף עלי בעבודה
כשהיו לי חלונות פנויים אבל הכי אהבתי לשחק שש-בש, ולא מול המחשב, באיזה אתר שהיה חינמי והיום כבר לא. ומאז לא מצאתי אתר שכייף להתחבר אליו, אז אני לא משחקת
ומהילדות, אני זוכרת ששיחקתי דוקים. וגם עם הילדים שלי היה כייף לשחק דוקים. ומונופול. וסולמות. וטאקי. אח, פעם, לפני עידן המחשב ... פעם היינו משחקים ...
אבל לא מכורה לאף אחד מהם יותר. היתה תקופה שהתמכרתי לבאבלס עד שהצלחתי להגיע לשני מליון ומשהו נקודות... והייתי מקום שלישי או שני או ראשון... כבר לא זוכרת ואז נרגעתי .