באיזה משקל אתן נשקלות?!

באיזה משקל אתן נשקלות?!

אני בשבוע השני לדיאטה. לפי המשקל שבבית ירדתי כקילו וחצי. שקלתי עצמי בחנות (=משקל דיגיטלי גדול לשקילת סחורה בארגזים) - הראה שירדתי רק 30 גרם... חזרתי מאוכזבת לבית הוריי, נשקלתי במשקל שלהם שהראה שאני שוקלת בכלל 5 קילו פחות משחשבתי (ואמי טוענת שהמשקל הזה מדוייק כמו זה שאצל הדיאטנית שלה). וגם הפער בין המשקל שלי לדיגיטלי שבחנות הוא 3 קילו לטובתי (בחנות אני שוקלת יותר ב- 3 קילו). אז איך אדע מה משקלי?! השבוע אכלתי יותר משבוע שעבר כי היה לנו ארוע שהרשיתי לעצמי לאכול בו חופשי וגם סעודה של ראש-חודש ניסן. אבל לא אכלתי מתוקים ולא שתיה מתוקה (רק בארוע) ואני גאה בעצמי שהבטתי על ממרח השוקולד דקה שלמה ובסוף לא אכלתי ממנו. במקום זה הכנתי לי צנים של לחם קל עם שכבה דקה של דבש.

בובי

New member
עצה בקשר לשקילות והדיאטה

שקלי את עצמך תמיד על אותו משקל רצוי שיהיה דיגיטלי ומדויק. רצוי להשקל באותם שעות בעיקר בבוקר אם אפשר. ורצוי גם למדוד הקפים עם מטר כי זה מה שבאמת קובע ולא המשקל בהצלחה

חגיתלה

New member
תמיד על אותו משקל

זה שאצל הדיאטנית. בבית אני יכולה לעות על המשקל 5 פעמים רצופות תוך 10 דק וכל פעם יהיה הבדל. המשקלים של פעם עם גלגלי המתכת והמשקולות הם האמינים ביותר וכזה יש בקופ"ח, אצל הדיאטנית, במרכז לבריאות האישה שלי וכו'. ורק עליהם אני נשקלת. ומק]ידה שזה יהיה בשעה מסויימת של היום.

or 333

New member
לגבי המשקל

גם אני חושבת שתמיד עדיף להישקל באותו משקל לי יש משקל רגיל ופשוט עם המחוג והוא תמיד היה דומה למשקל שאצל הדיאטנית חוץ מיזה לדעתי את נשקלת ביותר מדי משקלים יותר מדי פעמים שזה ממש לא טוב הכי טוב להשקל אחת לשבוע

חן123

New member
בעיקר העיקביות

להשקל באותו משקל באופן קבוע, בשעה קבובה (רצוי על הבוקר אחרי הפיי הראשון) ועם בגוד מסוג דומה (להשקל בגופיה ומכנסים קצרים יחפים ולהשקל בג'ינס נעלים וסוודר יכול להביא להבדל של 3 ק"ג(

אני אצל הדיאטנית (משקל כמו בטיפת חל

ובבית אחרי שאני חוזרת ממנה.. יש הפרש של קילו אחד בין המשקלים... כמו שענו לך - העקביות חשובה

מה דעתכן על משקל דיגיטלי?

אמין יותר מזה עם המחוג או פחות? המשקל שלי עם מחוג. וגם אם אשמור על עקביות - בשקילה של הפרש של דקה - הוא כבר נותן לי תוצאות שונות... ואם כן דיגיטלי - יש חברות מומלצות יותר או פחות? ועוד שאלה : הדיגיטלי מראה רק ק"ג או גם חצאים וגרמים?!

בובי

New member
משקל דיגיטלי הוא בד"כ יותר מדויק

והטובים מודדים בדיוק של 100 גרם יש כל מיני משקלים כאשר הדרך הטובה ביותר לבדוק שהמשקל אמין הוא לעלות ולרדת מספר פעמים ולראות שהמשקל לא משתנה כל הזמן בהצלחה

לי בבית יש משקל דיגיטלי

והוא מראה מאה גרם הוא מדייק אני עולךה על המשקל כמה פעמים בהפרש של דקות והוא מראה אותו משקל (לצערי
, הייתי שמחה אם היה מראה פחות)

למעלה