באיזה סוג בלשנות מדובר??

Chandler Rulz

New member
כמה סוגי בלשנות אתה מכיר?

בלשנות=חקר לשונות בילוש=ה"סוג השני" של הבלשנות..

Nomaed Dominus

New member
אבל האם הכוונה...

האם הכוונה לבלשנות עברית, או שלא רק? כי אני מאוד מתעניין בשפות אינדו-ארופאיות למשל, וגם מוצא הרבה דברים מעניינים בשפות השמיות... בעיקר אטימולוגיה וכו'. אבל אם הפורום הוא נטו בלשנות עברית, זה כנראה לא המקום בשבילי. אך אם הפורום הוא בלשנות כללית, שאנשים ישמחו לדבר ולדון על כל השפות הקיימות, אז אני בשמחה אהיה מבקר קבוע, עד כמה שאפשר ;) ומזל טוב על הפורום החדש!!! הגיע הזמן! נ.ב., פתחתי לפני זמן מה פורום בלשנות בהיידפארק, אבל סוג האנשים שם פחות מתאים לנושא, ולכן הפורום לא כל-כך פעיל. נ.ב.2., מה לגבי בלשנות של שפות מלאכותיות? כמו קווניה וסינדארין של טולקין למשל?

slevinger

New member
מקור השם

בעל+לשון = בלשן. בספר עזרא מוזכר מרדכי בלשן בין שבי בבל, והדרש אומר שהיה בקי בשבעים לשונות.

נענעקרב

New member
הנה כמה

יש בלשנות דיאכרונית ויש בלשנות סינכרונית יש בלשנות דסקריפטיביסטית ויש פרסקריפטיביסטית יש בלשנות של שפה מסוימת ויש בלשנות משווה וכן חקר הבלשנות כענף מדעי

b56

New member
מדובר בכל השפות גם אלה שלא תיארת

לעצמך שקיימות.

python 4

New member
היי nomaed!

אני גם חבר בפורום החביב שלך בהייד פארק (תחת הכינוי iLOVEshery). האם מצאנו בית חדש?

Nomaed Dominus

New member
../images/Emo8.gif בערך. זה לא אומר שצריך

להרוס את הישן... אבל נידע את האנשים שם על הפורום פה, כי פה יש הרבה יותר אנשים, שמבינים הרבה יותר.

slevinger

New member
מצויין../images/Emo45.gif

זה ימנע מצב שנקבל תשובות בנוסח, אין זה מעיניינו של הפורום.....שכל כך שנואות עלי, כי אם מישהו שואל, סימן שזה מעניין אותו, מציק לו וחשוב לו לקבל תשובה. לפיכך אני חושבת שזה יהיה אחלה של פורום!

למעלה